|
Veldir
|
 |
« on: April 27, 2009, 11:16:16 PM » |
|
Zapraszam wszystkich do udziału w zabawie zorganizowanej przez jedną z gildii na serwerze Laurelin. W skrócie rzecz ujmując chodzi o napisanie opowiadania opiewającego nasze przygody w Śródziemiu. Szczegóły znajdziecie tutaj: http://forum.olmindon.org/index.php/topic,156.0.htmlOczywiście nagród nie da się przesłać pocztą  Jeśli laureat będzie nasz to zapewne znajdzie się jakiś mecenas w Twierdzy. Zapraszamy do zabawy.
|
|
|
|
Quintu
|
 |
« Reply #1 on: April 27, 2009, 11:39:35 PM » |
|
hmmmm... Czy uważacie że to musi być opowieść premierowa?? Czy można by wysłać coś już wcześniej opublikowanego??
pozdrawiam
ps. zastanawiam się nad wysłaniem "Mazauka" ale się waham...
|
|
|
|
Quintu
|
 |
« Reply #2 on: April 28, 2009, 12:13:54 AM » |
|
No Veldir - dlaczego teraz dopiero się z tym ujawniasz; Ciekawie piszesz  Podjąłem decyzje i wyślę swoje; Poczytałem opowiadania, które tam napisano. Jedno jest po prostu świetne; poczytajcie sobie pozdrawiam
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #3 on: April 28, 2009, 09:28:40 AM » |
|
Świetnie Quintu. Podejrzewam, że zawiesisz wysoko poprzeczkę dla innych uczestników  Ciekawe czy ktoś Cie "przeskoczy".
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #4 on: April 28, 2009, 09:39:22 AM » |
|
Quintu, miałam cichą nadzieję, że się skusisz:-) na razie przeczytałam tylko te opowiadanie z Forsaken Inn.
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #5 on: April 28, 2009, 12:22:51 PM » |
|
Szefowo, a ja liczę, że i Ty ulegniesz pokusie Piszcie piszcie drodzy Twierdzowicze!
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #6 on: April 28, 2009, 01:03:58 PM » |
|
Szefowa bardzo by chciała, ale pojutrze upływa termin, a ja nie lubię fuszerki, zwłaszcza, że czasu mam mniej niż mało - dwa przetargi do przygotowania przed długim weekendem... Szanse są małe, ale nie zerowe:-)
|
|
|
|
Geralt the Dauntless
|
 |
« Reply #7 on: April 28, 2009, 04:46:51 PM » |
|
hmmmm... Czy uważacie że to musi być opowieść premierowa?? Czy można by wysłać coś już wcześniej opublikowanego??
pozdrawiam
ps. zastanawiam się nad wysłaniem "Mazauka" ale się waham...
Bede sławny jak wygrasz!
|
|
|
|
Quintu
|
 |
« Reply #8 on: April 28, 2009, 06:08:05 PM » |
|
hehe - ja osobiście wcale nie jestem przekonany co do jakiegokolwiek sukcesu; zresztą nie piszę po to żeby coś wygrywać - bardziej jestem zainteresowany jak szersze grono zareaguje na mój styl; Jak już pisałem wcześniej - tam jest jedno opowiadanie które mi się bardzo podoba i myślę, że to ono jest faworytem  pozdrawiam ps. ostatnio nie pisuje z uwagi na sprawy osobiste; Myślę, że powinno się to zmienić po pierwszej dekadzie maja...
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #9 on: April 28, 2009, 08:34:55 PM » |
|
Szefowo, mam nadzieję, że rzucisz setkę i będzie można poczytać Twoje dzieło  Przetargi zrobisz przecież w pół godzinki, no może w godzinę
|
|
|
|
|
|
Quintu
|
 |
« Reply #11 on: May 16, 2009, 07:26:50 PM » |
|
Dziękuję Veldir. Jednak prawdziwe gratulacje należą się twórcy opowiadania "Okruch srebra" Dhromburowi, które wygrało w głosowaniu. Był to zresztą mój faworyt - bardzo fajnie napisane. Polecam lekturę  pozdrawiam
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #12 on: May 17, 2009, 09:09:30 AM » |
|
gratulacje Quintu i mam nadzieje, że w drugiej edycji pierwsze miejsce zajmiesz Ty:)
|
|
|
|