Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Podanie - dzielna Nuomi ;)  (Read 3739 times)
Nuomi
Przybysz
*

« on: August 20, 2008, 12:08:32 PM »

Witam !

Po wielogodzinnym instalowaniu wszystkiego , załatwiania płatności pojawiłem sie w grze na tym serwerze - moja postać to minstrelka o tym samym nicku co w EQ
Nuomi  obecnie na 11 lvlu .
Nie lubię biurokracji ale czasem trzeba więc parę słów o sobie - urodziłem dawno bo 1972 roku i pamiętam jak radio z UKF było luksusem a gry robiło się samemu ( kupe karteczek podklejonych kartonikami , zeszyty z regułami ) bo w sklepach nic nie było i od czasu do czasu jakaś gra typu Labirynt  RPG )mieszała na rynku ;) Teraz mam komputer  i nałóg gier pozostał - dobrze że ma żona jeszcze to toleruje ;)
Pierwsze MMO to Everquest z Rolyal Legion ( 2005 r ) potem to kolega przyniósł mi pudełko z WoW za darmo i miałem sobie tylko opłacić grę jak chce oraz sprawdzić co to jest i uuff.. wsiąkłem - od początku 2006 do czerwca tego roku ( z przerwami ) grałem właśnie w to - całe szczęscie że spotkałem fajnych ludzi i to mnie cały czas trzymało - ciągle skype , TS i przeżywało się przygody - nie ma to jak po ciężkim czasie w pracy , wieczorkiem coś porobić wspólnie - dlatego ludzie dla mnie to podstawa w grze - za wiele samemu nie można zdziałać dlatego pomimo powrotu do EQ nie ma z kim grać i anuluje subskrycje i kupiłem LOTRO.
Zawsze chciałem to sprawdzić - kiedyś książka Tolkiena była nie do zdobycia ( z mymi przyjaciółmi w wieku około 14 lat ) czekaliśmy około pół roku zanim w naszej biblotece publicznej ( mała miejscowość ) biblotekarka ściągła egzemplarz ( z bibloteki wojewódzkiej ) specjalnie dla nas abyśmy przeczytali to sobie !! Jaka była nasza radość - a teraz mam możliwość wejść do tego świata ...co za postęp .
 W grach tego typu nie lubie po prostu wulgaryzmów , ignorancji i po trupach za wszelką cene - czyli wymagania od innych czegoś czego nie chcą - sam przez chwilkę byłem GM w WoW więc wiem troszkę jak trudno wszystkich zadowolić , ale gra ma za zadanie bawić , ale dyscyplina zawsze jakaś musi być - ale najwazniejszy to po prostu zdrowy rozsądek i kultura .
Mało o tej grze wiem więc licze po prostu na porady - jako iż me pokolenie było karmione jedynym słusznym językiem rosyjskim to angielski nie jest moją mocną stroną - aczkolwiek rozumiem dość dużo ( byłem w wielu gildiach ang języcznych na rajdach 40 os z ventem i też w miarę rozumiałem ) ale zawsze jakieś niuanse mogą mnie ominąć ...
Obecnie mieszkam w Katowicach i mam na imię Rafał .
To tyle - może aż tyle - kłaniam się / Pa !
Asmodeus
Gość
« Reply #1 on: August 20, 2008, 12:10:47 PM »

za
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

Zamir MATURA 1965 - Punkt G - fakt czy mit?

« Reply #2 on: August 20, 2008, 03:13:37 PM »

Piękne podanie  ;) ZA
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #3 on: August 20, 2008, 03:38:11 PM »

pieknie:) Witamy:)
Hurgo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #4 on: August 20, 2008, 10:32:29 PM »

oczywiście za
Nuomi
Przybysz
*

« Reply #5 on: August 05, 2009, 01:00:28 PM »

Witam ponownie Twierdzę !

Troszkę mnie tu nie było ale okazja tygodnia darmowego zaglądnięcia do tego świata skłoniła mnie iż poważnie namyślam się do powrotu tu.
Mam jeszcze parę spraw do przeprowadzenia w domu , trafi się małe malowanie , pewnie jakiś krótki tygodniowy wyjazd z żoną poza miasto ale powinienem międzyczasie zaglądać do gry ale bez konkretnego kinu nie jest fajnie , także proszę o ponowne zaproszenie mnie do Twierdzy - oczywiście jeśli to nie kłopot .
Wiadomo że porządki są robione i offline'owcy są usuwani i ja padłem ofiarą ;)
Kłaniam się i pozdrawiam .

P.S. Uwaga bo bede miał troszkę pytań o grę , bo się zapomniało już sporo  ::)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #6 on: August 05, 2009, 01:52:17 PM »

spoko, jak sie zalogujesz, to sie odezwij:)
Ariiana
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

R.I.P

« Reply #7 on: August 05, 2009, 06:27:08 PM »

Nie wypowiadam się w tym wątku - ale w tym przypadku muszę.
Nosz od razu widać, że to synek ze Śląska, a do tego okolice mojego wieku :).
Rafał wita Cię Paderewa no i browar obowiązkowo w najbliższym czasie być musi.

Pozdrawiam,

Ariiana - dla hanysów Adrian, dla goroli Pan Adrian  ;)
Pages: [1]
  Print