Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Witam  (Read 1635 times)
Julo
Przybysz
*

« on: January 14, 2009, 02:09:06 PM »

1. Imię + nick w grze

- Stanisław nik Julo

2. Informacje o postaci i jaka strona-ponieważ Twierdza będzie po stronie order jak i destro (klasa, styl gry itp. - w miarę możliwości :) )

-Gram kafarkiem Krasnoludzkim 30 lvl od października z przerwami po parę dni lecz o wielkie nieszczęście Karak Dron jako serwer jest wymarły więc się tu przeprowadziłem ...... będąc tankiem rzucam się na wszystko co chodzi w szmatach (magowie i chilerzy).

3. Doświadczenie w grach mmo

- Silkroud czy jakoś tak...Grenado Espada itp. Gram na necie w MMOrpg i inne gry od 9 lat???

4. Potwierdzenie przeczytania regulaminu i zaakceptowania go. Rejestrujemy sie pod nickiem z gry w która aktualnie gramy.  Jeśli chcemy zmienić nick wyświetlany, możemy to zrobić w ustawieniach swojego konta: PROFIL/ACCOUNT SETTINGS/NICK WYŚWIETLANY

-Tak przeczytałem.

5. Kilka słów o sobie - real life :)

-Jestem z Warszawy ,chwilowo bezrobotny gram razem z żoną w worka . Jestem już w tak zwanym wieku średnim :( mam 30 lat.

6. Odpowiedź na pytanie: Dlaczego Twierdza?

-Dlaczego ??? bardzo proste bo gram jeszcze po stronie destro na Karak 8 szczytów w Royal Legion i bardzo miły człowiek tam wczoraj wspomniał że jest taka gildia i bardzo ciepło sie o was wyrażał .
Kerroth
Moderator
Bohater

« Reply #1 on: January 15, 2009, 01:33:24 AM »

Hej,

Witam w gildii. Odezwij się do Rotmistrzów, Regimentarzy lub do mnie w grze, a otrzymasz zaproszenie :).

Pozdrawiam,
Keroth
Pages: [1]
  Print