|
Aladea
|
 |
« on: September 08, 2009, 10:36:46 PM » |
|
1.Imię / Level Postaci / klasa/ Rasa Aladea/27 / Rune-Keper / Elf woman
2.Wiek Mam 19 lat
3.Doświadczenie w MMO Jestem początkująca w (Age Of Conan : Hyborian Adventures) i (LOTRO) gram w age of conan ” herlodem xolti” na 16 levelu a w lotro „rune-keperem” na 27 levelu umiem sobie poradzicna tyle zeby móc rowijać swoją postać.
4.Coś od siebie i o sobie Mam na imię ala mieszkam w wawie mam 19 lat pracuje obecnie pracuje jako asystentka w biurze ucze się zaocnzie na zarządzaniu wna uczelni w warszawie ineteresuje się fotografią i modą oraz komputerami gdy znajde wolny czas to gram w lotro zainteresowałam się tą gra jak znajomy polecił ją lubie gry w których możesz tworzyć własną postać taką jaką zechcesz dlatego lubie mmo najbardziej właśnie lotro bo moge zagrać w świecie tolkiena d: jestem osobą szczerą otwartą nie zamykam się na ludzi lubie poznawać nowe rzeczy i nabywać doświadczenie w danych dziedzinach.
5. Potwierdzenie, że przeczytalo się kodeks i regulamin i ze się je akceptuje Tak oświadczam że przeczytałam regulamin i kodeks i zapoznałam się z jego treścią i go akceptuję
6.Rodzaj konta Posiadam pełną wersję konta i podstawową wersję gry „Shadows of angmar” i dodatek „Mines of moria” Pozdrawiam Ala.
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #1 on: September 08, 2009, 11:00:10 PM » |
|
5. Potwierdzenie, że przeczytalo się kodeks i regulamin i ze się je akceptuje Tak oświadczam że przeczytałam regulamin i zapoznałam się z jego treścią.
A akceptujesz?  Dla mnie troche zdawkowo, mozesz troche rozwinąć, bardzo proszę?
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #2 on: September 09, 2009, 12:54:56 AM » |
|
W porządku, chociaż przecinki (i inne takie) myszy zjadły
|
|
|
|
Zamir
|
 |
« Reply #3 on: September 09, 2009, 07:54:34 AM » |
|
Zamir mówi za. Początkująca - super
|
|
|
|
Eoreh
|
 |
« Reply #4 on: September 09, 2009, 08:49:36 AM » |
|
Początkująca i od razu gra równocześnie w dwa MMORPG  Samo podanie dla mnie jest ok, więc masz moje "za". Pozdrawiam
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #5 on: September 09, 2009, 10:03:17 AM » |
|
do sprawdzenia - bo osoba ta prowokuje zbyt wiele pytan. Plus drobna zlosliwosc - sekretarka, a pisze z błędami
|
|
|
|
Twardomir
|
 |
« Reply #6 on: September 09, 2009, 02:13:31 PM » |
|
Przeciw.
|
|
|
|
Ariiana
|
 |
« Reply #7 on: September 09, 2009, 02:31:56 PM » |
|
Zamir mówi za. Początkująca - super 
Hehe. Zamir a podałeś Pani mojego mail'a w celu weryfikacj wizualnej?
|
|
|
|
Zamir
|
 |
« Reply #8 on: September 09, 2009, 02:39:31 PM » |
|
Hehe. Zamir a podałeś Pani mojego mail'a w celu weryfikacj wizualnej?
Weryfikować rekrutki mogą wyłącznie oficerowie. To odpowiedzialne i pracochłonne zadanie...
|
|
|
|
Ariiana
|
 |
« Reply #9 on: September 09, 2009, 03:35:01 PM » |
|
Weryfikować rekrutki mogą wyłącznie oficerowie. To odpowiedzialne i pracochłonne zadanie... 
Ehhh CRY - a myślałem, że jesteś moim najlepszym przyjacielem  Człowiek tu z sercem na dłoni chce odciążyć ( jakby to nie zabrzmiało  ) zapracowaną kadre oficerską a tu zonk
|
|
|
|
Zamir
|
 |
« Reply #10 on: September 09, 2009, 03:44:10 PM » |
|
Mówimy o weryfikacji... potem możesz robić co chcesz... oczywiście dbając o dobro rekruta/tki (kwestia gustu  ) i przestrzegając ustępów regulaminu...
|
|
|
|
Nepher
|
 |
« Reply #11 on: September 09, 2009, 03:52:02 PM » |
|
Patience, patience my young padawan
|
|