Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Beryl - podanie  (Read 1623 times)
Beryl
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« on: December 15, 2011, 01:06:52 PM »

1. Imię, level postaci, klasa.
Beryl , lvl 0, Trooper

2.Wiek
26

3. Doświadczenie w MMO.
- Lineage II - pół roku, jakoś mnie nie wciągnęło
- WoW - od TBC + tzw "coś innego" w czasie, zrezygnowałam z gry.  No wybaczcie, w Teletubisie / Pokemona grać nie będę, a do tego ostatnio WoW się sprowadza. Niedługo i Ty będziesz mógł zostać pandą -.-"
- Aion - z roczek. Akurat tak mi się trafiło, że serwer na którym grałam zaliczył zgona i "przeżyjmy to jeszcze raz..."
- Rift - pół roku, albo coś koło tego. Za namową znajomego skończyłam po stronie Guardianów i żałowałam, oj żałowałam. Czasami się ludzi od was widziało i było żal jeszcze bardziej ^^"  Nie mam z kim grać, ludzie z gildii, w której skończyłam stwierdzili "super, świetnie, jesteś z nami, a teraz się odczep - mamy hermetycznie zamknięty krąg osób, no chyba, że czegoś potrzebujemy, a jak nie potrzebujemy to nie zawracaj nam gitary". Ja rozumiem, samodzielność, ale bez przesady.
- kilka gier z kategorii "zobaczmy co to jest", które zazwyczaj odstawiałam po miesiącu, dwóch.

4. Coś od siebie i o sobie.
No i zostało najtrudniejsze... Trochę doświadczenia z grami się łyknęło, kilka gildii stawiało się od fundamentów, mniej więcej wiem jak to wszystko działa. Przesiedziałam beta testy SWTORa przed kompem, jako że zostałam namówiona przez drugą połówkę. W sumie pod względami od siebie i o sobie mam takoż same zdanie: "Przystepujac do gildii oferuje swoje doswiadczenie na plaszczyznie mmo jak rowniez udzial we wspolnej zabawie i pomoc ludziom z gildii. W zamian oczekuje uczciwosci, dobrej zabawy i dobrej atmosfery."

5. Potwierdzenie, że przeczytało się kodeks i regulamin i ze się je akceptuje.
Przeczytałam i akceptuję.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #1 on: December 15, 2011, 05:20:54 PM »

Miło nam powitać w szeregach Twierdzy ;].
Łap oficerów in game w celu dołączenia do gildii: http://twierdza.org.pl/index.php?topic=6770.msg84229#msg84229
Pages: [1]
  Print