Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: steelron - podanie  (Read 2784 times)
steelron
Przybysz
*

« on: June 03, 2010, 01:42:24 AM »

witam

1. Steelron, dzisiaj jeszcze 24 lvl, Guardian  ale zamierzam jeszcze postawić sobie RuneKeepera też dwarfa - z tego co czytałem ciekawa klasa

2. 46 lat minęło jak jeden dzień

3. Diablo, Diablo2, WoW,

hmmm - gram od 4 lat w WoWa - obecnie na serwerze Moonglade w gildii Surinen, wcześniej na Burning Steppes - też Surinen i później Heart of Surinen, a zaczynałem jeszcze wcześniej na Dreanorze w Husarii - ale to juz zamierzchłe dzieje

4. Dlaczego LotRO ?

właściwie to dzięki koledze - gra na tym serwerze i udostępnił instalkę, a ja akurat potrzebowałem jakiejś odmiany - farma frostów w WoWie już mnie osłabiła do tego stopnia, że jak ryba wody szukałem odmiany. Nie twierdzę, że od WoWa odszedłem na zawsze, zresztą jeszcze do połowy lipca mam aktywnego passa - jest to świetna gra, ale.... czas na zmiany - przynajmniej na jakiś czas.

mam na imie Roman,

zainteresowania :) komputery, gry komputerowe, fotografia, muzyka rckowa z lat 70/80

co lubię? dobra kuchnię, święty spokój

czego nie lubię? oszustwa i nieszczerości

wady? pamiętliwość

zalety? same zalety :D

5. w LotRO jestem nowy

6. tak

7. konto narazie trialowe - ale już w drodze zamówiony Compilation Box - czyli podstawka + moria a później  (jak sie doczłapię) następne dodatki
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #1 on: June 03, 2010, 04:00:50 AM »

Troszkę  więcej by mogło być o sobie, ale póki co za ;].
Giliarwe
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #2 on: June 03, 2010, 09:26:47 AM »

Nie jest tak źle Khele(jest czas na poznanie... )  :>

Za
Tarquill
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #3 on: June 03, 2010, 09:30:12 AM »

Sami pamietliwi Ci nowi rekruci  ;). (Nie to, zebym myslal, ze to zle, na brody Majarow) ;)
Telhar
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #4 on: June 03, 2010, 01:27:32 PM »

Tak z ciekawości ile czasu kolega Roman grał w d2? I czy na battlenetcie?
steelron
Przybysz
*

« Reply #5 on: June 03, 2010, 03:19:16 PM »

bo ja wiem - pewnie z przerwami ze 2 lata albo coś koło tego - i ofc na BN - ciekawa gra - niby juz wszsytko wiesz - niby nie ma wyzwań a przytwierdza do fotela - a to sobie nową sorkę robisz  - bo np jszcze na frosta nie masz - albo jakieś nowości enigmy czy nekrobuildy sprawdzasz w działaniu - a czas leeeeci - a kolega też grał ? i co ? farma i składanie runów się znudziły? :) pewnie tak - ale gdyby nie grafika to jeszcze by się do baala wróciło ? takie właśnie było diablo2 - generalnie polecam - ale juz nie zagram - nie ma mowy
Telhar
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #6 on: June 03, 2010, 05:14:25 PM »

Oj parę latek przy diablo spędziłem  :P ale w końcu takie gry jak WoW i Lotro przemogły... Na cbn nie wrócę a argumenty typu "no chodź był reset laddera" na mnie nie działają  ;D tylko czasem z paroma osobami przechodzimy grę "normalnie". Ale do battlenetowego systemu już nie wracam. No chyba że za rok w d3  ;)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #7 on: June 03, 2010, 11:34:35 PM »

Dośc krótko, ale niech będzie, że "za" :)
Po zaproszenie do gildii zgłoś się, gdy będziesz mial juz pełną wersję gry.
steelron
Przybysz
*

« Reply #8 on: June 03, 2010, 11:48:36 PM »

:) dzieki i do zobaczenia jak odpalę pełne konto :)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #9 on: June 12, 2010, 01:33:12 PM »

Kolega przyjęty już, ale jednak na rk Steelrox.
Pages: [1]
  Print