Poll
Question: 1
1 - 3 (100%)
1 - 0 (0%)
Total Voters: 3

Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Podanie do klanu  (Read 3100 times)
Gumron
Gość
« on: July 29, 2008, 08:42:54 PM »

Czesc maniacy Lotro :D
Ale spoko jestem jednym z was  ;D
Moja postac to Gumron kapitan 50lvl oraz Paczus burglar 50lvl
      Z Lotro spotkalem sie ponad rok temu i zakochalem sie od razu duze przestrzenie mnostwo qstow ,instancje no i rift  ;D.Gra pochlonela mnie calkowicie,kilkanascie godzin w weekend'y byle dobic do lvl50.A to nie koniec bo zaniedlugo update i kolejne lvle oj czuje ze moje malzenstwo moze byc w niebezpieczenstwie hehe.
       Ale do rzeczy prosbe oprzyjecie do waszego klanu skladem gdyz moj obecny kin jakby umarl (NoldorKnights), :(  (coprawda nie bylem obecny okolo 4 miesiecy gdyz mialem klopot z zainstalowaniem netu bo akurat tpsa nie ma slupow w mojej okolicy),mnostwo dobrych graczy odeszlo nie wiem czemu nikt nic nie mowi ,jest po prostu beznadziejnie nie ma z kim isc na rifta ,nie ma z kim levelovac altow badz wypasc do Uru,Cd ,gdy sie loguje to tak jakbym nie przynalezal do zadnego klanu po prostu cisza.
       Wiec szanowna dyrekcjo prosze mnie przyjac do waszego grona a na pewno sie jakos przydam, posiadam doswiadczenie w rifcie,problemow ze mna nie ma ,no chyba ze zona sie uprze zebym wylaczyl tzw. pudlo to bede musial zwiewac hehehe (zonaci rozumieja ;D)
     za pytywne rozpatrzenie mojej prosby z gory dziekuje do zobaczenia w grze:)

Piotr (Guma) 30 lat pochodze z Bielska-B
Asmodeus
Gość
« Reply #1 on: July 29, 2008, 08:46:13 PM »

za, musisz tylko sie zdecydowac na postac(kogo inv)
Hurgo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #2 on: July 29, 2008, 09:32:26 PM »

Za, u nas pustek nie uświadczysz
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #3 on: July 29, 2008, 11:33:14 PM »

za, chociaz ten Paczus (Paczus jak mniemam?)

i od żon wara mosci Panowie :) tzn sie ich nie czepiac:P
Kasthor
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

I will heal/kill/buff for beer, pie or your wife!

« Reply #4 on: July 30, 2008, 09:27:30 AM »

Witamy w Twierdzy! Kapitan jest zawsze mile widziany, a i szanse na realizację burg/lm Riftu znacznie wzrosły ;D

i od żon wara mosci Panowie :) tzn sie ich nie czepiac:P
No nie wszystkie są takie super, więc sama rozumiesz... ::)
Radiel
Gość
« Reply #5 on: July 30, 2008, 03:17:12 PM »

Gumron zostal przyjety wczoraj do kinshipu.
Pages: [1]
  Print