|
Gybryn
|
 |
« on: July 05, 2009, 09:31:27 AM » |
|
1. Gybryn, lvl 24. Lore Master.
2. 27
3. Najwięcej czasu spędziłęm w WoWie tankując moim wojownikiem ( około 2 lat), po kilka miesięcy w AoC, GW, WAR.
4. Nazywam się Robert, pochodzę z zadupia na podkarpaciu, ale obecnie mieszkam w Walii. Z racji tego że ostatnio mam nawał pracy, jestem raczej graczem casualowym, jednak ze sporym doświadczeniem w raidowaniu i działaniem w grupie. Dlaczego LOTRO? - ja zadaję sobie pytanie "dlaczego tak późno?" grając ostatnio w betę Aiona i zaczynając moją przygodę z LOTRO poczułem się jakbym z jakiejś gry arcade przesiadł się na crpg, w większośći gier mmorpg brakuje właśnie tego ostatniego przedrostka, są tylko miejscem do pustego grindu bez fabuły. Z drugiej strony nie ukrywam że najprawdopodobniej w owego Aiona będę grał, ale to z uwagi na moją zwichrowaną osobowość, uwielbiam ekscytację wywołaną premierą nowego mmo, kocham uczucie bycia pionierem w tego rodzaju grach i zobaczeniem rzeczy których "nikt jeszcze nie widział". Dlaczego Twierdza? - nie ukrywam że nazwa już wielokrotnie obiła mi się o uszy na przeróżnych forach, ale jakoś nie ciągnęło mnie do bycia w molochu (tak przynajmniej wtedy wyobrażałem sobie takie duże gildie, bałem się zatracenia osobowości), jednak po moich licznych przygodach gildyjnych, wszelkiego rodzaju dramatów, rozłamów, połączeń i rozwiązań, stwierdziłęm że nie mam już siły ani ochoty po raz kolejny przekonywać nowych ludzi o swojej wartości, a taka duża gildia daje jednak nadzieję na "długotrwały związek". Będę już kończył, dziękuję za uwagę i nie ma sprawy jeśli nie dołączę do gildii, jakby co, to jestem chętny na jakieś instancje/questy grupowe (niestety bardzo trudno o grupę, wczoraj przez kilka godzin bezskutecznie próbowałem znaleźć ludzi do Great Burrows :/)
5. Przeczytałem i akceptuję.
|
|
|
|
Asmodeus
|
 |
« Reply #1 on: July 05, 2009, 09:48:18 AM » |
|
Generalnie byłoby za ,ale niestety raczej ksywka nie przejdzie.
|
|
|
|
Eoreh
|
 |
« Reply #2 on: July 05, 2009, 09:50:21 AM » |
|
Taki nick na pewno u nas nie przejdzie. Generalnie skoro masz poczucie tak dużej wartości, nie zależnie od tego czy będziesz z nami czy nie i tak sugerowałbym zmianę nicka (albo przez opłacenie, albo lepiej przez szybkie wylewelowanie nowej postaci.), gdyż penie nie tylko mi się on kojarzy z osobami o niższej wartości.
Generalnie mnie osobiście w podaniu razi jeszcze parę zwrotów i sformuowań (np. "zadupie"), więc pozostałbym neutralny.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
Gybryn
|
 |
« Reply #3 on: July 05, 2009, 10:16:16 AM » |
|
Taki nick na pewno u nas nie przejdzie. Generalnie skoro masz poczucie tak dużej wartości, nie zależnie od tego czy będziesz z nami czy nie i tak sugerowałbym zmianę nicka (albo przez opłacenie, albo lepiej przez szybkie wylewelowanie nowej postaci.), gdyż penie nie tylko mi się on kojarzy z osobami o niższej wartości.
Generalnie mnie osobiście w podaniu razi jeszcze parę zwrotów i sformuowań (np. "zadupie"), więc pozostałbym neutralny.
Pozdrawiam.
Proszę bez przesady, nie napisałem nigdzie że jestem jakimś super graczem, każdy jakąś tam wartość ma, prawda?, a ja nie użyłem sformułowania " duża wartość" więc proszę ze mnie nie robić jakiegoś zapatrzonego w siebie bufona, bo w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. A co do ksywki, to może razić ona jedynie Polaków, dla obcokrajowców jest czymś zupełnie obojętnym i tak jak wspomniałem zaczynałem od triala, nie widziałem że są tutaj jakieś polskie gildie itp, jeśli jednak istnieje opcja płatnej zmiany imienia z wielką chęcią z niej skorzystam.
|
|
|
|
Golden
|
 |
« Reply #4 on: July 05, 2009, 10:29:25 AM » |
|
Jeżeli masz ochotę z nami grywać to wydaje mi się że nick na pewno będzie musiał zostać zmieniony, w sumie na 20 lvl to chyba nie wielki problem  A co do klasy, to zawsze bierz tą która sprawia Ci największa frajdę z gry  Co do sformułowania "zadupie", jak sam mieszkaniec ów miejscowości tak się o niej wypowiada to mnie to osobiście nie przeszkadza
|
|
|
|
Kadorin
|
 |
« Reply #5 on: July 05, 2009, 12:08:24 PM » |
|
Zmień nick. Wyleveluj. Będzie Za.
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #6 on: July 05, 2009, 12:58:58 PM » |
|
Lubie charakterników. Popieram - pod warunkiem zmiany imienia postaci.
|
|
|
|
Niobar
|
 |
« Reply #7 on: July 05, 2009, 07:30:51 PM » |
|
a mnie się nick podoba
|
|
|
|
Giliarwe
|
 |
« Reply #8 on: July 05, 2009, 08:56:23 PM » |
|
nie mozna bylo wziasc "Denaturos" ? przeciw za nick, ak zmieni jest za
|
|
|
|
Eoreh
|
 |
« Reply #9 on: July 05, 2009, 11:44:03 PM » |
|
Proszę bez przesady, nie napisałem nigdzie że jestem jakimś super graczem, każdy jakąś tam wartość ma, prawda?, a ja nie użyłem sformułowania " duża wartość"
He he nie denerwuj się. Napisałeś: "przekonywać nowych ludzi o swojej wartości," Myślę że nie chciałeś przekonywać o swojej "małej" wartości.  "Duża" bardziej tu pasuje, co nie oznacza od razu z automatu że jesteś zapatrzonym w siebie "bufonem"  (tego nie napisałem) Peace Pozdrawiam PS. Nadal podtrzymuje iż jestem "neutralny".
|
|
|
|
Twardomir
|
 |
« Reply #10 on: July 06, 2009, 02:03:09 PM » |
|
Przeciw. Nick jest nie do zaakceptowania.
|
|
|
|
Gybryn
|
 |
« Reply #11 on: July 06, 2009, 03:41:15 PM » |
|
mały update - zmiana imienia już opłacona, ale muszę poczekać do 3 dni, jak już zmienię to zgłoszę się ponownie.
|
|
|
|
Golden
|
 |
« Reply #12 on: July 06, 2009, 04:02:27 PM » |
|
A jakie imię wybrałeś dla swojego bohatera ?
|
|
|
|
Zamir
|
 |
« Reply #13 on: July 06, 2009, 05:38:52 PM » |
|
Pewnie Alpaga
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #14 on: July 06, 2009, 07:12:18 PM » |
|
albo "winomarkiwino" :-) Żart ofc. "Smoczy oddech" z Ostródy:)
Samo podanie jest ok, niestety nick Denaturat jest nie do zaakceptowania. Skoro już zmieniłeś imię postaci, daj nam znać na jakie, a my damy znać, czy je akceptujemy, czy nie:)
|
|
|
|