Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Podanie o przyjęcie do Guildi  (Read 5014 times)
Esio
Przybysz
*

« on: August 15, 2012, 10:00:41 AM »

Witam
Chciałbym dołączyć do gildii lecz dopiero wczoraj zakupiłem internetową wersje gry na oficjalnej stronie więc nie miałem okazji grania w beta weekendach.
1. Esio, chce spróbować gry Inżynierem

2. Mam 22 lata

3. Grałem w Mu Online na globalu na samym początku z 3 lata i pare lat w tibie. Ostatnio tez w diablo 3 od premiery do dnia dzisiejszego (jeśli diablo można nazwać MMO ;) )

4. A więc trenuje Brazylijskie Ju-Jitsu od 2,5 roku i nie jestem typem NoLifera :P
  bardzo lubię grać w gry online gdy tylko mam czas ale jest to z reguły wieczór do godzin nocnych ponieważ w ciągu dnia dochodzi jeszcze obowiązek tzw. pańszczyzny w królowej dworu ;)

5. Oczywiście przeczytałem kodeks i regulamin i zgadzam się i podpisuje pod nim.

Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku :)
Kassei (Claymore)
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #1 on: August 15, 2012, 01:06:13 PM »

Rekrutacja została czasowo wstrzymana ponieważ osiągnęliśmy pewien założony przez nas limit stanu osobowego. Możliwe, iż taki stan rzeczy zmieni się w przyszłości, ale na tą chwilę nikogo już nie przyjmujemy. Wyjątkiem są jedynie osoby będące już członkami Twierdzy w innych grach. Po prostu too late, ale życzę powodzenia :)
Esio
Przybysz
*

« Reply #2 on: August 15, 2012, 02:08:28 PM »

Rozumiem i dziękuje.
Czy jest jakaś możliwość i za jaki czas mógłbym ponownie ubiegać się o członkostwo ponieważ zależy mi żeby grać w zwartej i solidnej guildi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.  :)
Rael
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #3 on: August 15, 2012, 02:31:56 PM »

Oczywiśćie, że tak, przy tak dużej liczbie osób powinniśmy dość szybko rozszerzyć limit roostera, wtedy rekrutacja znowu będzie otwarta. Informacja kiedy to nastąpi pojawi się na forum, więc zagladaj do nas często po premierze.
Elk
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #4 on: August 15, 2012, 06:45:41 PM »

Jeśli mogę się wtrącić to nie bardzo rozumiem tej decyzji z wstrzymaniem rekrutacji. Jest jakiś limit w grze? Przecież im więcej nas tym lepiej.
A tu zaraz po miesiącu jak się zaczną ludzie wykruszać to znowu jak w innych oddziałach Twierdzy zrobi się problem - z około 100 osób wykruszy się 80 i nie będzie z kim grać bo online będzie kilka osób.
Jakoś w Lotro nie widziałem zamykania rekrutacji i to chyba jedyny oddział Twierdzy, który dalej dobrze się trzyma. Zamiast wstrzymywania po prostu zaostrzyć rekrutację i nie przyjmować od początku jak leci i będzie dobrze.
Rael
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #5 on: August 15, 2012, 07:11:28 PM »

Owszem jest limit na starcie, 50 osób, potem trzeba zapłacić troche kasy za rozszerzenie. http://wiki.guildwars2.com/wiki/Guild
Esio
Przybysz
*

« Reply #6 on: August 15, 2012, 07:39:35 PM »

Ja rozumiem i będe z wytęsknieniem siedział i wbijał lvl aż sie nie zwolni miejsce ;)
Pozdrawiam =)
Esio
Przybysz
*

« Reply #7 on: August 17, 2012, 12:16:27 AM »

Kolejny dzień czekania na info od Króla o wolnym slocie w guildi i rekrutacji :)
Dobranoc dla wszystkich Szlachciców ;D
Kassei (Claymore)
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #8 on: August 17, 2012, 10:26:23 AM »

Kolejny dzień czekania na info o(...) o wolnym slocie w guildi(...)

Najwcześniej po premierze wznowimy rekrutację.
Esio
Przybysz
*

« Reply #9 on: August 19, 2012, 11:36:07 PM »

Mam nadzieje że załapie się na po premierową rekrutacje bo dziennie z nadzieją wchodzę sprawdzić czy może się coś zmieniło :P (liczba wyświetleń mówi sama za siebie :P )
Pozdrawiam i powodzenia w tworzeniu fundamentów Twierdzy w GW2 :)
Esio
Przybysz
*

« Reply #10 on: August 26, 2012, 01:45:41 AM »

Witam :) Gdyby się znalazlo miejsce do Guildi to bardzo bede wdzieczny poniewaz juz stworzyłem konto na serwerze i powoli samemu wbijam lvl :) Pozdrawiam :)
Rael
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #11 on: August 26, 2012, 02:00:28 AM »

Pisz do Adryk,Melman,Raela po inva
Pages: [1]
  Print