1.
Imię - Gvali
Level - coś koło 22
Klasa - Minstrel
2.
Wiek - 17lat
3. Doswiadczenie w mmo
Nie znoszę wszelkich azjatyckich grinderów, więc nie grałem w żadną z tego typu gier. Próbowałem grać w Age of Conan - po trialu mi się znudził.
Za to grałem grubo ponad rok w WoWa na Burning Legionie (global) - końcówka TBC i prawie cały WotLK od Naxx do początku Icecrown włącznie. Byłem jednym z najlepszych hunterów na serwerze. Teraz wybrałem klasę leczącą, lecz raczej nie powinienem mieć problemów z przyzwyczajeniem się do tej roli na instancjach/raidach.
4.
Mam na imię Andrzej, mieszkam w Zamościu w lubelskim, zacząłem właśnie II klasę liceum - jestem na profilu matematyczno-informatycznym.
Dlaczego LotRO? Po pierwsze, bardzo lubię świat Tolkiena, lubię spokojną grę i nie lubię PvP;)
Jestem nowy w LotRO, dlatego Twierdza wydaje mi się dobrą gildią na początek, a może i na dłużej. Na razie chciałbym mieć po prostu z kim pogadać, razem poquestować, itp.
Poza tym, interesuję się ASG, jeżeli ktoś w ogóle wie co to jest...
edit:
Rzeczywiście trochę mało tego napisałem. Oprócz ASG interesuję się również militariami, wojskiem. Lubię obejrzeć dobry film - oglądam głównie filmy wojenne, dramaty psychologiczne. Czasami przeczytam jakąś książkę.
Nie gram na żadnym instrumencie (bo chyba te minstrelowskie się nie liczą?

), jeżdżę trochę na nartach.
Poza tym jakieś 3 lata temu grałem trochę w bitewniaka LotR, ale dość szybko mnie znudził - nie miałem motywacji do malowania figurek, a gra niepomalowanymi to nie to samo.
Na kompie gram głównie w RPG-i i FPS-y, jestem wielkim fanem Gothica;)
5. Jak wcześniej pisałem, jestem nowy i nie byłem w żadnym kinshipie.
6. Regulamin i kodeks przeczytane;)
7. Konto full, na razie bez Siege of Mirkwood.
I to byłoby na tyle.