Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: pompeja- podanko  (Read 4742 times)
pompejusz
Przybysz
*

« on: September 08, 2009, 08:34:41 PM »

1 pompeja, poziom 32, hunter
2 30 lat.
3 Swa przygode  z grami on- line zaczynalem od americans army, w ktora do tej pory czasmi pogrywam, nastepne bylo navy fields nasz romans trwal okolo 6 miesiecy ale to nie bylo to wiec odszedlem. Po navy fields zainteresowalem sie kosmicznym mmo Eve online, w ktorym mam ciagle aktywne konto, lecz czasmi czlowiek potrzebuje odpoczac od kosmicznych wojazy i szuka czegos innego, w tym samym czasie  kiedy odpoczywalem od eve na rynku ukazal sie  warhammer domiemany pogromca warcrafta (w ktorego nie gralem), swiat wiecznej wojny wciagnal mnie tylko na miesiac. gdy zakupilem Age of Conan myslalem, ze to test to czego szukalem, niestety 3 miesiace pozniej juz nie hasalem po hyborii. Po drodze zaliczylem  duzo triali i gier przegladarkowych. Teraz jestem tu zobaczymy jak to bedzie :)
4 Dlaczego LOTR? Nie wiem sam szukam gry, ktora bedzie w stanie mnie przyciagnac na dluzej, narazie mi sie  podobaja rozlegle przestrzenie i mnogosc questow. Teraz cos o sobie: pijacy, palacy, pracujacy, umairkowanie wierzacy, zakochany.Lubie spacery w deszczu, zoladkowa gozka, dobra zabawe i jeszcze wiele innyc rzeczy.
5 przeczytalem i akceptuje.
6 konto full

pozdrawiam
Niobar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

ups...

« Reply #1 on: September 09, 2009, 08:50:08 AM »

mnie się podanko podoba, ale zobaczymy co oficjery wymędrkują :)
Tarquill
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #2 on: September 09, 2009, 08:51:22 AM »

Eorciu pewnie zaraz napisze, ze mu imienia i miasta brakuje  ;D
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #3 on: September 09, 2009, 08:58:15 AM »

Eorciu pewnie zaraz napisze, ze mu imienia i miasta brakuje  ;D

No dobra, brakuje mi imienia i skąd pochodzisz  ;D

Generalnie nie mogę napisać, że mi się podanie jakoś super podoba. Jest wiele elementów które delikatnie "rażą". I tak np. pkt 3 dałeś przykład jak budować "megazdanie", brak dużych literek tu i ówdzie i takie tam.

No dobra ale daje małe, malutkie "za".

I na koniec pytanko: Ten stan zakochania dotyczy "Lotro" ?  ;D

pompejusz
Przybysz
*

« Reply #4 on: September 09, 2009, 07:20:37 PM »

Nie podalem imienia i miasta, bo uwazam iz to nie jest potrzebne do wspolnej gry, chyba ze w grze i na vencie zwracacie sie po imieniu a nie po ksywkach. Zreszta we wzorze podania jest ze mozesz napisac imie i miasto wiec nie czuje sie zobligowany by to napisac. Gry mmo maja dawac poczucie  innego swiata, a nie byc kalka rzeczywistosci, nie chce byc znany pod swoim prawdziwym imieniem w grze. Mega zdania maja swoj urok i sa slodkie. Wiecie  ja na sile sie nie pcham, wiec luzik jak cos nie halo ze mna i nie pasuje do was. Zakochany jestem w kobiecie, wyroslem juz z uwielbienia dla gier. Pzdr.
Niobar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

ups...

« Reply #5 on: September 10, 2009, 12:15:38 PM »

oj tam Eorciu dał za mimo że nie podałeś tajnych danych osobowych, więc jak widać tragedii nie ma :P
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #6 on: September 10, 2009, 02:53:51 PM »

Małe za, bo mi sie z Wezuwiuszem kojarzy ;)
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

Zamir MATURA 1965 - Punkt G - fakt czy mit?

« Reply #7 on: September 10, 2009, 03:12:18 PM »

Przeciw - nick
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #8 on: September 10, 2009, 03:15:17 PM »

srednie za -
tlumaczenie dla Xabbu .. slowo "srednie" jest dodane ironiczne .. i kazdy mierzy swoja miarka. Zawsze to lepiej niz pisac co jakis czas falszywe podania, ktore co jakis czas sa coraz mniej smieszne ..

pompejusz
Przybysz
*

« Reply #9 on: September 10, 2009, 06:49:49 PM »

A co jest zlego w moim pseudo? Ze historyczna postac, a moze miasto lub planetoida? To chyba nic takiego, Ty masz za ksywke nazwisko zydowskego generala  lub jak kto chce, staropolskie imie i jakos  z tym  kazdy musi zyc :). Jak widzisz kazdy moze to inerpretowac inaczej.
Driam (Conena)
Jeździec
**

« Reply #10 on: September 10, 2009, 07:24:17 PM »

Hehehe... nie da sobie chłopak w kaszę dmuchać drogim oficerom ;)
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #11 on: September 11, 2009, 09:21:17 AM »

Średnie za, małe przeciw, trochę na tak, minimalnie na nie?  Co to jest panowie? Całowanie przez bibułkę ? ;D

Pozdrawiam i spokojnego piątku...

/fade.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #12 on: September 11, 2009, 09:59:26 AM »

ok, niech będzie - widać nawet jesli nick taki sobie, to facet ma jaja.
Możesz się zglosić po zaproszenie do gildii.
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

Zamir MATURA 1965 - Punkt G - fakt czy mit?

« Reply #13 on: September 11, 2009, 10:01:59 AM »

Hymm... czy tym razem można zbanować tego trolla na dobre???   ???

A co jest zlego w moim pseudo? Ze historyczna postac, a moze miasto lub planetoida? To chyba nic takiego, Ty masz za ksywke nazwisko zydowskego generala  lub jak kto chce, staropolskie imie i jakos  z tym  kazdy musi zyc :). Jak widzisz kazdy moze to inerpretowac inaczej.

Moje imię jest piękne, klimatyczne no i starożytne...  ;) Nie moja wina, że jakiś generał sobie je przywłaszczył  ::)

Walczysz jak lew. Jednak zdania nie zmienię. Dalej mówię przeciw. Inni oficerowie powiedzieli Za  ;) . Poczekaj na decyzję Huriel - Szefa Fszyskich Szefów  :D

Edit. Huri mnię wyprzedziła. Juz wszystko jasne :D
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #14 on: September 11, 2009, 12:19:08 PM »

ok, niech będzie - widać nawet jesli nick taki sobie, to facet ma jaja.
Możesz się zglosić po zaproszenie do gildii.

Byle by to nie wyglądało jak u Paździocha z Kiepskich (Kto widział ten rozumie  ;D )
Pages: [1]
  Print