Pages: 1 2 [3] 4
  Print  
Autor Topic: !Reaktywacja!  (Read 18695 times)
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #30 on: July 12, 2012, 10:24:13 AM »

Tak poszedłem bo samemu jest rzeczywiście mega nudnawo. Chłopaki z PGL-u są mili i uprzejmi, gra ponad 10 osób czasem do prawie 20 dochodzi. Przeszedłem bo jeszcze mam aktywną sub. i jeszcze przez jakiś czas chce sobie pograć.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #31 on: July 12, 2012, 12:25:07 PM »

Nie no spoko. Masz przecież takie prawo.
Tylko w kontekście tego tematu i Twojego zaproszenia do gry trzeba było dać znać, że przeszedłeś do innej gildii (żeby się ktoś nie zdziwił jak postanowi wrócić) ;)

Ja ten tydzień chciałem pohealować swoim sagem, ale skoro po stronie republiki nikogo nie ma to pobiegam agentem - tam się jeszcze jakaś grupka ludzi ostała.
Filavorin i Spółka
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #32 on: July 12, 2012, 02:42:30 PM »

Psiajucha 2 dni temu porządkowałem dysk i wywaliłem w końcu swetra :( nic reinstall i ściąganie pierdyliarda patchy mnie czeka, ale zajrzę co się zmieniło xD. Może pewnego dnia...
Nosfer
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #33 on: July 15, 2012, 05:59:51 PM »

Ja anulowałem suba ale jak chcecie reaktywować to chętnie się przyłącze. Dzisiaj chwile pograłem ale były tylko 2 osoby - ja i Claymore:)
Kassei (Claymore)
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #34 on: July 15, 2012, 11:08:11 PM »

Szczerze to ja nie wiem czy warto już teraz wracać biorąc pod uwagę nieodległą premierę GW2 :-\ Szczególnie, że część osób (Rael,Qho, poniekąd Ja) deklaruje, że po 28 sierpnia będzie grać w Guild Warsa.
Inna rzecz - tak na dobrą sprawę jak sobie przeanalizowałem temat, to ja osobiście mam do roboty (nie chce mi się alta robić):

w ciągu tygodnia:

- jedna weekly rundka HM Kaon+LI dla tokenów
- jedna weekly rundka daily na Corelii dla tokenów
- jeden rajd Denova HM (gdybym miał z kim to robić)
- jeden rajd Denova SM (jeśli byłby w ogóle sens to robić)

dziennie:

- jeden daily HM Flashpoint z GroupFindera dla 5 tokenów BH

Dużo tego niestety nie ma.... szczególnie, że część można zrobić w ciągu 2,5h po resecie wtorkowym.... Ewentualnie dochodzi do tego farma WZ (daily,weekly) ale tutaj zadaję sobie pytanie - po co to robić ::)
Masa osób przeszła (czemu się nie można dziwić) do PGL. Problem jednak jest taki, że w nowej gildii trzeba się przestawić na nowe zasady i ja szczerze wątpię, że gdyby - jako znajomi - chcielibyśmy pograć wspólnie (np. popróbować HM Denovy) to przeszłoby to bez echa i wielkiego halo o izolowanie się, dzielenie na lepszych i gorszych, innowierstwo, rasizm, antysemityzm, wegetarianizm etc. Bardzo mam mieszane uczucia....
Baalar
Przybysz
*

« Reply #35 on: July 16, 2012, 11:02:16 AM »

U mnie niestety krucho z kasą w tym miesiącu więc na pewno nie kupię sobie suba...:/ a że za chwilę GW2 to już chyba przeczekam ten miesiąc
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #36 on: July 16, 2012, 02:45:31 PM »

Ja tam się świetnie bawię latając nad Metropolis i Gotham w DC Universe Online.
I to za darmo ;)
Q-ho
Gość
« Reply #37 on: July 16, 2012, 04:53:31 PM »

Znudzi Ci sie szybciej niz SWTOR. Zobaczysz.
Aldarian
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #38 on: July 16, 2012, 04:57:45 PM »

Podpisuję się pod Claymorem. Za mało nowego jak dla mnie, ten patch to właściwie tuning. Gdyby nie było zupełnie w co grać to może bym wykupił subskrypcję ale na horyzoncie Guild Wars 2, w którego na pewno będę grał (a czy się spodoba to zobaczymy).
Filavorin i Spółka
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #39 on: October 18, 2012, 12:21:16 PM »

Może trochę uprzedzam fakty, ale jak ktoś jeszcze grywa w Republice to wlacie on-forum do Karola bo gość stara się zorientować kto jeszcze gra/ chce grać akurat zauważyłem jak zmienił info in game. Ja w republice teraz mało gram bo niezbyt jest z kim głownie w imperium gdzie od listopada prawdopodobnie z kuzynem też grać będę ja ( o przepraszam Yoda był w republice xD). Ale że abonament (wówczas VIP) prawdopodobnie utrzymam to zachowam postaci w Republice (Sennar Sage heal 50 lvl i Khaarden Guardian "Pan Subtelny" (czyt Tank) 45 lvl czyli Work in Progress etap Voss)

Dla znudzonych obiecali nową planetę (prawdopodobnie też lvl cap zwiększą ( lvl cap to domysły) chyba tez ktoś widział kotecka (czyt nowa rasa Cathar'zy (ciekawe czy będą q z łapaniem kanar(k)ów)) i testują nowe daily na Belsavis i H5N1 (czy jak się ten droid zwał xD). Na tej nowej planetce też pewnie jakieś daily dodadzą słowem coś tam się kręci no i od niedawna wraz z 1.4 Terror from Beyond (czy jakoś tak, w każdym razie kolejny Ops). Z testów wam relacji nie zdam bo nie mam przeniesionej postaci  :'( . Ale ogólnie coś tam się dzieje.

Tak więc kto tam czuję Zew Jasnej Strony Mocy, niech weźmie ze mnie przykład i PM do Karola xD

P.S. Jakby kto pytał Dubhe Sokolicy nieco się GW2 znudziło xD (aktualnie zabija resztki człowieczeństwa w swojej mrocznej uczennicy Jaesie Willsam xD (albo jestem bardzo dobrym nauczycielem Ciemnej Strony, albo wyjątkowo żałosnym bo twierdzi, że nie chce mnie zabijać (oj trza jej wbić do łba rozumu)))

P.P.S. Pól godziny po tym poście pojawiło się oficjalne Info Karola. Zapraszam tutaj http://twierdza.org.pl/index.php?topic=8049.msg98528#new
Kassei (Claymore)
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #40 on: November 26, 2012, 01:34:54 AM »

Znowu gramy i jesteśmy w formie ;) Niezbity dowód :

http://twierdza.org.pl/index.php?topic=7275.msg99322#msg99322

Zapraszamy chętnych do wspólnej zabawy :D
SzacH
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #41 on: November 26, 2012, 11:09:35 AM »

Rozwinę tylko słowotok Claymora ;)

Cześć ( większość) ludzi postanowiła wrócic z PGLu do Twierdzy i powalczyć o dawną gildię. Dlatego nawołujemy wszystkich którzy zastanawiają sie nad powrotem do logowania sie w grze ( w obu modelach i F2P jak i normalego suba - który teraz BTW kosztuje 29, zł za miesiąc ;)

Czas odbudować siłę Twierdzy w SWTOR!

nie zwlekacie.

Do zobaczenia ingame !
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #42 on: November 27, 2012, 02:01:47 PM »

A z ciekawości...

Co się stało w PGL, że wracacie?
SzacH
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #43 on: November 27, 2012, 03:59:54 PM »

Sensacji żadnej nie było - jesteśmy sentymentalni i postanowiliśmy gremialnie wrócić na "stare śmieci" ;) może uda sie podnieść sekcję w SWTOR i znów razem pograć w większym gronie.
Medaelcor
Jeździec
**

« Reply #44 on: November 27, 2012, 06:35:11 PM »

:] to ja sciagam brata a on juz cos mowil ze jakiegos kumpla
Pages: 1 2 [3] 4
  Print