Miałem okazje pograć w bete

Na 2 sprzętach.
Jeden intelowski znajomka nie znam konfiga (i7? nie jestem pewny), ale czesał 130 klatek na high detalach, drugi amd phen 2 x550, hd4850, 4gb <- niestety ledwo 20 klatek spokojnie expiac z nie za dużym crowdem wsio low tylko tekstury medium.
To główna rzecz która jednak ma duże znaczenie muszą jeszcze grę zoptymalizować pod troszkę słabsze kompy. Również nie widziałem portretów na framach postaci i troszkę dziwne dźwięki dobiegające czasem podczas doczytywania zonów.
Teraz pozytywy. Żadnego DC ani crasha nie odnotowałem grałem 5 godzin nieprzerwanie i 2 na tym lepszym kompie. latency na łaczu 1 mb neo ~157 ms.
Questy... wszystkie mmo w które do tej pory grałem pod tym względem wyglądają przy swtor jak najlepszy samochód wyprodukowany przez centralna gospodarke... jak trabant. Są niebywale przemyślane i niesamowicie odczuwalne jak prawidziwe RPG ! Czułem się jak prawdziwy SITH ! wolność wyboru itp po prostu gromi, bardzo dobry aspekt. Companion; ok lubię klasy petowe wiec podoba mi się Vette biegająca za mną z kąta w kąt.
Korriban jak na "wioskę" początkowa jest naprawdę duże, a tomby które się zwiedza podążając ścieżką przeznaczenia robią niesamowite wrażenie.
Jeden minus trochę moim zdaniem za słabe mobki.
Teraz mam 9 lvl więc czeka mnie pierwsza insta, jak bede miał chwilkę podjechać i force chockem na koledze dostać się za klawe i mysze ;p
Jak coś nowego odkryje dam znać