Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13
  Print  
Autor Topic: Informacje na temat nadchodzącego stres testu  (Read 50226 times)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #75 on: November 24, 2011, 07:30:22 PM »

Spoko, jak wszystko działa dobrze to bierzcie i korzystajcie z tego wszyscy. Tam był jakiś limit bodajże 40 slotów.

Tam siedzą Charon, Xiliana i reszta :(
Eldricht.
Weteran
**

« Reply #76 on: November 24, 2011, 07:35:29 PM »

hmmm ciekawe. Zajmę się tym jak wrócę do domu.
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #77 on: November 24, 2011, 11:16:37 PM »

Hmm, już za chwilkę piątek, a invite nie przyszedł niestety. Wygląda na to ze jednak nie potestuje. Ciągle wyskakuje mi info ze moje konto nie jest powiązane z gra, a wszystkie sprawy wypełniłem i zapisałem.

No cóż. Poczekamy z synem do premiery. Tyle czekaliśmy, to chyba wytrzymamy jeszcze 4 tygodnie?  :o :'(

Milej zabawy, ja zrobię parapetowe w weekend i utopie smutek w krupniku najwyraźniej.
Kodda
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #78 on: November 24, 2011, 11:36:45 PM »

wszystkie sprawy wypełniłem i zapisałem.

, ja zrobię parapetowe

- musiałeś coś pominąć... może te 5 sekretnych pytań

-"parapetówę"...      znowu się przeprowadziłeś ?
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #79 on: November 25, 2011, 12:08:10 AM »

Hmm, już za chwilkę piątek, a invite nie przyszedł niestety. Wygląda na to ze jednak nie potestuje. Ciągle wyskakuje mi info ze moje konto nie jest powiązane z gra, a wszystkie sprawy wypełniłem i zapisałem.

No cóż. Poczekamy z synem do premiery. Tyle czekaliśmy, to chyba wytrzymamy jeszcze 4 tygodnie?  :o :'(

Milej zabawy, ja zrobię parapetowe w weekend i utopie smutek w krupniku najwyraźniej.

Coś zaradzimy temu ;)
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #80 on: November 25, 2011, 08:21:54 AM »

O.o Hejka Kodda.

Tak. Znowu. Ale juz na swoje. Czy tam banku jak to mowia. Zapraszam na vodke jak masz czas i ochote ;)

Wielkie dzieki Modnok  ;D :o
Twardowski (Meribas)
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #81 on: November 25, 2011, 12:58:19 PM »

Jeżeli ktoś ma już zassanego klienta to sugeruje włączyć go raz jeszcze teraz - właśnie mi z przebojami ściągnął jakieś 500-600mb łatek. Po 17 pewnie zajmie to kilka godzin...

Co do sekretnych pytań - mi polecono je uzupełnić jak pierwszy raz dane do launchera wprowadziłem - i z tego co się orientuje one zastępują tokena. Jak ktoś będzie miał tokena to nie będzie musiał na nie odpowiadać za każdym logowaniem.

Xabbu, a nie masz jakiegoś problemu z głównym kontem EA? Jak się rejestrowałem to wykryło że adres już mają w bazie i "zasugerowali" połączenie kont i nadanie jednego wspólnego hasła. Może to masz pokićkane?   
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #82 on: November 25, 2011, 01:35:15 PM »

Jak wygląda kwestia komunikacji głosowej na ten beta weekend? Mamy coś czy radzimy sobie tylko z czatem w grze?:)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #83 on: November 25, 2011, 02:02:25 PM »

Około 16- 17 zamieszczę info na forum gildyjnym na stronie SW (link będzie też tutaj) co by nie upoważnione osoby nie miały wstępu. W każdym razie proponuję zaopatrzyć się w TS 3.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #84 on: November 25, 2011, 03:13:38 PM »

Oficjalne info dotyczące testów przedstawia się następująco:
- serwer wybieramy oczywiście PvE (nie RP) pierwszy z listy w porządku alfabetycznym czy zamierzamy grać light side czy też dark side (dużo osób nie chcę sobie spoilować fabuły po stronie, w którą zamierzają grać normalnie) i jakoś będziemy się próbowali skomunikować na miejscu już ze sobą czy też za pomocą komunikatora
- w tym temacie znajdziecie namiary na serwer TS 3, którego dzięki uprzejmości Barta poużywamy w trakcie bety, a może potem i dłużej:
http://www.swtor.com/guilds/13633/twierdza/private-forum/280762
 W przypadku osób ze strony Imperium, które będą zainteresowane dołączeniem proszę o PM'a to udostępnię namiary (Karolus może też wam dodać ewentualnie info na prywatnym forum SW)

Inna sprawa, że nie dajmy się zwariować i w betę będzie miło pograć razem, ale jak akurat przez jakiś dłuższy czas nie będziecie w stanie wejść na pierwszy serwer (wiele gildii może obrać podobną taktykę) to walcie na takie, na które dacie radę się zalogować. Teraz warto trochę oko nacieszyć i zobaczyć co i jak, a razem jeszcze pograć zdążymy także nie ma co na siłę marnować czasu żeby wbić się na konkretny serwer.
Filavorin i Spółka
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #85 on: November 25, 2011, 03:30:14 PM »

To w końcu kiedy to testowanie się zaczyna na mejlu mam 10:00 GST w sobotę na Launcherze 10:00 GST w piatek, a chciałbym wiedzieć jak sobie plany ułożyć?
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #86 on: November 25, 2011, 03:32:55 PM »

Testowanie globalnie zaczyna się dzisiaj o 17 naszego czasu, ale niektórzy mogą wchodzić dopiero w sobotę od 17. Wygląda na to, że ty zgodnie z info z maila będziesz mógł wejść jutro o 17.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #87 on: November 25, 2011, 04:51:45 PM »

Zostało 10min - spotykamy się na komunikatorze Eldrichta?
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #88 on: November 25, 2011, 04:56:46 PM »

Ja już jestem na TS który podał Khelegros na forum prywatnym na stwor.com. BTW-3 minuty jeszcze:)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #89 on: November 25, 2011, 05:02:05 PM »

No to sie widzę rozjeżdżamy ;) (forum na swtor.com nie chce mi wskoczyć)

Nie mam teraz zainstalowanego TS - podaje namiary na mumble:

m4.svoice.pl
60098
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13
  Print