Witam
postać - champion lvl 18 ( ale to się nadrobi gram dopiero jakieś 3 dni )
mam 21 lat.
doświadczenie w mmo: L2 spędziłem dłuuuugie dni i noce w tej grze, troszke aion i kilka innych mmo, nigdy za bardzo nie siedziałem dużo nad grami więc można powiedzieć że mam średnie doświadczenie w mmo. LOTRO wyszukałem w gry-online.pl i można powiedzieć że pociekła mi ślina po brodzie z zachwytu

potrzebuje jednak troszke czasu na ogarnięcie tej gry i nie ukrywam troszeczke pomocy w tym ;] mam pełne konto opłacone, ogromne chęci gry, dość sporo czasu na gre. jestem zachwycony tą grą więc spędze nie jeden miesiąc nad nią.
coś o mnie:
imie: Błażej. Pochodze z małego miasta Szczecinek woj. zach-pom. Jestem zapalonym militarystą (tutaj możecie zobaczyć czym się zajmuje
http://zagierski.deviantart.com/gallery/ ), bardziej niż ładne kobiety i lotro i granie w baseball lubie spędzać czas na poligonach/ćwiczeniach i manewrach. lubie klimat świata który stowrzył Tolkien, jest po prostu mega ;]. moją zasadą w grach i w życiu to jest bycie na luzie i nie spinanie się bez sensu ;] danego słowa staram się z całych sił dotrzymać, jestem dość pokręconym, lojalnym człowiekiem

. muzyka - słucham głównie kilku raperów z polskiej sceny i heavy metalu

ogólnie to chyba tyle, jak coś to prosze pytać odpowiem asap. ;]
interesuje mnie historia rozwoju US special forces, oraz tocząca się "wojna" w afganistanie.
regulamin zapoznany i zaakceptowany
pozdrawiam