Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Witam  (Read 2171 times)
Astrin
Przybysz
*

« on: January 15, 2009, 10:25:01 AM »

1. Przemysław - w grze nazywam się Astrin.
2. Astrin jest Bright Wizardem, który obrał sobie ścieżkę incineration.
3. Jedynym MMO w jaki grałem ponad rok jest WoW.
4. Przeczytałem regulamin i akceptuję go.
5. Mam 21 lata i od paru dobrych lat interesuje się fantastyką :) Przygoda ta zaczęła się od papierkowej gry WFRP. Później grałem też trochę w drugą edycję lecz niestety z powodu braku graczy nie dało się już grac. Instalując warhammera żałowałem, że nie można będzie gra slayerami. Od zawsze bardzo lubiłem krasnoludy a szczególnie postaci trochę tragiczne, które mają dług do spłacenia aby odzyskac swój utracony honor. W papierkowym młotku często grałem czarodziejami, ponieważ nikt inny nie chciał stac w drugiej lini :P Ogień jest moim ulubionym żywiołem dlatego wybór wpadł na bright wizarda. Poza tym te tłumy witch elfek starających się dobra do mnie sprawiły że zostałem przy tej klasie :)
6. Po pierwsze twierdza jest gildia casual. Po drugie po przeczytaniu statutu gildii uznałem że jest tu wiele osób z którymi można prowadzi spokojne, kulturalne rozmowy. Po trzecie mam tu znajomych - arcymag Tarell, warrior priest Horald i ironbraker o trudnym do zapamiętania imieniu - bodajże Muhrtag :P

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)

Pozdrawiam
Astrin z Kolegium Płomienia
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #1 on: January 15, 2009, 10:42:15 AM »

Witaj ;) Milo będzie gościć ;) Wyżej wymienionych znamy z każdej strony a ostatnio Tarell pokazała nam sie nawet z trochę "innej", przykuwając uwagę pewnego krasnala ;)

http://picasaweb.google.com/Lineblocker/WeekendZSojusznikami#5290147217852578402

Kerroth sie wypowie i zapraszamy do gildii ;)
Tarell
Weteran
**

« Reply #2 on: January 15, 2009, 06:48:38 PM »

To zdjęcie to skandal!! ;D odwołam sie do trybunału warhammerowago  ;)

Może jeszcze słowo w sprawie tego szacownego maga. Oddaję wszelkie kończyny za jego osobę. Wspólne granie z tym panem to czysta przyjemność  :)
Kerroth
Moderator
Bohater

« Reply #3 on: January 15, 2009, 10:29:13 PM »

Keroth za, witamy :).
muhrtag
Weteran
**

« Reply #4 on: January 19, 2009, 12:38:43 PM »

Tarell, pamietaj ze my juz sie przyzwyczailismy do tych skandali, ale daj jeszce troche czasu Twierdzy;).

Co do podania to osobiscie bede bronil tego maga wszytkimi konczynami, ale ja w przeciwienstwie do co poniektorych nie nagimi:D
Pages: [1]
  Print