1. Nadroth 47lvl Guardian
2. 24 i rośnie

3. Początki na Arkadii dość bolesne i na szczęście krótkie, później Barsawia [rok chyba 2001] wspomniana przez Nessaira i tu bawiłem się ładnych parę lat poznając co to RPG z czym to się je i po co się expi postać [do niewielkich sukcesów zaliczam bycie Dowódcą Gwardii Khazad-Dum i szkolenie około 15 osób]

Niestety zmiana systemu muda [ciężkie zbroje zostały tak popsute ze robiły tylko jako ozdoby] oraz małe zamieszanie wśród twórców gry skłoniły mnie do ucieczki wraz ze znajomymi na Lineage 2. I znów chwila dobrej zabawy po czym: hmm... to jednak nie to... I zaś myślenie gdzie można poczuć trochę klimatu Tolkiena... I w końcu znaleźliśmy miejsce gdzie spokojnie możemy sie bawić i genialnie rozwiązanym PvP [jak chce to idę walić po łbach a jak nie to mnie żadna siła nie zmusi ]
4. Nazywam się Tomek, mieszkam i pracuję w okolicach Wrocławia [dokładnie 6 miesięcy Wrocław i kolejne 6 Wałbrzych]. Ogólnie ujmując pracuje w turystyce - Organizacja imprez [to to lubię najbardziej

] Paintball, jakaś mini smażalnia pstrąga itd. Godziny pracy totalnie nienormowane. Ale jak trzeba to i Dom postawie [drewniany, konstrukcja szkieletowa]
Dlaczego Lotro? Bo to jedyna słuszna opcja, swego czasu byłem troszkę maniakiem [łącznie ze zdawaniem matury z Tolkiena] no i parę osób z którymi łączy nie przyjaźń, a prawda jest taka ze nie dla grafiki tylko dla znajomych gram.
Czego nie lubię? Płatków śniadaniowych, kawy bez cukru, bezsensownego wandalizmu, i głośnych dźwięków na drugi dzień...
Co lubię? Ludzi którzy myślą.
Zainteresowania -> żeglarstwo, narciarstwo, wspinaczka, dobre książki-[kominek,kocyk,fotel bujany,lampka wina i nie przeszkadzać], kiteboarding [od niedawna] i taniec towarzyski turniejowy

[w sumie sam nie wiem skąd po co i w ogóle]
dlaczego Twierdza? Powiem w prost, Nessair mnie namówił a za nim to w ogień. [w sumie przed nim bo to zawsze mnie biją]

A opinia jego naprawdę zrobiła na mnie pozytywne wrażenie.
5. Nowizna nie używana przez żaden Kinship.
6. 3xTak
7. Angmar + Khazad-Dum[potocznie Moria]
Przepraszam za poplątaną wypowiedź ale do moich talentów niestety pisanie nie należy, mam nadzieję ze jakoś przebrneliście przez te bazgroły i odhaczycie za na liście glosowania

Pozdrawiam