Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13
  Print  
Autor Topic: Informacje na temat nadchodzącego stres testu  (Read 50200 times)
Kodda
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #45 on: November 24, 2011, 12:16:57 AM »

przestaje mi zasysać gdy dojdę do 18,5G
- też mi się zakończyło na 18,5
Nuzifax
Przybysz
*

« Reply #46 on: November 24, 2011, 12:25:58 AM »

You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST

Postaram się wbić na serwer "Kissai Caste"- mam na nim już jednego znajomego. Zacznę test od troopera jeśli oczywiście będzie można pograć.
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #47 on: November 24, 2011, 02:29:35 AM »

No i przyszło zaproszenie na 25 :) W końcu dobra wiadomość :)
muhrtag
Weteran
**

« Reply #48 on: November 24, 2011, 07:46:48 AM »

Ja także na 25:D
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #49 on: November 24, 2011, 07:48:20 AM »

A próbowaliście spauzować? Czasami mi się "zawieszało", ale chwilowe zatrzymanie i puszczenie pomagało.

No i przyszło zaproszenie na 25 :) W końcu dobra wiadomość :)

Ja tez dostałem na piątek. Co zabawne testuje na nowo stworzonym koncie (kod pobrałem z którejś z podawanych tu stronek), więc wychodzi na to, że termin założenia konta nie ma nic wspólnego z terminem wpuszczenia na testy ;)

Mam tylko mały zgryz - przy instalce klienta wyskoczył mi komunikat, że mam nieodpowiedni system operacyjny (XP, SP2) - klienta i tak mogłem pobrać ale możliwe że w testach nie wezmę udziału :(
Wie ktoś może czy bez SP3 gra w ogóle mi nie ruszy?

W sumie dobrze, że wyszło to teraz - mam czas na kupienie w końcu Win7 ;)
muhrtag
Weteran
**

« Reply #50 on: November 24, 2011, 08:07:24 AM »

Z tego co wiem to nie termin konta jest wiążący w stosunku do daty wyznaczonej na testy, tylko termin potwierdzenia, że weźmie się w nich udział w ten weekend - opcja przed pobraniem klienta gry:).
Peter
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #51 on: November 24, 2011, 08:12:10 AM »

Jakoby też mam invite'a na 25ego...

U mnie przyczepił się o procka, lol :>
I tak pewnie nie ruszy ale miło w końcu w jakiejś grze być zaproszonym do bety :p
Catra
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #52 on: November 24, 2011, 09:17:03 AM »

No to widzimy się w piątek po 17 na serwerze :)

Jak ja się tego doczekać nie mogłem. Mam nadzieję, że stresstest wypadnie pomyślnie i nie będzie większych lagów i problemów z połączeniem.
muhrtag
Weteran
**

« Reply #53 on: November 24, 2011, 10:07:02 AM »

Ja się niestety obawiam, że za bardzo pograć się nie da jak się ludzie rzucą:D
panzar
Jeździec
**

Also Known As "Forren-Midosea"

« Reply #54 on: November 24, 2011, 10:44:02 AM »

A na starcie to niby jak będzie? Nawet więcej ludzi. BW musi być przygotowane do tej bety tak samo jak do startu. Dlaczego? Bo to jest próba ich przygotowań. Jak coś zawiedzie to trudno, ale nie liczyłbym że spotkają nas kosmos lagi i epickie kolejki. No chyba że BW ma zamiar symulować różne zachowania i obniżaną wydajność serwerów.
muhrtag
Weteran
**

« Reply #55 on: November 24, 2011, 10:46:50 AM »

No zobaczymy, zobaczymy:), ale pamiętam start kilku MMO, przy każdym też zapowiadali, że będzie płynnie, a później... (np. w Rifcie kolejki po 2h:() także mam swoje obawy.
Kodda
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #56 on: November 24, 2011, 11:11:44 AM »

ja dostałem zaproszenie na 26

A próbowaliście spauzować? Czasami mi się "zawieszało", ale chwilowe zatrzymanie i puszczenie pomagało.

- nic mi się nie "zawieszało"
 odpowiadałem tylko na pytanie Modnoka po sprawdzeniu , że ten folder na dysku zajmuje mi właśnie 18,5 G ...

a wy macie więcej ?
Boodny
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #57 on: November 24, 2011, 11:31:04 AM »

W rifcie to akurat był świetny start i wszystko działało, a to m.in. dlatego, że właśnie  w czesie ostatnich beta testow sobie sprawdzili swój sprzęt, sprawdzali ile ludzi im serwer utrzyma i takie tam, z tego co później pisali to się okazało, że sporo więcej ludzi utrzymał niż się spodziewali. Ale wracając do tematu to gra w tej becie raczej nie będzie przyjemna jeśli mają na prawdę zamiar przetestować sprzęt, a uważam, że powinni to zrobić.
muhrtag
Weteran
**

« Reply #58 on: November 24, 2011, 11:34:56 AM »

No akurat do Rifta też miałem dostęp przed premierą i czekanie pierwszego dnia na możliwość wejścia na serwer ponad 2h nie uwazam za dobry start:). Dobry w stosunku do innych startów MMO, ale w stosunku do moich oczekiwań nie za bardzo:).

Ja jestem wyrozumiały i wiem "ak jest" dlatego się nie denerwuję, ale wielu ludzi się frustruje czekaniem w kolejkach itd.

Co do gry i pytania Koody to także po ściągnięciu zajmuje mi 18,5 GB.
czyhanastrychu
Jeździec
**

« Reply #59 on: November 24, 2011, 12:33:15 PM »

Nie przejmuj się tym 18.5GB
Mak ma być. Mówi, że wymagane jest więcej ale zajmuje mniej. Później wielkość katalogu z grą się powiększy. Dojdą patche... 

Wchodzimy w czasie weekendu na ten sam serwer? Proponuję pierwszy serwer PvE w kolejności alfabetycznej.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13
  Print