Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Print  
Autor Topic: Pre-download i Early Access do 7 dni  (Read 44185 times)
Ellros
Przybysz
*

« Reply #90 on: December 13, 2011, 12:20:17 PM »

Info na Facebook'u dodane 20 minut temu: "Early Game Access emails will be going out in multiple waves throughout the day. You will be emailed the same day your access starts. Emails have not yet been sent. We will notify you when the first batch goes out!"
Dajcie znac jak ktos dostanie maila.
Btw moze zrobimy jakas nagrode w grze lub na forum dla szczesliwca, ktory pierwszy dostanie maila i zglosi to na forum? :P
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #91 on: December 13, 2011, 12:26:58 PM »

Nagrodą samą w sobie będzie właśnie to, że pierwszy dostanie info ;D.
Axe
Administrator
Bohater
*

« Reply #92 on: December 13, 2011, 12:31:37 PM »

A jak sprytnie podeszli do sprawy - po wpisaniu kodu otrzymujemy komunikat głoszący iż:

You can't start plaing until you have subscribed or redeemed a Game Time Code.
...
You must sign up for a recurring subscription plan or redeem a Game Time Code before you can play.
Ellros
Przybysz
*

« Reply #93 on: December 13, 2011, 12:32:59 PM »

Cos w tym jest, ale pomysl taki skromny tytul np: Wybraniec Mocy bylby milym dodatkiem ;)
Garethir
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #94 on: December 13, 2011, 12:52:02 PM »

Ja zakupiłem sam kluczyk na keye.pl preorder jest, kluczyk dostanę 19 grudnia :) i po co się męczyć :> Edku - nie wiedziałem że będziesz grał ;D
Filavorin i Spółka
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #95 on: December 13, 2011, 01:05:39 PM »

No ludzie to jest chamstwo dotarła do mnie gra, a teraz, się dowiaduje, że żeby ją odpalić na te 30 dni free muszę wpierw kupić pre-paida?! W Rifcie się chociaż dało ustalić plan najtańszy pod kartę VISA Electron i go wyłączyć, tu nie przyjmuje do wszystkich diabłów! Ma ktoś jakiś pomysł, bo do PayPala też VISA Electron się podpiąć nie da, do kroćset tysięcy fur karpi! Ma ktoś jakieś pomysły?
Hundreds
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #96 on: December 13, 2011, 01:07:59 PM »

Wiem, że nie wszyscy czytaja każdy post, ale informacja, że premiera jest dopiero 20 grudnia, chyba nie była tajemnicą?
Eldricht.
Weteran
**

« Reply #97 on: December 13, 2011, 01:09:12 PM »

Wiem, że nie wszyscy czytaja każdy post, ale informacja, że premiera jest dopiero 20 grudnia, chyba nie była tajemnicą?

Kurde wygadałeś się ;D
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #98 on: December 13, 2011, 01:12:10 PM »

Właśnie się loguję do gry!!!!:)

Preorder zarejestrowany 22.07.
Filavorin i Spółka
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #99 on: December 13, 2011, 01:13:22 PM »

Wiem że 20 ale klucza PRODUKTU nie da się (i raczej po 20 to się nie zmieni) wpisać póki nie ustanowi się planu subskrypcji lub nie wpisze kodu z pre-paida, a to wymaga albo pre-paida albo odpowiedniej karty płatniczej, a ja mam tylko VISA Electron, która w tym wypadku odpowiednia nie jest

P.S. Elron GZ May the Force be with You
Decoo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #100 on: December 13, 2011, 01:14:49 PM »

Wiem że 20 ale klucza PRODUKTU nie da się (i raczej po 20 to się nie zmieni) wpisać póki nie ustanowi się planu subskrypcji lub nie wpisze kodu z pre-paida, a to wymaga albo pre-paida albo odpowiedniej karty płatniczej, a ja mam tylko VISA Electron, która w tym wypadku odpowiednia nie jest

P.S. Elron GZ May the Force be with You

jak byście uważnie śledzili co się dzieje w swtor, wiedzieli byście, że klucz będzie można wpisać dopiero po zakończeniu EA
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #101 on: December 13, 2011, 01:16:35 PM »

No i już się nie loguję, gra sie nie chce uruchomić pod Win XP z SP 2, właśnie instaluję SP3 i mam nadzieję że zadziała:)
Kashiliah
Przybysz
*

« Reply #102 on: December 13, 2011, 01:17:21 PM »

"The first wave of Early Game Access emails have now been sent! We will let you know when the next wave goes out."
Hundreds
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #103 on: December 13, 2011, 01:17:30 PM »

Właśnie się loguję do gry!!!!:)

Preorder zarejestrowany 22.07.

Gratk!

Ja pod koniec sierpnia, więc pewnie dzisiaj się nie załapie.
Na niektórych serwerach już populacja medium :)
Peter
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #104 on: December 13, 2011, 01:18:12 PM »

Oj tam, oj tam... to wszystko przez SNPP - Syndrom Napięcia PrzedPremierowego :P
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Print