Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: The Primal Destroyer  (Read 4887 times)
Targenor
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« on: February 08, 2012, 12:05:56 PM »

Nie wiedziałem za bardzo gdzie założyć temat więc dałem go tutaj jako , że boss ma tytuł Heroic world Boss ;p

Teraz do rzeczy chciałbym zdobyć reckę do Artifice , która pada z owego bossa
potrzebuje :
1x Tank
1x Offtank na addy
3-4 x healer
5-6 x dps

Ponieważ jestem wyznawcą skill > gear nie wymagam wykoksanego w kosmos gearu tylko 50 poziomu ogarnięcia swojej postaci oraz poznanie taktyki , a ta zamieszczam poniżej razem z filmem :

http://www.youtube.com/watch?v=znWPKu9MpeI

Taktyka :
"Phase 1 - Tank and Spank until 90% in Flashpoint gear it is not possible to solo heal a tank. Requires two Healers. Easiest to tank him where he stands. He has no special abilities.
Phase 2 - Three adds spawn all level 50 elites. All three have a Buff called Favored of the Primal Destroyer. That states if the adds are killed the Primordial Destroyer will enrage causing a wipe. Simply have tanks pick up their targets and hold until the Primal Destroyer falls. He only had 485k health he fell rather quickly. Afterwards the adds do not disappear so simply kill them and collect your loot.
Drooling Grubling - is the Rancor looking one. He can only be tanked by a ranged tank. He can be off tanked by a DPS cause he doesn't hit that hard but the off tank requires a dedicated healer.
Primal Grubling This add looks almost identical to the boss. Does a fair amount of damage and radiates a AoE dot like effect that deals damage to all nearby players. Tank away from the group.
Unnatural Grubling This is the blue monstrosity. He puts a stacking armor reducing debuff on the tank. While it was not necessary for our group to switch tanks on him I would suggest it in an organized group. He starts to hit very hard as the fight goes on."

Nie obraziłbym się gdyby , któryś z oficerów pomógłby i cały pomysł wziął pod swoje skrzydła lub chociaż mobilizacje :)

Kwestia terminu bardzo byłbym zadowolony aby zrobić to jak najszybciej
Załóżmy za pierwszy oficjalny termin jutro o 18:00 chyba , że znajdą się osoby chętne jeszcze dzisiaj.

W tematcie zapisywać się proszę wg. w/w schematu (Tank off tank etc.)

Pozdrawiam i w razie czego proszę o przeniesienie tematu.
Betrezen
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #1 on: February 08, 2012, 02:20:41 PM »

Chętnie pomogę w ubiciu tego pieszczocha i myślę, że nie tylko ja. Przy okazji sądzę, że można byłoby wyjść z inicjatywą ubicia wszystkich takich kreatur, na każdej planecie. Chociażby po to, żeby mieć wpis w Kodeksie ;) Zakładam, że zorganizowanie tego byłoby możliwe i wypad gildiowy na kreatury składałby się z większej ilości graczy. Może warto się nad tym zastanowić?
Karol77758 (Karol)
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

KarolKoeol / Karol

« Reply #2 on: February 08, 2012, 03:52:23 PM »

No to ja, jako pierwszy się zapiszę
Karol JKS DPS

Porucz piątku i dnia dzisiejszego (chyba) mi pasuje.
Gilgas (Ruttar)
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #3 on: February 10, 2012, 10:25:38 AM »

Tesz jestem zainteresowany tą recką.
Wiec dla spokoju sumienia, jesli potrzebny tank mający Artifice 400
-> Allurali shadow tank
Targenor
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #4 on: February 10, 2012, 03:14:51 PM »

W 4 wiele nie działamy musimy przekonać resztę inaczej pomysł nie będzie możliwy do zrealizowania.
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #5 on: February 10, 2012, 03:30:24 PM »

Jestem zainteresowany taką wyprawą  50 healer Modnoki albo na niższe planety 39 DPS Modnoky
Gilgas (Ruttar)
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #6 on: February 10, 2012, 03:39:49 PM »

Podpowiem tylko, że sam kryształ też jest dropem. Ale dość prostym do pozyskania, a recki są w 3 wersjach -

■Advanced Magenta Resonating Crystal ( 33 Endurancy )
■Advanced Magenta Lethal Crystal ( 33% Crit )
■Advanced Magenta Intrepidity Crystal ( 33 Power )

http://www.swtor-spy.com/guides/advanced-magenta-crystal/1123/

Maaro
Jeździec
**

« Reply #7 on: February 13, 2012, 10:44:11 PM »

Udało Wam się zabić tego bossa?
Targenor
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #8 on: February 14, 2012, 12:19:53 PM »

Niestetty nawet sie nie zebraliśmy , tak wypadło , że w czasie który zaproponowałem miałem sytuację awaryjną i nie mogłem zebrać ale po wpisach w temacie widzę , że sama możliwość zabicia go nie cieszy się zbytnią popularnością ale ja nadal jestem chętny z tym , że po pracy ;)
Maaro
Jeździec
**

« Reply #9 on: February 14, 2012, 01:29:39 PM »

Ja bym chętnie poszedł na tę bestię.
Skoro on ma 485k HP, to wg. mnie wystarczy 3-4 dps. Także zwykły rajd 8 osobowy da sobie z nim radę.
2x tank
2x heal
4x dps
10 minut zabawy i pozamiatane :)

Trzeba nagłośnić sprawę na TS.
Pages: [1]
  Print