1. Kaja; nick w grze - Floe2.
Frakcja: Order
Klasa: Kapłan Runiczny
Rasa: Krasnolud
Styl nieokreślony (gram zbyt krótko). Primo to dla mnie leczenie, wspieranie, ochrona

Jestem także estetką i zwracam uwagę na otoczenie, na to co noszę i jakiego koloru. Baba po prostu ;p
3.
Doświadczenie w grach mmo - 2 lata World of Warcraft barrrrrdzo czynnie, trochę zmarnowanego czasu na browserówkach.
4. Potwierdzam że przeczytałam regulamin i akceptuję go.
5. Lada moment stukną mi 23 wiosny. Studiuję (dziennikarstwo) i pracuję (jako szeregowy redaktor) w Warszawie. Prócz grania lubię śpiewać, gotować, grać w RPG również papierówki. Gram kiedy mogę... W weekendy zazwyczaj dużo, na tygodniu - po pracy do słusznych godzin by rano wstać

Nie jestem raczej typem uzależnionym od MMO więc jeśli miewam możliwości wyjazdu, spotkania, tudzież inne "ludzkie" rzeczy - gra idzie w odstawkę. Jestem raczej miła, ale umiem się odgryźć

Potrafię być męcząca.
6. Dlaczego Twierdza? Dlatego że smutno biegać samemu. Nie chcę grać samotnie. Chcę aktywnie uczestniczyć w tym co dzieje się w grze a solo nie mam szans na to. Twierdza to pierwsza polska gildia jaka rzuciła mi się w oczy. Po krótkim wywiadzie środowiskowym mam przed oczami same superlatywy.
Dziękuję, więcej grzechów nie pamiętam. War is everywhere!