|
Etheldar
|
 |
« Reply #45 on: July 01, 2009, 07:46:19 AM » |
|
nie farmer, po prostu booka robi się szybko... -.- i nie wiem nic o "farmieniu" booka lol
|
|
|
|
Eoreh
|
 |
« Reply #46 on: July 01, 2009, 07:53:29 AM » |
|
nie farmer, po prostu booka robi się szybko... -.-
Nie aż tak szybko.... Ja uwisłem na pewnym miejscu w ch3. Ekipa tam musi być dobra i zgrana. No i bez LMa chyba będzie bardzo ciężko go zrobić. Generalnie cały ch3 nie robi się go tak szybko. (w moim przypadku pół nocy bez rezultatu  ). Myślę że nawet przy sprawnym poruszaniu się wyjdzie i tak pewnie ponad 1h. A nie wiadomo co będzie dalej....
|
|
|
|
Etheldar
|
 |
« Reply #47 on: July 01, 2009, 09:18:37 AM » |
|
oj to prawda cc lma jest tam bardzo przydatne (my robiliśmy we 2 hntów i lma co najlepsze heala mielismy praktycznie zerowego ale daliśmy radę  ) co prawda pare wipów było ale zrobiliśmy chapter w około pół godziny-40 minut
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #48 on: July 01, 2009, 12:16:06 PM » |
|
Fiu fiu, widzicie, wiedziałem, mówiłem, że gdzieś można zdobyć skrzydła!
|
|
|
|
Eoreh
|
 |
« Reply #49 on: July 01, 2009, 01:58:21 PM » |
|
oj to prawda cc lma jest tam bardzo przydatne (my robiliśmy we 2 hntów i lma co najlepsze heala mielismy praktycznie zerowego ale daliśmy radę ) co prawda pare wipów było ale zrobiliśmy chapter w około pół godziny-40 minut
No to właśnie się trochę dziwie. Veldir, Nepher i Khele też robili praktycznie bez heala i dali radę. Myśmy poszli w składzie Tank, Ministrel, LM i nie daliśmy w jednym miejscu z 2 morowalami (Defiler i Mistress). Chyba problem był w tym że my staraliśmy się robić właśnie na zasadzie CC i heala zamiast starać się z DPSować jak najszybciej. (ale późno było a LM był randomem).
|
|
|
|
Murkar
|
 |
« Reply #50 on: August 08, 2009, 09:58:57 AM » |
|
Może nie wszyscy jeszcze widzieli, a powinni się na to przygotować: http://community.lotro-europe.com/newspage.php?id=2759W kwestii nowych rzeczy craftowalnych z Lothlorien: http://forums.lotro.com/showthread.php?t=283071Jakby ktoś nie uważał, że go to dotyczy: - otworzą Castle w Carn Dum - kamyki do seta z WW/Hom/HoC będą dropić teraz w skrzynkach z HM! - HM w WW będzie trudniejszy - HoM ostatni boss będzie trudniejszy - reszta to jakieś pierdółki, głównie nowe rzeczy do craftu zlinkowane powyżej
|
|
|
|
|
|
Edhenor
|
 |
« Reply #52 on: August 12, 2009, 02:41:45 PM » |
|
Book 8: Scourge of Khazad-dûm Patch 1 coming to servers 13th August During Thursday's maintenance we will be applying Patch 1 to the servers. To see what Patch 1 fixes, please see our patch notes page.
Please note that the maintenance time for the patch day will be 08.00 till 15.00 UK time (GMT+1).
|
|
|
|
Eorgar
|
 |
« Reply #53 on: August 13, 2009, 12:24:06 PM » |
|
Szkoda, że trzeba było czekać aż do dzisiaj, żeby champ mógł założyć jakieś sensowne pierścienie. Były beryl ringi... i nic.. aż do dzisiaj. Wielki to dzień dla championów.  Jeszcze pytanko, ile mozna mieć maksymalnie na sobie itemków z tą niebieską obwódką. Obecnie mam kolczyk za repe u minersów, toporek i bransoletkę z lorien. Jest jakiś limit na te itemki z obwódką?
|
|
|
|
Kadorin
|
 |
« Reply #54 on: August 13, 2009, 02:55:53 PM » |
|
Takich przedmiotów możesz mieć ile tylko zechcesz
|
|
|
|
Eorgar
|
 |
« Reply #55 on: August 13, 2009, 03:35:01 PM » |
|
Sprecyzuje pytanie.  Nowe itemki nie mają co prawda opisu "unique", ale czy istnieje jakis limit noszonych jednoczesnie przedmiotów "unique"?
|
|
|
|
Kadorin
|
 |
« Reply #56 on: August 13, 2009, 03:41:04 PM » |
|
Hmmm. Szczerze to nie wiem.
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #57 on: August 13, 2009, 03:49:02 PM » |
|
błekitnych kraftowalnych można mieć ile chcesz, ale takich, które mają podpis "unique" - tylko jedną sztukę danego przedmiotu (np masz bracelet of the moon, jesli wypadnie z bossa druga, to nawet nie bedziesz jej widział, bo juz jedną masz)
|
|
|
|
|
|