Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: [Order] Sparr  (Read 1838 times)
spar
Przybysz
*

« on: December 30, 2008, 01:35:55 PM »

Cześć.

Byłbym zainteresowany dołączeniem do Waszej Gildii.

Zanim przystąpię do pisania tak jak macie podane we wzorze to na wstępie pare zdań wstępu.
Mam 30 lat, a co się z tym wiąże to rodzina i dziecko, więc jestem jak to się potocznie mówi "casual player".
Aktualnie jestem w gildii Total Oblivion, jednak meczy mnie trochę granie z Angielskim jako głównym językiem.
Dodatkowo, mimo że TO to niby casual guild to chłopaki pedza niemiłosiernie do przodu, a ja ze wzgledu na dzieciaka mam czas późnym wieczorem żeby trochę pograć.
Chciałbym pograć z Polakami, którzy cenią przede wszystkim dobrą zabawę i nie pędza na złamanie karku aby być jak najszybciej w T4.
Chciałbym znaleźć się w grupie osób, które poza RVR (które nadmienię bardzo luibię) przyłączą się do robienia PVE, PQ. Samemu nie da rady tego niestety robić, a poszukiwanie freelancerów do robienia np. PQ zaczęło mnie nudzić.

A teraz tak jak w podaniu
1. Bartek - postać w grze Sparr
2. lvl 23 Warrior Priest
3. Od zamierzchłych czasów Ultimy Online, przez L2, WOW, LotRO (nadmienię że też grałem z Wami, jednak po zmianie forum mój stary login nie działa), AoC
4. Oczywiście Regulamin przeczytany/zaakceptowany
5. Tak jak pisałem powyżej - mam 30 lat, zona, dziecko, praca od rana do wieczora, poza mmo gram jeszcze w FPSy a dokładnie teraz w COD4 i COD5 razem z dobrze znaną w europie ekipą (jak ktoś się interesuje to mamy rekord laddera w Clanbase COD4 SD HC - ponad 80 dni na 1szym miejscu) co też pochłania mi trochę czasu, a co za tym idzie poświęcam 50% czasu wolnego na cod/50% na WARa. Poza tym wielbiciel fantasy stąd tez WAR i wcześniej inne mmo osadzone w świecie zdecydowanie fantasy
6. Dlaczego Twierdza? Raz - Polska Gildia na Karak-Azgal po stronie Order, dwa już z Wami grałem

pozdrawiam
Kerroth
Moderator
Bohater

« Reply #1 on: January 01, 2009, 10:56:35 AM »

Hej,

Witam w gildii :)

Odezwij się w grze do Regimentarzy lub Rotmistrzów (mnie chwilowo w grze nie ma), a otrzymasz zaproszenie :).
spar
Przybysz
*

« Reply #2 on: January 02, 2009, 09:36:39 AM »

Dzięki i do zobaczenia na polu bitwy :)
Pages: [1]
  Print