Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Order - Gurling  (Read 3563 times)
Gurling
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« on: February 17, 2009, 12:30:30 PM »

Witajcie władający tą Gildią

Ja, Gurling, po zapoznaniu się z regulaminem Gildii i zaakceptowaniu go, a także po namowach Inkwizytora i Hundreds'a, "dopiero-co-adeptów", pochylam swój twardy ironbreakerski kark i (choć nie mam tego w zwyczaju) proszę o przyjęcie mnie do Twierdzy po stronie Orderu...

Doświadczenia w grach mmo on-line nie mam, za to przemierzyłem już do tej pory setki różnych innych dzikich krain, niszcząc (najczęściej wręcz) rozpleniające się w nich zło. Chilowo mam jedynie lvl 15, ale potraktujmy to jako stan przejściowy... Moją robotą jest ochrona słabszych i przyjmowanie na siebie uderzeń wroga. Wszystkim służę pomocą...Do końca.

Członkostwo w Twierdzy będzie dla mnie honorem, a jej barwy i nazwa będą towarzyszyć świstowi mojego topora w każdej bitwie.

Prywatnie - Maciek, 29 lat, wykształcenie wyższe, miłośnik fantasy i kajaków.

Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #1 on: February 17, 2009, 12:51:17 PM »

Witamy.  Świetne podanie.

Edit: Kleks...

Xabbu
Iago
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

« Reply #2 on: February 17, 2009, 12:55:10 PM »

Xabbu, kiedy Gurling napisał był w pierwszych słowach swego listu, że się zapoznał i akceptuje.

Ja rozumiem, nocne farmienie IC, zapałki w oczach... ale mimo wsio należy czytać co napisano :P

PS. Wiem, złośliwy jestem.
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #3 on: February 17, 2009, 01:15:23 PM »

Xabbu, kiedy Gurling napisał był w pierwszych słowach swego listu, że się zapoznał i akceptuje.

Ja rozumiem, nocne farmienie IC, zapałki w oczach... ale mimo wsio należy czytać co napisano :P

PS. Wiem, złośliwy jestem.

Dzizas, przepraszam najmocniej.  Nie mam nawet IC na swoje usprawiedliwienie :/

Dodam, ze bardzo przykro ze Gwardia się rozpada, ale bardzo fajnie ze koledzy chcą do nas dołączyć. Oby Twierdza podpora wam była w tym nieprzyjaznym świecie wojennego młota...
Gurling
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #4 on: February 17, 2009, 03:44:26 PM »

Nic nie szkodzi.
Mi też przykro, że Gwardia się rozpada, ale wojna toczy się nadal i nie ma co rozpaczać tylko należy zaciągnąć się w szeregi innych odważnych, którzy są gotowi stawić czoło rozpleniającemu się złu (szczególnie orkowemu...). Co w związku z tym czynię.
Z niecierpliwością (właściwą mojej nacji) czekam zatem na odpowiedź...

Kerroth
Moderator
Bohater

« Reply #5 on: February 17, 2009, 03:52:10 PM »

Witam i czekamy w grze na zgłoszenie :).
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #6 on: February 17, 2009, 03:53:09 PM »

Moze dobrze zrobicie jak napiszecie w motd w gawardi gdzie sie ludzie wybieraja i gdzie wiecej info znalesc?
Inkwizytor
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

« Reply #7 on: February 17, 2009, 08:01:58 PM »

Moze dobrze zrobicie jak napiszecie w motd w gawardi gdzie sie ludzie wybieraja i gdzie wiecej info znalesc?

Wykarze sie teraz niewiedza i ignorancją ale co to "motd"? Da sie to zjeść? ;)

Nie chcemy też nikogo wyciągać na siłę z Gwardii. Jak już gdzieś pisałem cały mój temat na forum gwardii został skasowany, co świadczy że komuś nie wsmak nasze działania.

Przykre.

Ale oczywiście ukrywać się z naszym przejściem do Twierdzy nie zamierzamy i wszem i w obec o tym świadczyć będziemy.
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #8 on: February 17, 2009, 09:33:46 PM »

Message Of the Day.

No ale jesli tak sprawy sie maja to trudno. Moze uda sie Gwardie odbudowac.  Zycze powodzenia i przeciez w sojuszu nadal pozostajemy ;)

Nowych witamy gorąco.
Kerroth
Moderator
Bohater

« Reply #9 on: February 17, 2009, 10:08:45 PM »

Spokojnie, postaramy się zrobić tak by Gwardziści pozostali razem, na przykład z nami. Liczy się wspólna, fajna zabawa :).
Pages: [1]
  Print