|
Fantazmagori
|
 |
« on: April 17, 2013, 01:29:09 PM » |
|
W związku z ostatnimi zdarzeniami postanowiliśmy stworzyć listę chętnych osób którzy chcą chodzić na opsy. Wszyscy zainteresowani proszę o podanie swego nicku w grze klasa i rola. Robimy to po to aby zobaczyć orientacyjnie kto chce grać oraz co nam potrzeba do przyszłej wspólnej gry
Także zaczynamy.
Tank: -Fantasmagori/Shadow -MugiwaraBoy / Jedi Guardian
Dps: -Raffaell/Sentinel -Szach/Commando -Zellis/Sentinel -Nechushtan/Guardian -Threfor/Gunslinger -
Heal: -Aldarian/Sage -Claymore/Commando -Intila/Sage
P.S nie podajemy altów tylko swojego maina po tej stronie. Przykład - Fantasmagori/Shadow/Tank
|
|
|
|
Fantazmagori
|
 |
« Reply #1 on: April 17, 2013, 01:31:42 PM » |
|
Fantasmagori/Shadow/Tank
|
|
|
|
Raffaell
|
 |
« Reply #2 on: April 17, 2013, 04:02:10 PM » |
|
Raffaell/Sentinel/DPS Może nie na wszystkich opsach dam radę być, ale z 2-3 razy w tygodniu powinienem dać radę chyba, że mi się "windows" zawiesi
|
|
|
|
Aldarian
|
 |
« Reply #3 on: April 17, 2013, 05:29:49 PM » |
|
W związku z ostatnimi zdarzeniami
Jakimi zdarzeniami? Aldarian, sage-healer.
|
|
|
|
SzacH
|
 |
« Reply #4 on: April 17, 2013, 05:47:41 PM » |
|
Szach commando DPS Rorguel Scoudrel/DPS/Heal
BTW - jest jasna procedura jak sie umawiamy na rady oficjalnie.I skoro była jakas akcja powinniśmy do tego wrócić ASAP. Raid lider wstawią watek i sie ludzie zapisują. Taka lista nic nie da- poza informacją kto jest w grze.
|
|
|
|
Fantazmagori
|
 |
« Reply #5 on: April 17, 2013, 05:59:02 PM » |
|
"Robimy to po to aby zobaczyć orientacyjnie kto chce grać oraz co nam potrzeba do przyszłej wspólnej gry"
poza tym do tej pory nie widziałem ani jednego wątku o opsie nie licząc tych starych
|
|
|
|
Zellis
|
 |
« Reply #6 on: April 17, 2013, 06:48:35 PM » |
|
Zellis/Sentinel/DPS Jak nabije wreszcie 55lvl
|
|
|
|
Nechushtan
|
 |
« Reply #7 on: April 17, 2013, 07:42:57 PM » |
|
Nechushtan/Guardian/DPS
|
|
|
|
Threfor
|
 |
« Reply #8 on: April 17, 2013, 09:18:14 PM » |
|
Ja chętnie, ale... Nie czuję się dobrze jako strzelec. Nie idzie mi  . Mam wsród altów sage/healera (55 lvl) i leczące commando (51 lvl). Może być tak, że będę prosił o zmianę maina. Poza tym sagem zrobiłem 55tkę na gearze klasy tionese więc sprzętowo jestem cienki  Progresywna grupa lata spokojnie po HM-ach, a mi doświadczenia jako samotnemu wilkowi po prostu brakuje. Najlepiej byłoby na 16-tkach (mają większy margines dopuszczalnych błędów nobowskich) ale u nas o takie rajdy trudno  pozdrawiam Threfor/gunslinger/dpsik
|
|
|
|
Kassei (Claymore)
|
 |
« Reply #9 on: April 17, 2013, 10:35:54 PM » |
|
Claymore/Commando/Heal Broadsword/Scoundrel/Heal (muszę jednak dobić 4 levele)
Przy czym na tą chwilę mam zerową ochotę na grę. W końcu skończyła się zima, rozpoczął sezon motocyklowy. Trudno się zmusić do kolejnej farmy... Z drugiej strony jestem jednak chętny na zobaczenie nowego contentu, więc gdyby było potrzeba heala to proszę o kontakt przez forum, ew. mogę dać namiary na mnie raid liderom.
|
|
|
|
SzacH
|
 |
« Reply #10 on: April 18, 2013, 01:00:40 PM » |
|
"Robimy to po to aby zobaczyć orientacyjnie kto chce grać oraz co nam potrzeba do przyszłej wspólnej gry"
poza tym do tej pory nie widziałem ani jednego wątku o opsie nie licząc tych starych
Fanta no własnie o to biega żeby własnie takie watki powstawały. Mają je tworzyć Rajd liderzy. Teraz jest tak że ludzie zbierają sie ad hoc a można to zaplanować wg standardów jakie były uzgodnione na spotkaniu.
|
|
|
|
Fantazmagori
|
 |
« Reply #11 on: April 18, 2013, 06:33:01 PM » |
|
na chwilę obecną nie widziałem aby byli wyznaczeni jacyś Raid Liderzy ;p
|
|
|
|
Arkadia
|
 |
« Reply #12 on: April 19, 2013, 06:33:15 PM » |
|
Ja na razie pass. Dodatek odebrał mi ochotę na grę.
|
|
|
|
Wirakocza
|
 |
« Reply #13 on: April 20, 2013, 07:05:57 PM » |
|
Intila/Sage/Heal
|
|
|
|
Cloud
|
 |
« Reply #14 on: April 21, 2013, 02:39:06 PM » |
|
MugiwaraBoy / Jedi Guardian / Tank . P.s. Tak jak mówiłem nie zawsze mogę ze względu na 2 zmiany w pracy .
|
|
|
|