Pages: 1 [2] 3
  Print  
Autor Topic: Durthrang  (Read 14740 times)
Yarden
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #15 on: September 10, 2008, 09:08:17 PM »

W moich czasach inaczej nazywano ten objaw - było to lenistwo. A w dzisiejszych łatwo sprawdzić pisownię - Firefox ma wbudowany słownik i podkreśla błędy.
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

Zamir MATURA 1965 - Punkt G - fakt czy mit?

« Reply #16 on: September 11, 2008, 08:01:25 AM »

Za "moich" czasów dysleksji nie było XD

Bo raz: Pani od polskiego dyskekcje linijką leczyła...  dwa nie było naukowego podejścia do tematu i "dyslekcje" po prostu lenistwem zwano ;)
Asmodeus
Gość
« Reply #17 on: September 11, 2008, 08:14:25 AM »

Za i zgłoś się po inva(jesli jeszcze nie dostałeś).Tu sie taka mała krucjata zrobiła, sądze ,że troszke nie na miejscu  bo podanie ładne , a że sie parę byków trafiło... nawet mistrzom się zdarza(piszę o sobie :D ).
Durthrang
Przybysz
*

« Reply #18 on: September 11, 2008, 09:05:32 PM »

HA HA :] a do kogo się zgłosić?
obecnie mam 15 lvl i kto by porobił ze mną questy zostały mi teraz grupowe i te ktore nie wiem jak zrobić :D i kogoś kto mogł by mi skorki gotować ;] a także grupkę ludzi krasnoludow elfow tudziesz hobbitow do poszwędania się w okolicach połnocnego Bree :D w celach gorniczych ;p o i kto by chiał na rybki iść w jakiś dzień :D (tak wogule[wogole w ogole?] to rybki do czego są ?)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #19 on: September 11, 2008, 11:56:38 PM »

masz w wątku rekrutacyjnym, do kogo się zgłaszać.

"tudzież" i na przyszłość - "w ogóle"  i zawsze przecinek lepiej wygląda niż emote :)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #20 on: September 12, 2008, 09:46:17 AM »

Stan na wczoraj - kolega jest członkiem TNT.

W związku z tym wątek uważam za zamknięty - nie będziemy nikomu członków podkradać.

Jesli kolega zmieni zdanie co do przynależności gildiowej, to proszę napisac kolejne podanie (byle bez błędów - Firefox sprawdza pisownię, może warto zainwestować?) - bo jak na razie widzę, że gildie i zdanie zmienia jak rękawiczki.

Durthrang
Przybysz
*

« Reply #21 on: September 12, 2008, 12:48:06 PM »

ale o co chodzi nie zmieniam gildi jak rękawiczki gram kolo 1 tygodnia dopiero :o wyjde z tnt jak ktoś będzie online
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

« Reply #22 on: September 12, 2008, 03:00:19 PM »

Proponuję sprawdzić metryczkę urodzenia Pana D.  ;D Coś mi się widzi, że ta "18" jest lekko naciągana  :P
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

« Reply #23 on: September 12, 2008, 03:45:29 PM »

nie to nie mi teraz mi wyglądacie na dzieciarnie żegnam nikt nie będzie się do mnie tak wyrażać sądziłem że w Lotro spotkam  fajnych ludzi a tutaj SALAMI :o

O co tu chodzi?  ::) Obraził się?

Durthrang
Przybysz
*

« Reply #24 on: September 12, 2008, 03:52:01 PM »

1.
Zdania nie zmieniłem nie wiem kto naopowiadał tych bzdur gildii nie zmieniam jak rękawiczki
2.
Mowiono mi że Twierdza to fajna przyjacielska gildia ktora się umie bawić, a tymczasem widzę że jesteście dziećmi ktorym rodzice wykupili Neostrade i maja za dużo pieniędzy. Sam się dziwie iż  tylu ludzi mnie oszukało mowiąc że ludzie w Twierdzy są na poziomie :[
3.
Wypraszam sobie obrazę mojej osoby
Ybl
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

In God we trust

« Reply #25 on: September 12, 2008, 04:51:27 PM »

Durthang jeszcze przed napisaniem podania do Twierdzy był w TNT, wiem bo to ja dałem mu stronke Twierdzy, prawdopodobnie chciał wyjśc gdyby udało mu się dostać do gildii.

Ad 2. Źle widzisz, 90% gildii to ludzie już od dawna dorośli.

Ad 3. Kto Ciebie obraża, jakoś nic takiego tu nie widzę, poproszono Cię jedynie o korekte postów przed wysłaniem. Dysleksja nie ma tu nic do rzeczy.
Quintu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

"Sam jesteś BaRlog!" :D

« Reply #26 on: September 12, 2008, 05:16:58 PM »

Nic z tego już nie kumam... ;) Durthrang - ludzie piszą ci od kilku dni żebyś tella w grze dał do oficera a jednocześnie latasz pod egidą innej gildii (nieważnie jakiej bo to nie chodzi o to); Tylko na karb nie znajomości gry kładę to, że nie zauważyłeś możliwości opuszczenia gildii w każdej chwili; Nie obrażaj się więc tylko spokojnie przejrzyj opcje w grze dotyczące Kinshipów; Jak już ci powiedziałem w grze - jesteś z moich stron więc tak czy inaczej ci pomogę w questach grupowych jednak milej byłoby żebyśmy robili to pod jednym sztandarem :)
Złożyłeś podanie - zaraz po akceptacji twojej kandydatury trzeba było zrobić dismiss z poprzedniej gildii i szukać któregoś oficera (przecież rozmawialiśmy w grze - pisałem ci nawet, że Zamir jest oficerem)...
Nie obrażaj się więc - trochę luzu. To nie jest realny świat tylko zabawa. :)

pozdrawiam
Yarden
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #27 on: September 12, 2008, 07:40:13 PM »

Mam rozumieć, że być porównanym do salami to jest obelga?  :P
Spotkałem dzisiaj kolegę w grze i pytał się o oficera. Niestety żadnego w tym momencie nie było i nie mogłem mu pomóc. Ale widzę, że pomoc już nie jest potrzebna.
Riten
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #28 on: September 13, 2008, 09:42:14 AM »

http://gamecenter.pl/forum/index.php?s=&showtopic=212503&view=findpost&p=2202090

Cześć Durthrang.

Czy naprawdę potrzebujemy takich ludzi?
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #29 on: September 13, 2008, 12:42:33 PM »

ja nie jestem Salami, co najwyżej kabanos z dzika :) albo sarninka.

A drogi chłopcze - zarzucasz nam komentarze na poziomie dzieci - zważ mój drogi, że nikt Cie nie obraził, natomiast zwrócono Ci uwagę na błędy. Jeśli uważasz, że obrażanie się za coś takiego jest "dorosłe", to gratuluję samozadowolenia i przerostu ego. Nikt tu Cie nie obrażał, nikt Cie nie wyzywał, zostałeś zaproszony do gildii - a ze miast się zgłosić po invite dalej biegałeś w innej gildii i skupiałeś się na rozczulaniu nad sobą - wybacz, ale nikt Cie błagać i wysyłać /pm'y z przypomnieniami o dołączenie do nas nie będzie.

Życzę powodzenia, jak dojrzejesz, możesz próbować ponownie.
Pages: 1 [2] 3
  Print