ale wracajac do Twojego cytatu ;-)
gralem w BETE i od headstartu w WH , to porownujac to z AoC EA dalo rade ;-)
Ogólnie mogę się z Tobą zgodzić (poza tym, że cena za EK jest normalna bo nie jest

), tylko zwrócę uwagę że Funcom został niedawno przejęty przez EA i pomysł z F2P AoCa jest ich inicjatywą. Znając EA sklepik będzie za drogi i z przegiętymi itemami...
Strasznie nie podoba mi się pomysł z Origin (launcherem w tle, jak przy Steam z którego nie korzystam). Mam nadzieję, że edycje pudełkowe go nie potrzebują?
ATSD zauważyliście, że w Polsce oficjalnym resellerem będzie MediaMarkt? Może będzie jeszcze szansa dorwać EK w dniu premiery.

EDIT: Czytaliście pre-order FAQ?
"Why are supplies limited for pre-orders of Star Wars: The Old Republic?
BioWare has always had a history of delivering high quality experiences for our customers and we are dedicated to making sure that track record continues with Star Wars: The Old Republic. Our focus is on not only delivering a high quality game, but also in developing a thriving online environment. In order to ensure a great user experience we have decided to limit initial launch supply. Further supplies will be released post-launch."
Czyli to, że pre-ordery na edycje standard (także digital) mogą się skończyć nie są tylko głupim żartem... ale oficjalnie durnym żartem.