Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33
  Print  
Autor Topic: ..::Star Wars. The Old Republic MMo::..  (Read 122797 times)
Naznaczony
Przybysz
*

« Reply #345 on: September 25, 2011, 02:50:42 AM »

22.12.2011
tzn pre order daje nad tydzień przewagi czyli 15.12.2011. OGIEŃ!
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #346 on: September 25, 2011, 03:00:27 AM »

L4 nic więcej w temacie nie mam do dodania :D
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #347 on: September 25, 2011, 10:31:39 AM »

No urlop w pogotowiu czeka na wykorzystanie ;].
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #348 on: September 25, 2011, 10:32:39 AM »

O długości Early Access Stephen Reid nie chce niczego konkretnego powiedzieć. Ostatnio powiedział tylko że będzie trwał dłużej niż 1 weekend, od początku jednak mówi że długość Early Access będzie zależała od tego kiedy zarejestrowało się preorder, dobrze że swój zarejestrowałem w dniu w którym je wydali:)
Huzar
Weteran
**

« Reply #349 on: September 30, 2011, 07:50:51 PM »

Poszły wczoraj invy na beta testy, jeśli komuś się udało gratuluje ;)
czyhanastrychu
Jeździec
**

« Reply #350 on: September 30, 2011, 10:06:05 PM »

Sprawdziłem swoje konta na http://www.swtor.com/tester i na żadnym nic. :(
Choć jak zobaczyłem maila:
TELL US WHAT YOU THINK

We hope you are enjoying participating in the Game Testing Program and want to thank you for helping shape the most anticipated MMO to date.

We've posted a fun short survey for game testers, and the results have been really interesting so far. Answer a few questions and see what your fellow testers are thinking. After the survey, hit the forums to talk about your experience or get gameplay tips.

To już myślałem, że się do bety dostałem. A tu się okazało, że przez błąd do wszystkich powysyłali. Musimy czekać dalej.

Germion
Radny
Super Bohater

Addicted to alts

« Reply #351 on: October 01, 2011, 02:03:16 PM »

No ja dzis dostalem maila przepraszajacego:
"On September 29th, you received two emails regarding the Star Wars™: The Old Republic™ Game Testing Program. These emails were sent to you by mistake. This was due to an internal error and not the result of hacking or malware. Please be assured that no personal information was compromised. We are sorry for any confusion this may have caused. Please note that receipt of these e-mails does not affect your chances to be invited to test the game at a later date.

Between now and launch, we will be conducting additional large scale Beta Testing Weekends where we will be inviting more people than ever before. Additionally we will be releasing even more information about the game as we gear up for launch in December. If you haven't signed up for game testing yet, you can still do so at www.swtor.com/tester."

Ehehhhhhhhh.
Huzar
Weteran
**

« Reply #352 on: October 01, 2011, 08:42:41 PM »

Każdy niestety dostał takiego falstarta ;p
Trochę mnie to zastanawia, jak tak się mylą już teraz ... ja tu widzę niezły burdel ! ;D
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #353 on: October 01, 2011, 11:20:20 PM »

Ja nic nie dostałem.
Kodda
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #354 on: October 07, 2011, 11:27:13 AM »

przymierzam się do zakupu pre-orderu... możecie coś doradzić ?

byłem w Empiku, bo wolałbym nie ściągać nocami klienta,
stoją pudełka z kluczami, ale pracownicy jak zwykle niedoinformowani,
zapewne nie zdążą z pudełkami na early access i tak trzeba będzie to zassać
więc może gdzieś taniej ta wersja digital ?

- zastanawiam się też, czy nie dołożyć 90 zł na wersję Digital Deluxe Edition
bo oprócz jakiegoś Training Droida, dodają coś do poruszania się o nazwie  STAP,
jest tylko obrazek z lakonicznym opisem
ciekawe na ile to może być przydatne, bo jeśli będzie na początku dużo irytującego biegania po mapie za questami - to może warto ?
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #355 on: October 07, 2011, 12:49:51 PM »

Co do wersji i tego co zawierają to tylko kwestia tego ile możesz albo chcesz wydać na grę. Co zawierają można sobie łatwo w internecie sprawdzić. Ale nie są to straszne różnice. Tak jest ten droid pojazd oraz sklep dodatkowy w samej grze. Jest wcześniejszy dostęp do gry oraz figurka dodawana i to by było na tyle z różnicą. Pełnej gry na płytach i tak nie będziesz miał, prawdopodobnie po zainstalowaniu części resztę będziesz musiał "dociągnąć", że tak się wyrażę. Tutaj dodam linka i masz pełen opis co zawiera pełen EK http://www.gram.pl/sk0_8A7rHuq7_Star_Wars_The_Old_Republic_Edycja_Kolekcjonerska.html 
A co radze? Tak jak wyżej sam musisz zdecydować co chcesz :)
Kodda
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #356 on: October 07, 2011, 01:25:28 PM »

dzięki Modnok.. ale nim zadałem te 2 pytania to oczywiście próbowałem wcześniej sam dowiedzieć się czegoś,niestety tego nie "można sobie łatwo w internecie sprawdzić"   :-\

- o STAPie znalazłem tylko lakoniczny opis :
"A vehicle you can fly in-game, I have to assume that these will be or become available in the games store. They are just too cool for them not to make some more money out of right? So, even if you don’t get the delux download, hopefully you can get yourself one of these little babies and whizz or scooot to your next destination!"
z którego niewiele wynika odnośnie realnej przydatności

- może kto wyczytał coś więcej o STAP na którymś forum ?

- drugie pytanie dotyczy innych dystrybutorów niż na gram.pl , zdarzają się czasami tańsze rozwiązania zwłaszcza w wersji digital...
Huzar
Weteran
**

« Reply #357 on: October 08, 2011, 09:10:33 PM »

Miałem okazje pograć w bete ;)
Na 2 sprzętach.
Jeden intelowski znajomka nie znam konfiga (i7? nie jestem pewny), ale czesał 130 klatek na high detalach, drugi amd phen 2 x550, hd4850, 4gb <- niestety ledwo 20 klatek spokojnie expiac z nie za dużym crowdem wsio low tylko tekstury medium.
To główna rzecz która jednak ma duże znaczenie muszą jeszcze grę zoptymalizować pod troszkę słabsze kompy. Również nie widziałem portretów na framach postaci i troszkę dziwne dźwięki dobiegające czasem podczas doczytywania zonów.

Teraz pozytywy. Żadnego DC ani crasha nie odnotowałem grałem 5 godzin nieprzerwanie i 2 na tym lepszym kompie. latency na łaczu 1 mb neo ~157 ms.
Questy... wszystkie mmo w które do tej pory grałem pod tym względem wyglądają przy swtor jak najlepszy samochód wyprodukowany przez centralna gospodarke... jak trabant. Są niebywale przemyślane i niesamowicie odczuwalne jak prawidziwe RPG ! Czułem się jak prawdziwy SITH ! wolność wyboru itp po prostu gromi, bardzo dobry aspekt. Companion; ok lubię klasy petowe wiec podoba mi się Vette biegająca za mną z kąta w kąt.
Korriban jak na "wioskę" początkowa jest naprawdę duże, a tomby które się zwiedza podążając ścieżką przeznaczenia robią niesamowite wrażenie.
Jeden minus trochę moim zdaniem za słabe mobki.
Teraz mam 9 lvl więc czeka mnie pierwsza insta, jak bede miał chwilkę podjechać i force chockem na koledze dostać się za klawe i mysze ;p
Jak coś nowego odkryje dam znać ;)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #358 on: October 13, 2011, 06:12:06 PM »

Gdyby ktoś miał ochotę pobawić się skillami ;)

http://torguild.net/calculator/
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #359 on: October 14, 2011, 12:12:55 AM »

Przepraszam, bo już się pogubiłem, tylko tyle będzie punktów na rozwój postaci? Dobrze to rozumiem?
Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33
  Print