Pages: 1 2 3 [4] 5
  Print  
Autor Topic: Pomysl na Forum  (Read 28712 times)
Marakai
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #45 on: May 20, 2008, 10:09:45 AM »

...tylko osoby ktorych podanie rekrutacyjne zostalo zaakceptowane. Chronmy nasze dane osobowe, zarejestrowac moze sie przeciez kazdy.

zostałem zaakceptowany a dostępu brak  ;)

druga rzecz, nie wiem czy to wina forum czy przeglądarek ale firefox szaleje na forum z kodowaniem znaków, wymieram środkowoeuropejskie a sam mi zmienia na zachodnie

EDIT
IE też tak ma
Adpiaha
Jeździec
**

Every sound monotone, every color monochrome...

« Reply #46 on: May 20, 2008, 11:10:18 AM »

@up

Ehhh... ludzie zrozumcie to nie wina Waszych przegladarek a tego, ze to forum nie obsluguje polskich znakow... jak admini wkleja odpowiedni kod to wtedy to sie poprawi...

edit:
cholera pisalem sms dziewczynie cos mi sie pokickalo... wkleilem tutaj trzy buziaczki :D
Grimrod
Jeździec
**

« Reply #47 on: May 20, 2008, 11:12:50 AM »

wiemy rozumiemy - staram się szukać błędów najpierw u siebie - firefox czasem nie działa z niektórymi stronkami/opcjami, blokada skryptów tez może namieszać
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #48 on: May 20, 2008, 11:14:26 AM »

Problem polega na niekompatybilności spolszczenia z ta wersja forum. Dajcie nam trochę czasu a wszystko sie pouklada.  Do tego czasu rekomendujemy używanie języka eng w ustawieniach konta.

Prace nad theme i spolszczeniem potrwają trochę, wiec cierpliwości panie i panowie.
Dioxin
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #49 on: May 20, 2008, 11:56:18 AM »

Problem polega na niekompatybilności spolszczenia z ta wersja forum. Dajcie nam trochę czasu a wszystko sie pouklada.  Do tego czasu rekomendujemy używanie języka eng w ustawieniach konta.

Prace nad theme i spolszczeniem potrwają trochę, wiec cierpliwości panie i panowie.

Song, szacuneczek, myślę że i tak wszyscy są pod wrażeniem szybkości odtwarzania forum. Mały edit do działu Warhammer: literówka: Reconing / powinno być "Reckoning".
Phara
Gość
« Reply #50 on: May 20, 2008, 11:58:42 AM »

Song, szacuneczek, myślę że i tak wszyscy są pod wrażeniem szybkości odtwarzania forum. Mały edit do działu Warhammer: literówka: Reconing / powinno być "Reckoning".

done ;)
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #51 on: May 20, 2008, 12:06:40 PM »

Dzieki. Szacunek nalezy sie wielu osoba, nie tylko mi. Z natury jestem skromnym czlowiekiem, i nie umiem zatrzymac pochwal tylko dla siebie.

Jak juz wspominalem. Axe jest najwiekszym bohaterem tej akcji. Phara tez bardzo aktywnie mi pomaga.  Wszyscy pomagaja, jak umieja najlepiej i o to chodzi. Bo to jest nasza twierdza, a nie one man army.

Najbardziej cieszy nas to ze ciagle przybywaja ludzie na forum. Wyglada na to ze wszystko wroci do normy w ciagu kilku tygodni.

Ciekawy jestem reakcji Karolusa ;) Jego czeka niezly szook ;)
Gimlain
Jeździec
**

« Reply #52 on: May 20, 2008, 12:09:36 PM »

Song,

Jakby trzeba bylo teksty tlumaczyc jakies to daj znac...

PZDR
Twardowski (Meribas)
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #53 on: May 20, 2008, 12:57:28 PM »

Mam nadzieje że Karolus został poinformowany o niedawnym zamachu, puczu i zdradzie ?
Ja bym chyba zawału dostał jakbym wróciwszy z urlopu, wklepawszy twierdza org pl zobaczył ten przeklęty biały ekran. Głupio by tak było stracić ojca założyciela ;)
Phara
Gość
« Reply #54 on: May 20, 2008, 01:08:50 PM »

Został poinformowany :)
Adpiaha
Jeździec
**

Every sound monotone, every color monochrome...

« Reply #55 on: May 20, 2008, 06:38:45 PM »

W dziale WoW juz ktos pisal, ze brakowalo klasy mage... teraz jest "mag" a poprawna forma jest "mage" :)

Swoja droga, moge prosic o dostep do dzialu membersow?
Phara
Gość
« Reply #56 on: May 20, 2008, 08:37:47 PM »

Już zmieniam. Co do dostępu, jeśli jesteś w teamie WoWa, wpisz się proszę na listę memberów w dziale WoW.
Łatwiej jest to wszystko ogarnąć, kiedy troszeczkę się poukłada :)
Gimlain
Jeździec
**

« Reply #57 on: May 21, 2008, 10:18:02 AM »

Mozna by taka liste Member'ow w LOTRO roniez zalozyc...

PZDR
Yassith
Przybysz
Weteran
*

« Reply #58 on: May 21, 2008, 11:56:10 AM »

A ja mam takie pytanie czy  nie forum nie moze pokazywac nieprzeczytanych postow w topicu ?

Chodzi mi o to, ze kiedy wejdziemy w topic, ktory ma nieprzeczytane posty to nie wiem ktore posty juz czytalem a ktore nie w calym ciagu postow

Pozdrawiam
Yassith
Perrin
Przybysz
*

« Reply #59 on: May 21, 2008, 12:08:21 PM »

Czysto estetyczna sprawa.
W Dziale Everquest II podforum Klasy mogloby byc wsadzone w EQII baza, tak jak to jest zrobione w podforach do innych gier. Narazie jest "na wierzchu".
Pages: 1 2 3 [4] 5
  Print