|
Modnok
|
 |
« Reply #30 on: December 09, 2011, 08:34:30 AM » |
|
Miałem podobnie jak Inkwi ale tak samo ściągałem na to przed ostatnie beta wekend no ale dostałem info, że mam usunąć więc i tak zrobiłem. Teraz po zainstalowaniu mam 18,4G u was też jest tyle? Bo myślałem, że jak pokazuje wymaganą ilość miejsca jakieś 20G to, że trochę więcej ściągnie? No ale może jest jak i ostatnio bo i wcześniej tyle ściągał.
|
|
|
|
Ellros
|
 |
« Reply #31 on: December 09, 2011, 09:45:14 AM » |
|
Teraz po zainstalowaniu mam 18,4G u was też jest tyle?
Moj folder z gra tez ma tyle, wiec mysle ze to normalna waga. Pewnie z czasem jeszcze cos bedziemy dociagac:) A tak na boku tez mam komunikat o braku subskrypcji a reset hasla nic nie dal :/ Staralem sie tez wejsc na dzial "Subscription", niestety takowa strona jeszcze nie istnieje
|
|
|
|
Decoo
|
 |
« Reply #32 on: December 09, 2011, 09:57:58 AM » |
|
Teraz po zainstalowaniu mam 18,4G u was też jest tyle?
Moj folder z gra tez ma tyle, wiec mysle ze to normalna waga. Pewnie z czasem jeszcze cos bedziemy dociagac:) A tak na boku tez mam komunikat o braku subskrypcji a reset hasla nic nie dal :/
no i masz prawidlowo, jak kazdy. Klucza wersji oficjalnej jeszcze nie wpisales, wiec nie masz subskrypcji  jak dostaniesz zaproszenie na EA to twoje konto zostanie odblokowane i bedziesz mogl wejsc do gry.
|
|
|
|
Karolus
|
 |
« Reply #33 on: December 09, 2011, 11:39:28 AM » |
|
Czyli ten klient który był w weekendowym stress teście to będzie działał na retailu?
|
|
|
|
panzar
|
 |
« Reply #34 on: December 09, 2011, 12:13:15 PM » |
|
Owszem, ale wymaga tylko drobnych aktualizacji.
|
|
|
|
Kodda
|
 |
« Reply #35 on: December 09, 2011, 12:23:05 PM » |
|
no tak niby gadają... "if you played at any point from November 25th onward, you have the latest version"
|
|
|
|
Twardowski (Meribas)
|
 |
« Reply #36 on: December 09, 2011, 12:53:53 PM » |
|
Nie robimy czasem z igły wideł? Mi się klienta udało zassać w jakieś pięć i pół godziny, a jestem skazany na pupowatą neostrade, a kable w tej części Krakowa mają chyba sto lat
|
|
|
|
Peter
|
 |
« Reply #37 on: December 09, 2011, 05:52:41 PM » |
|
Moje poświęcenie nie zna granic - sformatowałem laptopa (wszystko się sypało) i zassałem klienta od nowa - tak więc problem "out of date" odpadł jak mniemam... a i jakoś tak śmiga wszystko i nie szarpie... hmmm... Niestety chyba sobie nie pogram za bardzo przed świętami... w sumie kod z preordera wklepałem jakoś w wakacje chyba jeszcze... ale 16 wylatuje do Egiptu i jakoś nie wyobrażam sobie grania na plaży :/ Typowy przypadek osiołka któremu w żłoby dano...
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #38 on: December 09, 2011, 07:05:31 PM » |
|
Ja też postanowiłem zassać klienta jeszcze raz. "Strzeżonego Pan Bóg strzeże"
|
|
|
|
Bertrond
|
 |
« Reply #39 on: December 09, 2011, 07:34:34 PM » |
|
Ja też właśnie zasysam jeszcze raz na wszelki wypadek. Jest jeszcze czas więc w sumie można sobie na to pozwolić, a przynajmniej człowiek będzie miał pewność.
|
|
|
|
muhrtag
|
 |
« Reply #40 on: December 09, 2011, 09:52:41 PM » |
|
A ja zaufałem BW, nie zasysam, zobaczymy jak będzie:). W razie czego zassę po early accesie, ostatnio szło 5 mb/sec więc nie powinno być dramatu w razie czego.
|
|
|
|
panzar
|
 |
« Reply #41 on: December 09, 2011, 11:41:11 PM » |
|
Ja nie pobieram nowego. Ściągam tylko łatki co jakiś czas.
|
|
|
|
Filavorin i Spółka
|
 |
« Reply #42 on: December 10, 2011, 12:15:09 PM » |
|
Ja też postanowiłem zassać klienta jeszcze raz. "Strzeżonego Pan Bóg strzeże" 
A losowym spośród tych 'strzeżonych' funduje kopa w cztery litery, już 3 error mi przy updacie wyskakuje (screena niestety nie mam) a repair trwa tyle co update. No ja nie mogę po choinkę ja żem ściągał od nowa, ma ktoś podobny problem? Jeszcze lepiej rozwiązanie tegoż problemu?
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #43 on: December 11, 2011, 07:54:04 PM » |
|
Do niedawna na stronie swtor.com w "my account" pod "Code Redemption", miałem tylko podaną datę zarejestrowania pre-ordera:
"08.23.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order"
Teraz pojawiło się jeszcze to:
"11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch"
Ktoś wie o co chodzi i skąd ta dziwna data? Jak to wyglada u Was?
|
|
|
|
Ellros
|
 |
« Reply #44 on: December 11, 2011, 08:04:12 PM » |
|
"Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch" - ten komunikat pojawil mi sie niedlugo po wbiciu kodu pre-ordera. Ale daty mam te same 11.17.2011 dla Pre-Order i Early Game Access.
|
|
|
|