Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33
  Print  
Autor Topic: ..::Star Wars. The Old Republic MMo::..  (Read 122796 times)
Germion
Radny
Super Bohater

Addicted to alts

« Reply #210 on: July 23, 2011, 10:42:39 AM »

FANBOY melduje sie w szeregu!

A powaznie to bardzo ciekawi mnie ten sklepik w wersji EK.
Eldricht.
Weteran
**

« Reply #211 on: July 23, 2011, 10:51:43 AM »

Wymagania sprzętowe:
Windows XP/Vista/7
 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ lub lepszy / Intel Core 2 Duo 2,0 GHz lub lepszy
 1,5 GB RAM (XP) / 2 GB (Vista, 7)
 Napęd DVD 8x
 Karta graficzna ATI X1800 lub lepsza /NVIDIA 7800 lub lepsza / INTEL 4100 lub lepsza (min 256 MB i Shader 3.0).

Hmm, wiem że muszę wymienić procek (a co za tym idzie i płytę główną i pewnie RAM), ale teraz mam wątpliwości co do karty graficznej. Jakiś czas temu stara mi padła i kupiłem ATI Radeon HD 4600 Series <- myślicie że ta da radę (ja się za bardzo na tym nie znam :( )

Minimum pamięci grafiki do gry to 512MB a z tego co wiem seria 4600 ma minimum 512 więc powinno wystarczyć.
Naixenia
Jeździec
**

« Reply #212 on: July 23, 2011, 11:22:43 AM »

Jednak nie ponad 400zł! -.-'
a czy ktos kaze ci placic 400 zl za EK ?  chcesz miec to plac nie to nie :D

Naixenia, gwoli ścisłości 20zł za pre-order standard a nie EK (80zł). I w tych 20zł jest tylko 6dni gry w największym tłoku w startowych zonach i przy ciągłych crashach serwerów. Np .w Aionie się za dużo w headstart nie pograło... Rift miał o niebo lepszą premierę, choć i tam trzeba było w kolejce stać do questowego moba.
Nie mówię, że nie warto pre-orderować, ale jeśli gry nie zamierzasz kupić to i 20zł szkoda. Z czasem wyjdzie darmowy trial, a wcześniej na pewno będzie open/stress beta.
mysle ze darmowy trial to wyjdzie standartowo 2-3mce po premierze , czyli jak juz spora ilosc os z ktorymi chcialoby sie raidowac od samego poczatku , przecierac szlaki juz bedzie farmila content ;-) ... wiadomo kazdy patrzy na to z innej strony...
chociaz sam headstart zawsze w kazdej grze pokazuje bugi :s patrz przyklad AoC ... beta testy gra dzialaa wspaniale... oczywiscie miala jakies tam bug'i ale w porownaniu z tym co wypuscil FunCom to byla jakas porazka ;-)

EA wypuściło już wiele kiczy, ale wszyscy liczymy że w tym przypadku masz rację Huzar. :) Jednak EA nie zajmuje się WoWem. Zajęło się za to Warhammerem (przedwczesna premiera z masą ilości bugów) i APB (najszybciej zamknięty MMOG w historii).

Tak, wiem że fatalizuję. :P

coz imo kazda firma wypuszcza czasem kicze ;-) nawet blizzardowi sie zdarzylo ... patrz WoTLK imo w porownaniu z tbc / vanillia czy teraz cata wotlk byl najgorszym dodatkiem ;-)... ale wracajac do Twojego cytatu ;-)
gralem w BETE i od headstartu w WH , to porownujac to z AoC  EA dalo rade ;-)
tyle ile Funcom " ukradl " pieniazkow wydajac gre ktora nie jest skonczona to przeszlo ludzkie pojecie a teraz musza robic f2p / micro platnosci aby wrocic na rynek ;-)
mam nadzieje ze SWTOR nie okaze sie bublem jak AoC na poczatku bo jak pewnie wiekszosc z was , oczekuje tej premierki ;-)
Betrezen
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #213 on: July 23, 2011, 12:45:11 PM »

Wciąż się waham czy inwestować w tą grę i pomyślałem, że dobrym sposobem będzie zakup preordera żeby uzyskać wcześniejszy dostęp. Jednak jak się okazało problem rozwiązał się sam - preordery są już niedostępne i nie wiem czy jeszcze będą. To ja sobie poczekam i zobaczę jak się sytuacja rozwinie ;)
Rudobrody
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #214 on: July 23, 2011, 01:49:15 PM »

preordery są już niedostępne i nie wiem czy jeszcze będą. To ja sobie poczekam i zobaczę jak się sytuacja rozwinie ;)

są, są :):) mam wrażenie, ze te klucze niby w wersji elektronicznej to pochodzą z otwieranych wersje pudełkowych i w gram.pl rzucają w po prostu partiami  :)
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #215 on: July 23, 2011, 02:27:53 PM »

ale wracajac do Twojego cytatu ;-)
gralem w BETE i od headstartu w WH , to porownujac to z AoC  EA dalo rade ;-)
Ogólnie mogę się z Tobą zgodzić (poza tym, że cena za EK jest normalna bo nie jest :P), tylko zwrócę uwagę że Funcom został niedawno przejęty przez EA i pomysł z F2P AoCa jest ich inicjatywą. Znając EA sklepik będzie za drogi i z przegiętymi itemami...

Strasznie nie podoba mi się pomysł z Origin (launcherem w tle, jak przy Steam z którego nie korzystam). Mam nadzieję, że edycje pudełkowe go nie potrzebują?

ATSD zauważyliście, że w Polsce oficjalnym resellerem będzie MediaMarkt? Może będzie jeszcze szansa dorwać EK w dniu premiery. ;D

EDIT: Czytaliście pre-order FAQ?
"Why are supplies limited for pre-orders of Star Wars: The Old Republic?

BioWare has always had a history of delivering high quality experiences for our customers and we are dedicated to making sure that track record continues with Star Wars: The Old Republic. Our focus is on not only delivering a high quality game, but also in developing a thriving online environment. In order to ensure a great user experience we have decided to limit initial launch supply. Further supplies will be released post-launch."
Czyli to, że pre-ordery na edycje standard (także digital) mogą się skończyć nie są tylko głupim żartem... ale oficjalnie durnym żartem. :P
Betrezen
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #216 on: July 23, 2011, 03:15:14 PM »

Zatem oficjalnie mam ich w głębokim poważaniu :P
Multi
Przybysz.
Przybysz
*

« Reply #217 on: July 25, 2011, 02:56:21 PM »

Czytając na stronach gdzie sprzedają pre-order i na encyklopedii gier pisze, że w Listopadzie światowa premiera... ciekawe czy w tym roku zobaczymy...
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #218 on: July 25, 2011, 03:04:19 PM »

No listopad to jeszcze w tym roku.
Maet
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

« Reply #219 on: July 25, 2011, 03:08:51 PM »

Może nie pisali który listopad ;D
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #220 on: July 25, 2011, 03:27:41 PM »

Oficjalnej daty premiery wciąż nie ma. Można tylko zgadywać. Większość ludzi zgaduje że gra będzie miała premierę w listopadzie ale nic ze strony twórców gry tego nie potwierdza ani nie zaprzecza.
Multi
Przybysz.
Przybysz
*

« Reply #221 on: July 25, 2011, 05:09:01 PM »

Czyli ciągle "mamy was w d*pie"... tak czy siak... chyba w tym roku bo w końcu sprzedają pre-order do pre-order game... tak czy siak... tydzień przed oficjalną premierą ci co mają pre-order podobno będą grać 1 tydzień wcześniej od innych... ciekawe... pozostaje nam "żyć" dalej w świecie MMO bez Star Wars-a...
Smuga (Iren)
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #222 on: July 26, 2011, 10:33:16 AM »

Czyli ciągle "mamy was w d*pie"... tak czy siak... chyba w tym roku bo w końcu sprzedają pre-order do pre-order game... tak czy siak... tydzień przed oficjalną premierą ci co mają pre-order podobno będą grać 1 tydzień wcześniej od innych... ciekawe... pozostaje nam "żyć" dalej w świecie MMO bez Star Wars-a...
LOL a co wolisz premiery takie jak AoC?

BTW co z gildią po ciemnej stronie? widze narazie 3 memberów a zdaje się żeby gildia przeszła do live w dniu premiery potrzebnych jest minimum 4 memberów
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #223 on: July 27, 2011, 02:57:26 AM »

BTW co z gildią po ciemnej stronie? widze narazie 3 memberów a zdaje się żeby gildia przeszła do live w dniu premiery potrzebnych jest minimum 4 memberów
4 memberów, którzy zapreorderują (nie musi w tym być lidera, ten musi tylko przez stronę klepnąć).

Oczywiście guildię będzie można stworzyć normalnie in-game już po premierze. ;P

Niby od września startują beta eventy. Oczywiście nie będą open bo serwery Bio/EA by nie wytrzymały. ;P Tylko dla wybrańców.
http://www.joystiq.com/2011/07/21/star-wars-the-old-republic-beta-test-weekends-begin-in-septem/

"We are targeting Star Wars: The Old Republic to be one of the biggest  launches of holiday 2011," said Dr. Ray Muzyka, Group General Manager  and Co-Founder, BioWare and Senior Vice President, Electronic Arts.
Czyli premiera w okolicach gwiazdki.

To samo tylko po polsku: http://www.gram.pl/news_8A3eH,i8_Star_Wars_The_Old_Republic_znamy_termin_rozpoczecia_bety_premiera_jeszcze_w_tym_roku.html

http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,9996518,_Cyfrowa_edycja_The_Old_Republic_jest_ograniczona.html
Nie tylko my się śmiejemy z tego ograniczenia klientów digital. ;P A podobno tytuł ma trafić nawet do 12milionów graczy... :>
Multi
Przybysz.
Przybysz
*

« Reply #224 on: July 27, 2011, 07:30:42 AM »

Co do ilości osób po ciemnej stronie mocy to SPOKOJNIE... z Rift Twierdza na pewno kilka osób będzie grało po ciemnej stronie mocy do tego za pewne lider Twierdzy w Rift ;)
Na pewno z rifta 6-7 osób będzie.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33
  Print