Mam grę ale bez pre orderu więc na serwerze pojawię się dopiero 20 grudnia wieczorem
1. gwynbleeid (jak będzie wolne w grze), level 0 , klasa Jedi Consular Sage i jednocześnie Smuggler zobaczę co mi się bardzie spodoba ale skłaniam się ku healerowi + Dps.
2. Wiek 25 lat
3. Doświadczenie w mmo
WoW od premiery przez 3 lata (Gildia the Bright Route na serwerze Argent Dawn). Przestałem grać kiedy oprócz studiowania rozpocząłem pracę. Nie było czasu i ogólnie mnie WoW znudził. W World of Warcraft grałem tankiem dlatego teraz chcę spróbować healerem. Słyszałem że trudno się taką klasą gra ale lubię wyzwania
4. Coś od siebie i o sobie.
Bronię się na początku stycznia więc mogę być niedysponowany kilka dni po obronie

W Marcu zaczynam szkolenia i od połowy kwietnia będę 4 dni w tygodniu na PGE Arena do końca Euro więc też z graniem będzie krucho. Do Marca postaram się regularnie grać kilka godzin w tygodniu. Obecnie posiadam własną działalność gospodarczą i mam dużo wolnego czasu (stali pewni klienci). Po Euro będę szukał czegoś nowego ale na razie stać mnie na wszystko pracując tak jak pracuje i wolę nie zmieniać.
A prywatnie: Lubię czytać, żeglować, podróżować (ostatnio Japonia, a w sierpniu Tanzania), oglądać filmy, seriale i anime, grywam dużo w RPG. Nie lubię filmów z sagi Lucasa ale uwielbiam Knights of the old republic 1 i 2. Oprócz tego jestem wielkim fanem Bioware i ich gier dlatego wybrałem to MMO.
5. Potwierdzenie, że przeczytało się kodeks i regulamin i ze się je akceptuje
Przeczytałem i akceptuję