Pages: [1] 2 3
  Print  
Autor Topic: Alearen-podanie  (Read 11166 times)
Alearen
Przybysz
Weteran
*

« on: June 18, 2009, 09:05:30 PM »

1.Alearen, 35lvl,Hunter.
2.17 lat, Warszawa, Marcin.
3.Wow( 70 SP, 70hunter) jak WOTLK wchodziło to nie chciało mi sie grac. Silkroad kilka 80 i 90lvli ale stwierdziłem ze bicie lvla w tej grze to męka. Guild Wars -przeszedłem 1 z jego części w 3 dni mając jeden z unikatowych setów. knight oneline- grałem kilka lat temu. Cabal- 80 i 130lvl fajne skile etc. ale mała mapa i słabo rozwinięta gra. RYL- fajne ale nie miałem z kim grac wbiłem 3 max lvle sorcem warriorem i gunnerem.
4.bo wow mi sie znudził dlatego lotro no i mam w Twierdzy kolegę  no i ogólnie dobra gildia. Zainteresowania: gry MMO  i ładne panie ;p dobre imprezy.
5. no wiec przeczytałem i akceptuje.

Nie wiem co mam dodać to zwykle podanie to czemu ma być nie na luzie chodzi o to żeby dobrze sie bawić grając z innymi ludźmi na raidach itp. tak jak w WoWi e było. przynajmniej ja tak odbieram te gry wiec nie wiem co moge dodać głownie to w wowie raidowałem z kumplami z gildi na vencie, zrobiłem kilka instów "słynnych" przed WOTLK grulla, kara, zul amana/gruba miałem kilka mountów epickich no i to tyle chyba . nie będę sie tym podaniem zbytnio stresował bo to nie jest jakaś super ważna rzecz która odmieni moje życie :D a i gdyby ktoś uważał ,że się nie staram to myślę że bym nie dodawał kolejnych "części" podania. Także dziękuje za przeczytanie i rozważenie:)

więc jaka decyzja?
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #1 on: June 18, 2009, 09:42:55 PM »

No więc przeczytaj raz jeszcze uważnie (polecam również podania innych osób), rozwiń, postaraj się trochę, a pogadamy :)
Asmodeus
Gość
« Reply #2 on: June 18, 2009, 11:48:56 PM »

rozwiń podanie i będzie za.
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #3 on: June 19, 2009, 09:31:34 AM »

No więc przeczytałem, ale puki co nie akceptuje.

Nie przekonało mnie specjalnie to podanie. Jego układ, forma i treść z takim trochę "luzackim" podejściem.

Przy okazji (po kropce kończącej zdanie stawia się zazwyczaj duże literki ;).
Czekam na jakiś  zmiany... jakie ?. Huri dała Ci dobre wskazówki.
Telhar
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #4 on: June 19, 2009, 11:07:24 AM »

To jest tylko gra , niektórzy nie mają czasu się bawić w podania , a poza tym widziałem 10 razy gorsze podania. Poza tym jestem za jeśli to coś pomoże :) .A wczoraj w fornoście fajnie sie z nim grało :p .
Murkar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Maruda

« Reply #5 on: June 19, 2009, 11:18:24 AM »

To jest tylko gra , niektórzy nie mają czasu się bawić w podania , a pozatym widziałem 10 razy gorsze podania. Pozatym jestem za jeśli to coś pomoże :) .

Napisanie dobrego podania zajmuję max 10 minut.
Jeśli ktoś nie może poświęcić tyle czasu, to ile czasu poświęci na grę z gildią?

Ja widziałem 11 razy gorsze podania... różnica jest taka, że żadne z nich nie zostało zaakceptowane w Twierdzy LotRO.

O "pozatym" nie będę wspominał. Czemu ludzie z problemami nie używają Firefoxa?
Alearen
Przybysz
Weteran
*

« Reply #6 on: June 19, 2009, 11:21:29 AM »

jestem niemalze pewien ze tyle co ja raidowalem na wowie to Ty w lotro do tej pory nie zrobiles:) i czytaj co pisze napisalem dosyc wyraznie ze gralem z gildia na vencie siedzac
Murkar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Maruda

« Reply #7 on: June 19, 2009, 11:27:29 AM »

jestem niemalze pewien ze tyle co ja raidowalem na wowie to Ty w lotro do tej pory nie zrobiles:)

Nie wątpię. Pro mastah, to trzeba go od razu przyjąć.

czytaj co pisze napisalem dosyc wyraznie ze gralem z gildia na vencie siedzac

Co ma piernik...? Zasadniczo ja nie miałem nic do Twojego podania bez poprawki (a tego co dopisałeś nawet nie widziałem pisząc poprzedni post), a jedynie do uwagi kolegi telhara, więc ...
Alearen
Przybysz
Weteran
*

« Reply #8 on: June 19, 2009, 11:30:58 AM »

nie Pro mastah zaden tylko chodzilo mi o to ze napisales ze nie bede mial czasu dla gildi i to byla taka odpowiedz ktora miala za zadanie tak jakby uswiadomic Tobie i innym ktorzy to czytaja ze napewno wlacze sie do zycia gildi jezeli bede mial taka szanse. a wiec przepraszam:)
Napisanie dobrego podania zajmuję max 10 minut.
Jeśli ktoś nie może poświęcić tyle czasu, to ile czasu poświęci na grę z gildią?

to bylo apropo tych 10minut na napisanie podania i czasu dla gildi to ze siedze z gildia na vencie
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #9 on: June 19, 2009, 12:10:28 PM »

To ten, który Ci dane do Venta udostępnił osobie nienależącej do gildii, spotka się z dużymi i niezbyt przyjemnymi dla niego konsekwencjami, ponieważ dane do Ventrillo przeznaczone są TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA CZŁONKÓW TWIERDZY.

Mam nadzieję, że osoba, która dopuściła się tego błędu sama się do niego przyzna, bo wymagałaby tego kultura, a jeśli nie, to tak się składa, że wiem, kto wczoraj był w Fornoście, także grono podejrzanych się zawęża znacznie.

@ Alearen: interpunkcja nie boli, a wysiłek włożony w pisanie podania świadczy o szacunku do czytających i o tym, że naprawdę zależy Ci na tym, by do nas dołączyć (a uwierz mi, warto).
Druga sprawa, że jak ostatnio ktoś ładnie napisał - podanie jest Twoim CV w grze, dlatego warto w jego napisanie "zainwestować" trochę czasu :-)

I jak widać chyba dało rade, prawda?

Geralt the Dauntless
Bohater

Forsaken in the dark

« Reply #10 on: June 19, 2009, 12:16:45 PM »

Nie podoba mi sie podejscie osoby składającej podanie. Tylko tyle chcialem dodać od siebie.
Alearen
Przybysz
Weteran
*

« Reply #11 on: June 19, 2009, 12:22:06 PM »

te dane na venta to w WoWie nie do was tu:) do mojej gildi starej
Nie podoba mi sie podejscie osoby składającej podanie. Tylko tyle chcialem dodać od siebie.
co masz na mysli?
Utumo
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #12 on: June 19, 2009, 12:30:29 PM »

Przeciw.
Niobar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

ups...

« Reply #13 on: June 19, 2009, 12:44:21 PM »

Trochę rozdmuchaliście tę sprawę chłopak napisał podanie lepsze czy gorsze w zasadzie nieważne, później je rozwinął po napomnieniu w między czasie niestety zaczęły się słowne przepychanki w większości wynikające z niezrozumienia się :P
W fornoście z nim wczoraj biegałem i był w porządku zarówno pod względem grania czy gadania.  Ja nic nie mam do niego w każdym razie.
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #14 on: June 19, 2009, 01:00:12 PM »

Przeciw. Wystarczy mi forma odpowiedzi Murkarowi (post z 11.21). 
Pages: [1] 2 3
  Print