Zauważyłem ostatnio, że automatycznie przedłużyło mi VIPa o kolejne 3miesiące i ściągnęło mi kasę z konta. Możliwe ,że jakoś przez przypadek zaznaczyłem opcję o której nie wiedziałem, że automatycznie robi to za mnie. Czy i gdzie to się da wyłączyć?
Na myaccount musisz zrobić Cancel Subscription. Inaczej będzie automatycznie przedłużało.