|
Decoo
|
 |
« Reply #30 on: December 12, 2011, 08:47:16 PM » |
|
Znając ich musieli by się nazwać: Jedyna Słuszna Twierdza xDDD
|
|
|
|
Elron
|
 |
« Reply #31 on: December 12, 2011, 08:49:34 PM » |
|
Myśleliśmy o zmianie serwera ale biorąc pod uwagę że w Republikańskiej Twierdzy jest już ponad 90 osób, z czego część pewnie na forum za często nie zagląda, skończyłoby się to wielkim chaosem. Poza tym pamiętajmy że wielu graczy nie dołączyło do żadnej gildii przed premiera i ostatecznie nie wiemy ilu "niezrzeszonych" Imperialistów i Republikanów będzie w sumie na serwerze.
|
|
|
|
Kashiliah
|
 |
« Reply #32 on: December 12, 2011, 08:56:45 PM » |
|
Wybraliście serwer pve więc nie rozumiem dlaczego narzekacie na ilość Imperialistów. Nie wpłynie to w żaden sposób na naszą grę. Warzony się odbywają pomiędzy serwerami więc nie powinno być problemów z kolejkami. Mi osobiście bardzo odpowiada ten realm a przede wszystkim nazwa.
|
|
|
|
Komciu
|
 |
« Reply #33 on: December 12, 2011, 08:57:35 PM » |
|
Nie no, jak już to mniejszy oddział powinien się przenieść, ze względu na to, że łatwiej zorganizować kilkanaście-dwadzieścia kilka osób niż 90+. Pytanie, czy będą chcieli^^ A moje motywy nie mają nic wspólnego z ilością osób na serwerze tylko tym, że jak zrobię alta w Imperium, to chętnie powalczyłbym z "Dobrymi" Twierdzowiczami:)
Co do tego, że PvE, to nie szkodzi. Są zony RvR, pewnie dorobią kolejne kiedyś.
|
|
|
|
Boodny
|
 |
« Reply #34 on: December 12, 2011, 08:58:38 PM » |
|
Wybraliście serwer pve więc nie rozumiem dlaczego narzekacie na ilość Imperialistów. Nie wpłynie to w żaden sposób na naszą grę. Warzony się odbywają pomiędzy serwerami więc nie powinno być problemów z kolejkami. Mi osobiście bardzo odpowiada ten realm a przede wszystkim nazwa.
Niestety ale masz złe informacje, bo warzony nie sa cross serverowe.
|
|
|
|
Elron
|
 |
« Reply #35 on: December 12, 2011, 09:04:53 PM » |
|
Potwierdzam, nie ma czegoś takiego jak cross-server warzone. Długim kolejkom na warzone'y ma zapobiec Huttball - może tam walczyć Republika vs Republika i Imperium vs Imperium. A tak poza tym trochę info nt. Guild Deployment: http://www.swtor.com/blog/guild-deployment-details
|
|
|
|
Kashiliah
|
 |
« Reply #36 on: December 12, 2011, 09:05:40 PM » |
|
Na becie odniosłem inne wrażenie ale nvm może jestem po prostu ślepy:D. Nawet jeśli obecnie nie są to będą gdyż gracze zaczną spamować fora o to by warzony były cross-serwerowe. Moja stara gildia jeśli można to tak nazwać trafiła na realm gdzie jest zarejestrowanych ponad 2k imperialistów a mniej niż 1k republikanów. Trochę by to było nie realne robić warzony na takim realmie. Co gorsza to serwer pvp.
|
|
|
|
Elron
|
 |
« Reply #37 on: December 12, 2011, 09:13:04 PM » |
|
Tak jak mówiłem, z 3 warzone'ów w grze na 1 można walczyć przeciwko własnej frakcji, więc problemów z długimi kolejkami nie powinno być.
|
|
|
|
Hastur
|
 |
« Reply #38 on: December 12, 2011, 09:27:22 PM » |
|
Znając ich musieli by się nazwać: Jedyna Słuszna Twierdza xDDD
I to jest plan Deco !  Chociaż może żeby nikogo nie zrazić może nazwijmy się po prostu Dark Twierdza i chodźmy do rebelianckich szumowin na serwer  Ilością osób na serwerach też bym się na razie nie przejmował. TO wszystko to liczby ustalone na podstawie przydzielonych gildii. Jak tylko gra ruszy wszystko się pozmienia. Część gildii pewnie zmieni serwery, kupa ludzi pewnie nawet nie jest w żadnej gildii jeszcze i będą szukać po wejściu na serwer. Mimo wszystko ja jestem za zmianą serwera Mrocznej Twierdzy.
|
|
|
|
Elron
|
 |
« Reply #39 on: December 12, 2011, 09:29:44 PM » |
|
Z Dark Twierdza może lepiej uważajcie, jeszcze ktoś na złość będzie grał Light Side Sithem/IA/BH i cały image upadnie:P
|
|
|
|
Elk
|
 |
« Reply #40 on: December 12, 2011, 09:32:05 PM » |
|
Też jestem za przejściem na ten sam serwer co jasna Twierdza - pytanie tylko pod jaka nazwą.
|
|
|
|
Kashiliah
|
 |
« Reply #41 on: December 12, 2011, 09:34:46 PM » |
|
Stronghold i problem z głowy
|
|
|
|
Hastur
|
 |
« Reply #42 on: December 12, 2011, 09:36:32 PM » |
|
Z Dark Twierdza może lepiej uważajcie, jeszcze ktoś na złość będzie grał Light Side Sithem/IA/BH i cały image upadnie:P
No już nie przesadzajmy  Jak tak będziemy się spinać o nazwę to nigdy nie dojdziemy do porozumienia  Inna możliwość jest taka, że my weźmiemy Twierdza a republikanie nazwą się Twierdza 2
|
|
|
|
Cypisek
|
 |
« Reply #43 on: December 12, 2011, 09:38:52 PM » |
|
No jak to pod jaką Już padło JEDYNA SŁUSZNA TWIERDZA
|
|
|
|
Camil (Gwyndeith)
|
 |
« Reply #44 on: December 12, 2011, 09:52:13 PM » |
|
Srebrna Horda (Imperium) wylądowało na Hidden Beks wraz z mroczną Twierdzą i Outcastami. Widać więzi z sojusznikami były silniejsze niż z wrogiem. ;P
|
|
|
|