|
Marakai
|
 |
« Reply #45 on: July 22, 2008, 08:10:39 PM » |
|
FELON z Valem Kilmerem
polecam
|
|
|
|
Divus
|
 |
« Reply #46 on: July 26, 2008, 12:10:27 PM » |
|
Marakai a masz do niego napisy? bo nie chce mi sie ogladac in English. jak masz to wysli mi na emaila divus44@wp.plthx PZDR
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #47 on: July 28, 2008, 12:54:09 PM » |
|
Wall-E.
urocze, zabawne, wzruszające, nieprzegadane i nienachalne przesłanie.
Bajka chyba bardziej dla dorosłych niz dla dzieci, a do tego główny bohater chwyta za serce:)
jak dla mnie - must see, bo naprawdę warto:)
|
|
|
|
Gimlain
|
 |
« Reply #48 on: July 29, 2008, 11:18:05 AM » |
|
Koniecznie musicie zobaczyc The Happening....
Koniecznie aby przekonac sie jakie bezgraniczne badziewie, tandete, pustke, i zenade sa w stanie stworzyc tworcy fimowi w 21 wieku.
Ten film jest tak beznadziejny, ze az musze go polecic....
Pozdrawiam
|
|
|
|
ithildan
|
 |
« Reply #49 on: July 30, 2008, 11:20:39 AM » |
|
Faktycznie owe "Zdarzenie" tak jak fajnie się zaczyna to systematycznie idzie w dół, aż na końcu otrzymujesz jakże oryginalną pointę. O "czizes", też bardzo polecam choćby po to by docenić stare dobre kino i uświadomić sobie, że teraz nawet kupę da się sprzedawać. Ja ostatnio miałem smaka na starocie i pościagałem: willow, niekończąca się opowieść (najlepsza jest jedynka), seksmisja. Super filmy, polecam też dobrą bajkę "Grobowiec Świetlików".
|
|
|
|
Finroth
|
 |
« Reply #50 on: July 30, 2008, 11:41:33 AM » |
|
polecam też dobrą bajkę "Grobowiec Świetlików".
To jest anime  Natomiast ja polecam film Kung-Fu Panda  niby tytuł nie zachęca, jednak jest wart obejrzenia ^^ moja ocena: 9/10
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #51 on: July 30, 2008, 12:29:36 PM » |
|
ee, panda jest taka sobie na dobra sprawe - lopatologiczne przeslanie, dowcipy nie ta w sumie czeste i nie zawsze dobre i o moj bosh, jakie przewidywalne:). Animacje fajne i w sumie milo sie to oglada, ale z ostatnio wypuszczonych na rynek filmow teoretycznie dla dzieci, mysle, ze to Wall-E zdobedzie wiecej sympatykow (zwlaszcza wsrod starszych widzow) i ze to wlasnie film o samotnym robociku bedzie pamietany, a Panda zostanie zapomniana:) z bajek takich typowo dla dzieci to zawsze lubilam "Zakochanego kundla" i "Sto jeden dalmatynczyków"
|
|
|
|
Marakai
|
 |
« Reply #52 on: August 03, 2008, 08:33:09 AM » |
|
"Dziękujemy za palenie"
|
|
|
|
ithildan
|
 |
« Reply #53 on: August 05, 2008, 09:39:07 AM » |
|
Mnie akurat tytuł kung fu zachęca  czekam na recenzje mumii ale wydaje mi się, że i tak się przejdę hehe
|
|
|
|
Finroth
|
 |
« Reply #54 on: August 06, 2008, 03:49:08 PM » |
|
z bajek takich typowo dla dzieci to zawsze lubilam "Zakochanego kundla" i "Sto jeden dalmatynczyków" 
Jak byłem mały to uwielbiałem bajkę "Król lew" ^^
|
|
|
|
Absynth
|
 |
« Reply #55 on: August 06, 2008, 04:01:25 PM » |
|
Król Lew rządzi  uwielbiam Timona i Pumbę a jeżeli miałbym coś polecić, to starszy troszkę film "Labirynt" albo bajki "Królestwo zielonej polany" i "Tarzan" Disneya (kocham soundtracki Phila Collinsa  )
|
|
|
|
Asmodeus
|
 |
« Reply #56 on: August 10, 2008, 03:13:32 PM » |
|
sciagnijcie se i luknijcie filmy kurosawy, obejrzyjcie ciezkie: jin-roh(wilcza brygade), Akire, Ghost in the shell(muza powala) ,uwielbiam filmy z clintem spagetii westerny z nim to po prostu miodzio mozna ogladac i ogladac raz na jakis czas
|
|
|
|
Finroth
|
 |
« Reply #57 on: August 10, 2008, 03:36:49 PM » |
|
clint jest świetny ^^ (prawie) każdy film z nim w roli głównej mi się podobał  Najbardziej z filmów w jakich występował podobał mi się "Dobry, Zły i Brzydki", szkoda że tego nie puszczają w TV  nagrałbym sobie Z filmów kurosawy widziałem tylko Siedmu samurajów, też świetny film
|
|
|
|
Marakai
|
 |
« Reply #58 on: August 10, 2008, 04:07:26 PM » |
|
|
|
|
|
Finroth
|
 |
« Reply #59 on: August 10, 2008, 04:10:21 PM » |
|
Thx, ale przydałaby się wersja z dubbingiem ^^" U mnie z angielskim spokojnie, tylko rodzice nie lubią czytać oglądając film
|
|
|
|