Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Kapitańska Zabawa  (Read 3400 times)
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

Zamir MATURA 1965 - Punkt G - fakt czy mit?

« on: May 12, 2009, 03:38:32 PM »

Słuchajcie, słuchajcie!!! W imieniu Naszej Pierwszej Damy, Oficerów i własnym, mam zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych na Kapitańską Zabawę. 20 maja 2009 roku o godzinie 20:30 na placu przed gospodą „Pod Rozbrykanym Kucykiem” (The Prancing Pony - Bree) odbędzie się turniej. W szranki na ubitym placu staną Kapitanowie z Twierdzy. Wykazać się będą musieli swoją charyzmą i odwagą. Zwycięzca otrzyma z rąk Dowódczyni broń wyśmienitą, którą dawno temu wykuli elfiowie (Młot jednoręczny z pierwszej ery - lvl60).

Zapraszamy wszystkich chętnych.

Zasady Kapitańskiego Turnieju

Do turnieju mogą przystąpić wszyscy kapitanowie z Twierdzy. Zgłoszenia proszę wysyłać PM’em w grze lub na forum do Valramira. Ostatnie zgłoszenia przyjęte będą 18 maja.

W dniu konkursu kapitanowie będą mieli obowiązek założyć na siebie specjalnie przygotowany outfit. Dlatego proszę o zostawienie jednego outfitowego slotu wolnego. Kapitanowie zbierają się przed Kinhausem o 20:15.

Zadanie postawione przed kapitanami jest proste. W ciągu 5 minut trzeba zebrać od przechodniów, przy głośnym dopingu reszty kinshipu jak największą liczbę całusków - emotka /kiss - rasa i płeć ofiarodawców dowolna. Obowiązują powszechnie przyjęte zasady dobrego wychowania i dbania o wizerunek Twierdzy. Innych ograniczeń brak.

Zwycięzca dostanie broń pierwszej ery. Przegrani całuski.
Quintu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

"Sam jesteś BaRlog!" :D

« Reply #1 on: May 12, 2009, 03:54:35 PM »

...a potem będziem tańczyć Kapitańskie Tango czyli Val prosi wszystkich... :D :D :D

Pomysł przedni chętnie bym go zobaczył ale godzina 20.30 to dla mnie za wcześnie :/

pozdrawiam
Lassarus
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #2 on: May 18, 2009, 09:04:07 AM »

Ech... ja tradycyjnie, kiedy dzieje się coś ciekawego, jestem w pracy.
Madronir
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #3 on: May 18, 2009, 09:43:40 AM »

szkoda że to w środę, niestety nie będę mógł być :( , w następną środę pewno też nie
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

Zamir MATURA 1965 - Punkt G - fakt czy mit?

« Reply #4 on: May 18, 2009, 12:09:28 PM »

UWAGA! UWAGA!

Ze względu na to, że jedyni zainteresowani :D imprezą nie mogą być obecni przekładamy imprezę na piątek/sbotę/niedzielę - DO USTALENIA - PROSZĘ O WIADOMOŚĆ W GRZE LUB NA FORUM czy termin odpowiada.

Zapraszamy wszystkich chętnych.
Lassarus
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #5 on: May 19, 2009, 09:56:08 AM »

Ta niedziela ( 24.05.2009 ) mi pasuje.
Madronir
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #6 on: May 19, 2009, 10:45:10 AM »