Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Podanie- Woltalin  (Read 3391 times)
Woltalin
Lotro Officer
Mędrzec
*

« on: July 30, 2008, 09:35:52 PM »

Witam!

Woltalin, Guardian, 15 level.

Lat 23 (tendencja wzrostowa).  ;)

Na początek wypada się przedstawić. Mam na imię Artur i pochodzę z Łodzi, gdzie jestem studentem piątego roku archeologii na Uniwersytecie.
       Zacznę może od tego, dlaczego wybrałem Lord of The Rings Online. Powód jest dla mnie tak oczywisty, że czasami trudno go dostrzec. Świat jaki nakreślił swoim piórem J. R. R. Tolkien (czyli nie byle kto, bo przecież profesor filologii germańskiej w Oksfordzie), jest według mnie najlepszym i najkompletniejszym swiatem fantasy w literaturze. Na jego podstawie powstała gra, której jedną z najmocnejszych stron jest dbałość o fabułę oraz jej niepodważalny związek z książką. Powyższe fakty oraz moje zamiłowanie do owej doskonałości nie pozostawiły mi innego wyboru. :)
       Do wyboru Twierdzy skłoniło mnie kilka aspektów. Przede wszystkim zrzesza ona Polaków, co niweluje barierę językową. Po drugie chciałbym się dowiedzieć o Lotro jak najwięcej i liczę, że moja ewentualna przynależnośc do Was mi w tym pomoże, poprzez doradztwo bardziej dośwadczonych graczy. Po trzecie zdobyłem się ostatnio na zakup lifetimea i chciałbym mieć pewność, że będę mógł cieszyć się tą grą, z kilkoma innymi jej fanami dłużej niż miesiąc.
       Teraz opiszę moje doświadczenia z tego typu grami. To będzie najkrótszy i najsmutniejszy akapit, ponieważ tych doświadczeń brak, chyba, że jesteście skłonni uznać mi przygodę z Diablo II. :) Taki stan znajdzie swoje wyjaśnienie poniżej.
       Kilka słów o mnie. Kocham sport. Uwielbiam wszelkie letnie gry zespołowe (może prócz kosza, bo to jakaś dziwna gra jest :)). Najbardziej jednak identyfikuję się z tenisem stołowym i kolarstwem górskim. Powyższe rozrywki bardzo skutecznie wypełniły mi pierwsze 20 lat życia, choć nie ukrywam, że z nich nie zrezygnowałem. Lubię dobrą książkę. Niegdyś było to wszelkiego rodzaju powieści historyczne oraz różne poczytajki awanturniczo-przygodowe, a zaczytywałem się dziełami ojca i syna Dumas. Od dwóch lat w moim księgozbiorze istnieje fantastyka. Zacząłem od Tolkiena, czego efekty widać teraz. Stałem się też fanem Kresa po przeczytaniu "Księgi Całości", do której przekonało mnie nic innego jak jego kompletność jako pisarza, ale i nowatorstwo. Stosunkowo niedawno rozpoczęła się era komputera, za sprawą tego prądożernego potwora, który stanął u mnie na biurku. Nie był on pierwszy, za to on pierwszy posiadał wystarczającą moc aby przykuć moją uwagę na dłużej. W ten oto sposób dotarłem do punku wyjścia, w którym piszę tego posta. Dodam tylko jeszcze, że obecnie studiuję, choć powinienem chyba pisać magisterkę. ;)

P.S. Mam nadzieję, że nie zanudziłem nikogo tym postem. Jeśli tak to przepraszam. :) Pedantyczny-Perfekcjonista. Taki już jestem, co zrobić. :)

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam.
   Artur
Hurgo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #1 on: July 30, 2008, 09:39:49 PM »

Jak najbardziej za !
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #2 on: July 30, 2008, 10:55:54 PM »

za za zamiłowanie do Kresa, panów Dumas, Tolkiena i za ciekawe podanie:)
Asmodeus
Gość
« Reply #3 on: July 30, 2008, 11:59:01 PM »

ZA
Radiel
Gość
« Reply #4 on: July 31, 2008, 11:36:48 AM »

Za
Woltalin
Lotro Officer
Mędrzec
*

« Reply #5 on: July 31, 2008, 09:56:17 PM »

Dziękuję wszystkim za poparcie. :) Dzisiaj po południu przyjąłem zaproszenie od jednego z oficerów. Mam nadzieję, że będziemy się razem dobrze bawić. Do zobaczenia w śródziemiu.

Pozdrawiam.
     Artur
Kadorin
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #6 on: August 01, 2008, 06:41:29 PM »

Za.
Pages: [1]
  Print