|
Kedwa
|
 |
« Reply #150 on: December 20, 2011, 11:22:03 AM » |
|
Powinni zablokować mozliwość tworzenia postaci na serwerach ze statusem FULL.
|
|
|
|
Fantazmagori
|
 |
« Reply #151 on: December 20, 2011, 11:26:07 AM » |
|
byłbym za
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #152 on: December 20, 2011, 11:28:38 AM » |
|
Powiedzcie to członkom Twierdzy, którzy dopiero dzisiaj zaczynają grę...
|
|
|
|
Elron
|
 |
« Reply #153 on: December 20, 2011, 11:30:02 AM » |
|
Heh, 11.30 i juz jestem 444 w kolejce. Żeby było śmieszniej, pod naszym serwerem na liście jest 13 serwerów z obciążeniem light. Dobrze ze mam przerwę w grze od 22.12 do nowego roku:)
|
|
|
|
panzar
|
 |
« Reply #154 on: December 20, 2011, 12:06:53 PM » |
|
gdzieś na oficjalnym forum SW:TOR przeczytałem pomysł zamknięcia serwerów dla ludzi nowych, niezrzeszonych w gildiach.
|
|
|
|
Komciu
|
 |
« Reply #155 on: December 20, 2011, 12:11:21 PM » |
|
Dobra, dziwne rzeczy się dzieją, skoro Elron 40 min temu miał taką kolejkę a ja ŻADNEJ. Włączyłem SWTOR i od razu wybór postaci.
|
|
|
|
Edhenor
|
 |
« Reply #156 on: December 20, 2011, 12:30:35 PM » |
|
Albo powiększyli pojemność servera albo coś innego bo pół godziny był FULL a obecnie jest STANDARD.
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #157 on: December 20, 2011, 12:59:40 PM » |
|
Z innej baczki, ale dotyczącej serwerów. Do osób zarejestrowanych na forum http://swtor-online.com.pl - sprawdźcie jaki macie wpisany w profilu serwer. Ja miałem wpisany Basilisk Droid (niby "oficjalny" serwer PvP polskiego community). Już chciałem robić dymy, ze wpisano to bez mojej wiedzy i zgody, ale to raczej nie czyjeś celowe działanie. Wcześniej były trzy wpisy do wyboru (serwer 1, serwer 2 i serwer 3) ja miałem ten 3ci, a teraz widzę, że wprowadzili nazwy wszystkich serwerów i Basilisk Droid jest akurat na 3 pozycji - stąd pewnie przypisanie tej nazwy u mnie. Tak czy siak lepiej sobie pozmieniać na właściwy
|
|
|
|
Camil (Gwyndeith)
|
 |
« Reply #158 on: December 20, 2011, 01:00:29 PM » |
|
Po to był program Web Guild, by zaklepać sobie miejsce w guildii nawet nie posiadając jeszcze gry. Niestety Bio/EA pokpili sprawę (dla EA to akurat nic nowego) i tradycyjnie nie policzyli pre-orderów i rzucili na Europę za mało serwerów. To że później zaczęli dodawać nowe, to już guzik dało bo było za późno. Ja tam przez Święta pogram sobie w coś innego.
|
|
|
|
Catra
|
 |
« Reply #159 on: December 20, 2011, 02:00:28 PM » |
|
Według mnie nie pokpili. Dla mnie to czysta przedsiębiorczość EA. Dali serwerów na styk na pierwszy dzień EA, pote dodawając nowe fale, wypełniali serwery, potem dodawali serwery a teraz je powiększają . Naprawdę ciekawe rozwiązanie Jakość/Budżet. Ani nie ma za dużo serwerów, ani aż tak nie przeszkadzają kolejki. Myślicie , że to EA to było dla pre orderów nagroda ?  To było po to by Bio moglo odpalać serwery stopniowo i na premiera mieć ich "w sam raz "
|
|
|
|
Cypisek
|
 |
« Reply #160 on: December 20, 2011, 03:30:47 PM » |
|
Start gry i o godzinie 15:20 już kolejka jest prawie 300 osób. Do tej pory bez problemu się logowałem o tej porze. Po mimo to i tak zostanę na tym serwerze. Nadejdzie taki dzień że kolejki się skończą, a my będziemy się cieszyć że jest z kim grać na tym serwerze.
Muszę jednak zmienić stronę z imperium na republikę ze względu na ludzi z którymi grałem i którzy siedzą po stronie republiki. Trochę szkoda mi porzucić mojego BH. Kiedyś go wyciągnę do 50.
|
|
|
|
Axe
|
 |
« Reply #161 on: December 20, 2011, 04:01:38 PM » |
|
A tak swoją droga - fajnie by było gdyby tak można było się np. w party łączyć z kimś z przeciwnej frakcji - tacy łowcy nagród przecież działali na obie strony
|
|
|
|
Kedwa
|
 |
« Reply #162 on: December 20, 2011, 04:51:42 PM » |
|
JA to bym jakąś "ustawkę zrobił  Hutball Twierdza vs ŚMroczna Twierdza ... to by było coś
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #163 on: December 20, 2011, 05:33:07 PM » |
|
A tak swoją droga - fajnie by było gdyby tak można było się np. w party łączyć z kimś z przeciwnej frakcji - tacy łowcy nagród przecież działali na obie strony 
Można. Na Huttball
|
|
|
|
Gwynbleeid
|
 |
« Reply #164 on: December 21, 2011, 10:33:41 AM » |
|
No ja rozumiem wszystko łącznie z kolejkami , ale żeby czekać 1 h na wejśce o godzinie 9:30 rano ? ! Teraz jak się już dostałem do gry muszę zaraz z domu wyjść. Wrócę o 15 i będę w kolejce kilka godzin czekał :/
|
|
|
|