1. Haldoyan, 27, Hunter - wiem że konto na forum inne, ale tę postać na razie zawieszam w rozwoju, a nie chcę tracić historii forum na Twierdzy, gdzie jestem od dawna.
2. 31
3. WAR (w Twierdzy, RP od startu gry przez 3 m-ce), Runes of Magic (rok, endgame tank, speedrun po instach), EVE Online (3 lata, aktualnie zawieszone z braku ochoty na kosmiczne pew pew)
4. Marcin, Warszawa. Lotro bo ładne, rozbudowane fabularnie i stabilne - kiedyś grałem na trialu. Teraz, w porównaniu z ROM tym bardziej zyskuje i mam nadzieję że tu na 65 nie wieje nudą, a Turbine nie zrobi się zbyt pazerne

. Skoro teraz będzie "darmowe", to łatwiej będzie grać casualowo (mam ostatnio uraz do abonamentówek), liczę też na to że serwery odżyją. A Twierdza bo grałem przy okazji WAR i była dobra atmosfera - mam nadzieję że oddział LOTRO ma podobnie

Jeśli chodzi o samą grę, to casualowo choć z okresami mocnego grindu - generalnie za stary jestem na nolife, a mmo to dla mnie przede wszystkim ludzie.
5. Nie, grałem solo
6. Potwierdzam przeczytanie i akceptuję.
7. Full konto SOA+MOM (reszta jak dobiję) będę łączył okazjonalne płacenie i f2p jak mi będzie najwygodniej.