Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
  Print  
Autor Topic: Informacje na temat nadchodzącego stres testu  (Read 50237 times)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #60 on: November 24, 2011, 01:03:00 PM »

Do ludków mających zamiar testować w weekend po ciemnej stronie mocy:

fajnie było by wybrać ten sam serwer - proponuję pierwszy w kolejności serwer PvE - chyba że macie już coś innego na oku?
Decoo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #61 on: November 24, 2011, 01:05:20 PM »

Ja dostałem na 26 ;]

Btw. co do testów, nikt nie ma, jakiegoś ts'a na który mogli by wejść wszyscy testujący?
Było by miło i przyjemnie :DD
I byśmy się dogadali co do wyboru servera.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #62 on: November 24, 2011, 01:18:41 PM »

Z oficjalnym ventem Twierdzy będzie pewnie ciężko - z tego co pamiętam mamy tam dość rygorystyczne zasady dostępu.

Ale myślę że coś się skombinuje - Eldricht jest szansa na wejście na mumble Garaży, albo na ten Twój (mam jeszcze zapisane namiary na ten z którego korzystaliśmy jakiś czas temu)?
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #63 on: November 24, 2011, 01:20:05 PM »

Pierwszy serwer EN alfabetycznie PvE na liście brzmi dobrze dla jednej i drugiej strony. Alfabetycznie z racji tego, że nie wiadomo jak będą szeregowane więc dla różnych ludzi na liście pierwszy serwer może być inny.
Z TS'em oferował się Bart już więc jak nie pojawi się inna możliwość to na pewno chętnie skorzystamy z gościnności. Z wyborem czegoś na stałe się jeszcze wstrzymamy bo trzeba by zrobić małe rozeznanie, które rozpocznę pewnie dziś / jutro.
Catra
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #64 on: November 24, 2011, 01:45:07 PM »

Ja mógłbym Mumbla postawić. Nie wiem jak na 1mbit upload pociagnie wiecej osób, jednoczesnie grając w gierę, ale zawsze to coś :)
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #65 on: November 24, 2011, 01:48:39 PM »

Zrobili juz mumbla żeby na open source routerach chodził?  Takich jak OpenWrt albo Tomato? Jeśli tak to mam 100 uP do dyspozycji 24/7 i może posłużyć.

Jak ktos zainteresowany tematem to poszukajcie info w sieci i podeślijcie co i jak
.

Zrobili uMurmur na openwrt, ale jeszcze sie z tym nie paralem. Projekt na przyszłość, moze znajde czas to bedzie mozliwosc in case of emergency.
Bart
Przybysz
*

« Reply #66 on: November 24, 2011, 01:56:10 PM »

Mumble tez mam na serwie ale w porównaniu z TS to poracha ;P
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #67 on: November 24, 2011, 02:03:19 PM »

Nie wiem co Wy się tak jaracie TS - dla mnie to kicha.
Wole mumble i venta ;)
Catra
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #68 on: November 24, 2011, 02:49:43 PM »

Dokładnie. Korzystam z mubmla od 2-3 lat i chyba nic lepszego jeszcze nie wymyślili :)
Eldricht.
Weteran
**

« Reply #69 on: November 24, 2011, 02:57:09 PM »

Z oficjalnym ventem Twierdzy będzie pewnie ciężko - z tego co pamiętam mamy tam dość rygorystyczne zasady dostępu.

Ale myślę że coś się skombinuje - Eldricht jest szansa na wejście na mumble Garaży, albo na ten Twój (mam jeszcze zapisane namiary na ten z którego korzystaliśmy jakiś czas temu)?

Z tym moim nie ma problemu jesli jest aktywny to może służyć nam w SW, przyznam szczerze, że nie logowalem się tam baaardzo dawno i posiałem dane ;D.  Garazowy nie jest jakoś oblegany więc myślę, że tu również nie będzie problemu ale to nie jest mój serwer tylko Loudka.
muhrtag
Weteran
**

« Reply #70 on: November 24, 2011, 03:00:40 PM »

Ja ze swojej strony prosiłbym tylko o namiary jak już coś zostanie ustalone;)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #71 on: November 24, 2011, 03:03:32 PM »

El jak wrócę do domu to sprawdzę namiary na ten Twój. Stoi pusty, więc można wykorzystać ;)
Eldricht.
Weteran
**

« Reply #72 on: November 24, 2011, 04:13:46 PM »

Spoko, jak wszystko działa dobrze to bierzcie i korzystajcie z tego wszyscy. Tam był jakiś limit bodajże 40 slotów.
Maaro
Jeździec
**

« Reply #73 on: November 24, 2011, 05:04:13 PM »

Ja także dostałem zaproszenie na piątek :)
Dopiero wróciłem do domu i zacząłem ściągać, oby nie było z tym żadnych problemów. :)
Peter
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #74 on: November 24, 2011, 06:11:34 PM »

Wpadłem dziś na stronę Church of Jediism na FB. W ramach przygotowań do jutrzejszego koniecznie trzeba obejrzeć ten film instruktażowy:

http://www.youtube.com/watch?v=-oeDGHpiF3M :>
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
  Print