1.
Imię: Rojas
lvl: 35
Klasa: Guardian
2.
3.
Doświadczenie w mmo: Grałem początkowo w Wow'a ale niezbyt długo, w Lotro gram od jakiegoś miesiąca. Braki w "technice" nadrabiam entuzjazmem i oczywiście na bieżąco się wszystkiego uczę.

4.
Lotro dlatego ponieważ primo - klimatem zabija wow'a wg. mnie, secundo - jestem maniakiem twórczości Tolkiena i po części Petera Jacksona. Możliwość zwiedzenia tak dobrze mi znanych miejsc z książek i filmów, była pokusą nie do pokonania.

Z zainteresowań mogę wyszczególnić literaturę, muzykę (rock, metal i pochodne), kino oraz ironiczne podejście do życia.

Lubie spędzać czas w dobrym towarzystwie (na co właśnie tutaj liczę), za to nie toleruję chamstwa, głupoty i czepialstwa. A tak na co dzień to nazywam się Marcin i jestem z Rudy Śląskiej, studiuje politologię na Wyższej Szkole Bankowej w Chorzowie teraz już na 2 roku. Perkusista amator.
A wybrałem Twierdzę ponieważ słyszałem o was dużo dobrego z różnych źródeł.

5.
Niestety nie należałem wcześniej do żadnego kinshipa bo gram od niedawna.
6.
Potwierdzam przeczytanie wszystkich regulaminów i kodeksu.
7.
Konto full, chwilowo bez SoM.
edit: Aby nie pozostawiać bez echa waszych odpowiedzi na tego posta dopiszę jeszcze coś. Jeśli chodzi o informatorów dzięki którym wiem o istnieniu tego Kinshipa - Przede wszystkim opinie kilku graczy w samej grze (niestety imion nie jestem w stanie przytoczyć), Lotro-wiki, i wujek google.

A co do ironii - to jest 99% zawartości mojej krwi.