|
Puppetmaster
|
 |
« on: September 30, 2008, 05:26:25 AM » |
|
Witam jestem Piotr Bolak mam 25 lat mieszkam w Gdańsku. Jeśli chodzi o moje doświadczenie gram dopiero od tygodnia i niema co wspominać jeszcze jestem troche blokowany przez Wowa ponieważ mam stare nawyki z tamtej gry ale powoli zagłębiam sie w tajkniki warhammera. Postacie to narazie mam wszystkie na levelach 10 więc jesli mnie przyjmiecie powiedzcie jaka postać jest najbardziej potrzebna . Chce dołonczyć do tej gildi bo jak w kazdym mmo gra samemu niema żadnyej przyszłości i jest nudna niemożna na nikogo pokrzyczeć ani ponażekać  . Mam nadzieje że mnie sprawdzicie a nie pożałujecie .
|
|
|
|
Marakai
|
 |
« Reply #1 on: September 30, 2008, 08:32:26 AM » |
|
Najbardziej przydatny jest Black Orc i jeszcze może Black Orc, albo Black Orc... No dobra, żartuję sobie
|
|
|
|
Germion
|
 |
« Reply #2 on: September 30, 2008, 10:38:56 AM » |
|
No no Marakai, jeszcze jakis tydzien i bede mogł tankowac w waszym tierze ;p.
Co do postera - pst ingame.
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #3 on: September 30, 2008, 01:40:46 PM » |
|
to ja tylko od siebie dodam: nie mozna, narzekac, gildii, dolączyć, nie ma... i przecinkow sporo brakuje
|
|
|
|
Grinch/Sheen
|
 |
« Reply #4 on: September 30, 2008, 02:09:38 PM » |
|
to ja tylko od siebie dodam:
A zdanie to sie z wielkiej litery zaczyna
|
|
|
|
Xabbu
|
 |
« Reply #5 on: September 30, 2008, 02:25:22 PM » |
|
to ja tylko od siebie dodam:
A zdanie to sie z wielkiej litery zaczyna 
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #6 on: September 30, 2008, 02:34:43 PM » |
|
Grinch słonce, pare cytatow z Ciebie tez by sie znalazło, po przestudiowaniu Twoich postów:) Nie czepiaj sie wielkosci liter, za to pietnuj karygodne błedy świadczące o niechlujstwie  (bo dysleksja jest wymówka jakże powszechną, co nieprawdziwą)
|
|
|
|
Grinch/Sheen
|
 |
« Reply #7 on: September 30, 2008, 03:13:00 PM » |
|
Heehee, nie powiem ze nie. Mimo wszystko takie zaniedbanie u Ciebie to jak 6 w lotka
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #8 on: September 30, 2008, 03:15:14 PM » |
|
raczej <--- czesto mi się zdarza, zwlaszcza na poczatku posta. Za to w srodku tekstu, imiona i nazwy własne zawsze piszę wielka literą.
Nie zmienia to faktu, ze chcialabym, by kolega z podania błedy poprawil i napisał, ile ma lat.
|
|
|
|
Krassnahll
|
 |
« Reply #9 on: September 30, 2008, 03:45:54 PM » |
|
raczej <--- czesto mi się zdarza, zwlaszcza na poczatku posta. Za to wsrodku tekstu, imiona i nazwy własne zawsze piszę wielka literą.
Nie zmienia to faktu, ze chcialabym, by kolega z podania błedy poprawil i napisał, ile ma lat.
no przecie pisze tam na guże
|
|
|
|
Grinch/Sheen
|
 |
« Reply #10 on: September 30, 2008, 03:47:25 PM » |
|
Huri wyglupiasz sie czy co? ''w srodku''
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #11 on: September 30, 2008, 03:56:06 PM » |
|
mam brudna klawiature i czasem nie wchodzi spacja,"c", "z" i kropka  a czyscic mi sie nie chce:P
|
|
|
|
Krassnahll
|
 |
« Reply #12 on: September 30, 2008, 04:02:48 PM » |
|
mam brudna klawiature
a fuj, to co ty z nią tam robisz?!
|
|
|
|
Jagar
|
 |
« Reply #13 on: September 30, 2008, 04:06:25 PM » |
|
mam brudna klawiature i czasem nie wchodzi spacja,"c", "z" i kropka a czyscic mi sie nie chce:P
To jest dopiero niechlujstwo.
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #14 on: September 30, 2008, 10:13:33 PM » |
|
taka dostałam :/ w domciu mam czysciutką, w koncu na niej gram:). Zreszta już prosilam o sprężone powietrze do czyszczenia i teraz czekam, az bedą wielkie zakupy "rzeczy niezbednych"
|
|
|
|