Pages: [1] 2
  Print  
Autor Topic: Huragan chyba chce wrócić do lotro i twierdzy  (Read 7049 times)
Dżon
Gość
« on: August 02, 2009, 01:40:33 AM »

http://mmorpg.pl/viewtopic.php?t=24380&start=600

Jest na forum ktos z twierdzy ? Sorry chlopaki wtedy cos mi odbilo i troche glupio sie zachowalem zakopmy topor wojenny bo jeszcze mam troche wyrzuty sumienia :^)
 Huragan  alias zarri, kondi i jeszcze pewnie pare ksywek.  Po tym co ostanio mnie spotkało nie zdziwię się jak z ochotą go przyjmiecie :D
Markusaxe
Banita
Weteran
*

« Reply #1 on: August 02, 2009, 02:44:57 AM »

Miło by było pograć znowu razem.
Dżon
Gość
« Reply #2 on: August 02, 2009, 03:38:47 AM »

Chyba nie kojarzysz Huragana przez niego Twierdza mało co ,a przestała by istnieć. Wyrolował wszystkich na cacy.  Takiego numeru nawet żadnego emo w wowie nie wywyniło. A post powyżej to po prostu beka z bezszczelności Huragana, zapewne skorzysta z free tygodnia w lotro.
Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #3 on: August 06, 2009, 02:48:05 PM »

No chyba ze Germion o ktorym fajnie huczy na mmorpg.com. Nie sadzilem ze nasz Germion to takie ziolko.
Okruszek
Przybysz
*

WPWW

« Reply #4 on: August 06, 2009, 07:39:33 PM »

Everquest 2.tyle powiem :P
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #5 on: August 06, 2009, 07:47:05 PM »

A Warhameron, który tak życzliwie opisuje naszą gildię, to nasz ulubiony drama queen Asmodeus :)
Kasthor
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

I will heal/kill/buff for beer, pie or your wife!

« Reply #6 on: August 06, 2009, 10:27:29 PM »

Serio? Oj no to milutko z jego strony...

PS. Ciekawe kto takie wieści gminne płodzi... coś czuję, że inny urażony mistrz dramy...
Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #7 on: August 07, 2009, 08:28:17 AM »

Asmo napisal tylko ze ludzie odchodza z gildii, nie wiem ile w tym prawdy, w sumie malo mnie to interesuje. Ale nie tylko on ma podobne zdanie na temat Germiona ktory gdzie podobno sie pojawia , zostawia zgliszcza.

Asmodeus
Przybysz
Przybysz
*

« Reply #8 on: August 07, 2009, 01:47:18 PM »

To co pisałem o Germionie jest na 100 % prawda.  W EQ2 była gildia, spokojna zero ekscesów  czy ktoś kiedyś słyszał ,żeby tam była jakas afera ,albo ,żeby ktos był żle traktowany? Niestety sony dało iles tam dni darmowego grania i Germion wpadł sprawdzić jak to wygląda. Najwidoczniej obrazil sie na to, że nikt mu pokłonów nie bije i nietraktuje jak pączka w maśle i rozkręcil dramę. Zirytował gm, że mu pusciły nerwy, a efekt  porobił screeny na udowodnienie jaki to zły i niedobry człowiek.  W 3 godz zniszczył kilkuletni wisiłek kilkudziesięciu osób. Zostawił po prostu zgliszcza i pożogę.  I tyle w kwesti reputacji Twierdzy. Ile według was osób, które grało w eq2 będzie kiedykolwiek chciało grać z nami ?

Następna afera z Germionem po 3 dniach wara  przyczepił się z e swoją ekipą o klimatycznosć ników bo napisałem "nie" jego koledze. Człowiek ten nick zmienił i nie byłoby problemu, ale oczywiście Germion nie mógł tak tego zostawić rozpetał dramę na czacie ,vencie i forum efekt z prawie 100 osób zostało sie kilkanascie. A obecnie nie ma nikogo w  warze destro. Tu zapewne troche winy jest po mojej stronie może jakbym się zgodzil na wszystko co chciala jego ekipa bez protestu to byłoby inaczej...

Co do AoC  tutaj też się Germion dorzucił.  Nastepny będzie Aion, jestem pewien  ,że namiącha  jak mu się gra znudzi.  Ja nie wiem tylko za co tak naprwdę Germion dostał status Radnego? Za zasługi ? Bo jak tylko mu władza uderzyła do głowy to sieje tylko i wyłacznie destrykcją. a to niestety na dobre Twierdzy  nie wychodzi.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #9 on: August 07, 2009, 02:03:21 PM »

Asmo,

w EQ2 sprawa była prosta i została wyjaśniona, winni się ukorzyli.

W WAR'ze o klimatyczność nicków zaczeli się burzyć ludzie, a nie Germion, więc nie przeinaczaj faktów. Jedynym jego błędem bylo oddanie Tobie gm'a, któremu to zadaniu nie sprostałeś. To Ty zapraszałeś kolegów Grunwaldów, Pancerfaustów i innych. Ty odwaliłeś wtedy dramę i trzeba Cię bylo przekonywać o tym, byś był łaskaw wrócic do gry, rady itp.

A jesli chodzi o AoC'a - chlopaki sami podjeli decyzję i to na ich zyczenie Germion rozmawiał ze wszystkimi, mnie tez prosili o mediację (co, na mój temat tez masz zamiar paszkwile wypisywac na innych forach?). Szkoda, że oni nie postrzegają swojego odejscia jako winy Germiona, ale widac Ty wiesz lepiej.

Nie potrafisz się przyznać do błędu i widać przeinaczasz fakty - a przecież wszystko jest do sprawdzenia na forum, więc nie bij piany i się uspokój.

Masz jakiś problem związany z Germionem - zalatwiaj to z nim, a nie plujesz jadem na różnych forach.

Dla mnie koniec tematu.

Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #10 on: August 07, 2009, 02:09:37 PM »

Asmo poruszyles fajna kwestie Radnych w Twierdzy. Ja tam nie pamietam zebym kogos wybieral, rada powstala na zasadzie "demokratycznego" wyboru ludzi grajacych w lotro i tak jest do dzisiaj. Fakt ze kiedys kiedy kiedy jedyna gra w Twierdzy bylo lotro mozna bylo przystac na taka sytuacje, jednakze ta sytuacja na szczescie ulegla zmianie, i osoby w jakis sposob decydujace powinny byc wybrane rowniez z innych dywizji. Asmo poruszyl pewna rzecz, a mianowicie Aiona w Twierdzy. To co napisales na forum mmorpg.com o tym ze ludzie zmieniaja otoczenie , sie sprawdza. Ile osob bedzie gralo w Aiona w Twierdzy?
Dla porownania proponuje zerknac na strone 9Kohorta, jak gildia walczy o nowe twarze, tutaj nic takiego sie nie odbywa. Radni martwia sie, o ile wogole swoim podworkiem, czyli Lotro a jedynie co maja do powiedzenia po zakupie Lifetime ze to byla jedyna sluszna decyzja ;]

Ze sie tak rozpisalem , to dorzuce jeszcze jedno. Chodzi o status Wojownika Twierdzy. Kiedy ludzie z Twierdzy grajacy w lotro, koncza gre w lotro, robia dluzsza przerwe status wojownika zostaje im pozostawiony, osoby z innych dywizji zostaja kopane z gildii w tempie natychmiastowy. Nie bede dawal teraz przykladow bo moglbym z marszu wymienic kilka nickow ktorym mimo ze nie grali dluzszy czas nie poniesli tejze straty :D.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #11 on: August 07, 2009, 02:17:02 PM »

Flandziu znowu masz parcie na flame i probujesz wylewać żale, ze straciles wojownika? :)
Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #12 on: August 07, 2009, 02:23:43 PM »

Gdybym mial robic flame moglbym to spokojnie zrobic na forumm mmorpg.pl po Twoim ostatnim poscie. Ja napisalem szczera prawde jak to jest ze statusem Wojownika w LOTRO. I nie mow ze jest inaczej. Wojownika stracilem na wlasne zyczenie piszac do Kerrotha ze robie przerwe w Warhammerze, nie chcialem bys tracila czas na tajne dochodzenie kto, kiedy przerywa subskrypcje i nie gra.
Germion
Radny
Super Bohater

Addicted to alts

« Reply #13 on: August 07, 2009, 09:22:41 PM »

Ja widze, ze Asmo cie cos boli? Moze ci jakies leki zapisac?
 Jesli masz ochote prowadzic rozmowe na poziomie forum mmorpg.pl to zycze powodzenia.
A co do twoich zarzutow sa plytkie i nastawione na sianie zlego ziarna w ludziach, ktorzy nie znaja calosci tematu, nie byli przy PELNYYCH wyjasnieniach problemow w owym czasie. Masz chyba zadatki do PiS stary, wiem , ze ludziom czasem cos nie pasuje, maja pretensje itd, ale zarzuty tego typu od osoby ktora znala caly dany problem od podszewki sa co najmniej smieszne.
Najlatwiej i najprosciej jest robic dobrze swoim kolegom i tym co glosno wolaja a miec w d... zasady i osoby, ktore nam w jakis sposob zaufaly tak? Jesli to jest twoja droga Asmo to fajnie ale nie kazdemu to odpowiada.
Co do nadchodzacego Aiona -  byc moze wolanie wszem i wobec i spamowanie wszelkich forow dzien w dzien o naborze do gildii to jakis sposob ale jakos nie dal wiele w WH i AoC.
Co do radnych Twierdzy Flandzie: skoro uwazasz, ze jestes osoba niekonfliktowa, umiejaca rozumiec potrzeby, starania i punkt widzenia odmienny od wlasnego i nie starajaca sie dopiec kazdemu komu sie da na kazdym mozliwym kroku to zapraszam na moje miejsce.

Germion.
Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #14 on: August 08, 2009, 09:49:29 AM »

Ja widze, ze Asmo cie cos boli? Moze ci jakies leki zapisac?
 Jesli masz ochote prowadzic rozmowe na poziomie forum mmorpg.pl to zycze powodzenia.
A co do twoich zarzutow sa plytkie i nastawione na sianie zlego ziarna w ludziach, ktorzy nie znaja calosci tematu, nie byli przy PELNYYCH wyjasnieniach problemow w owym czasie. Masz chyba zadatki do PiS stary, wiem , ze ludziom czasem cos nie pasuje, maja pretensje itd, ale zarzuty tego typu od osoby ktora znala caly dany problem od podszewki sa co najmniej smieszne.
Najlatwiej i najprosciej jest robic dobrze swoim kolegom i tym co glosno wolaja a miec w d... zasady i osoby, ktore nam w jakis sposob zaufaly tak? Jesli to jest twoja droga Asmo to fajnie ale nie kazdemu to odpowiada.
Co do nadchodzacego Aiona -  byc moze wolanie wszem i wobec i spamowanie wszelkich forow dzien w dzien o naborze do gildii to jakis sposob ale jakos nie dal wiele w WH i AoC.
Co do radnych Twierdzy Flandzie: skoro uwazasz, ze jestes osoba niekonfliktowa, umiejaca rozumiec potrzeby, starania i punkt widzenia odmienny od wlasnego i nie starajaca sie dopiec kazdemu komu sie da na kazdym mozliwym kroku to zapraszam na moje miejsce.

Germion.
Nie dzieki Germion, mimo naprawde ciekawej propozycji jestem zmuszony odmowic :) A co do potrzeb gildii, rozumienia potrzeb gildii, starania sie aby gildia sie rozwijala itp to troszke mnie rozsmieszyles :) Co ostatnio kazdy z Was zrobil dla gildii oprocz tego ze sie logujecie na strone i czytacie posty , i czasem cos tam napiszecie ? Nie zebym sie przypierdzielal ale zaciekawilo mnie to co napisales, wiec slucham.
Pages: [1] 2
  Print