Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Ragrthir - podanie  (Read 1998 times)
Ragrthir
Przybysz
*

« on: October 23, 2009, 11:08:10 PM »

Witam.

1. Ragrthir, aktualny poziom 24, kapitan

2. 20 lat

3. Swoje doświadczenie w grach typu mmo moge określić jako znikome, głównie to darmowe mmo jak Rohan,Atlantica, Shaiya, LOTRO jest moją pierwsza grą p2p.

4. Czemu LOTRO? Tolkien Tolkien i jeszcze raz Tolkien :) Ale nie tylko, uwielbiam także innych autorów fantasy jak Piekara, Erikson, Cook. No i niech mi ktoś powie czy nie jest cudownym przemierzać krainy o których marzyło się od dziecka :) Dodajmy do tego muzykę Blind Guardian i mamy idealny przepis na nudne ponure dni które zbliżają się wraz z zimą :) Kolejne pytanie czemu Twierdza. Otóż jestem Polakiem i wszystko co polskie jest mi bliskie :) A także czytając wypowiedzi na forum myślę że Twierdza jest odpowiednim miejscem dla ludzi szukających dobrej zabawy i stroniących od naszych rodaków w wieku 12-15 lat którzy niestety nie potrafią współpracować przy takiej zabawie jak MMO :) Imię me to Michał ale można też wołać Enmerkar władca Uruk syn Meshkiaggashera xD:) Miejsce zamieszkania to podwarszawski Nowy Dwór Mazowiecki.

5.Przeczytałam i akceptuję regulamin oraz kodeks gildii Twierdza.

6. Konto full.

Czołem!
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #1 on: October 24, 2009, 09:05:43 AM »

"za".
PS. Jedna uwaga, nie wydaje mi się by Twierdza stroniła od "naszych rodaków w wieku 12-15 lat". W naszych szeregach jest trochę osób "nastoletnich". Np. często da się natknąć na samodzielnie grającego 10 latka  ;D na różnych altach od lvl 20 parę lvl do 60-tek.
Rozumiem że chodziło Ci bardziej o określenie zachowania jak powszechnie przypisuje się takiej młodzieży (?) Jeśli tak to nie zależnie od wieku gracza, od takiego zachowania staramy się stronić. 
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #2 on: October 24, 2009, 10:57:38 AM »

Popieram.
Kadorin
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #3 on: October 24, 2009, 11:16:47 AM »

Eorciu, ma racje ;)