Pages: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33
  Print  
Autor Topic: ..::Star Wars. The Old Republic MMo::..  (Read 122798 times)
Gefaran
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

Shapeshifter

« Reply #375 on: October 18, 2011, 08:13:43 AM »

Tak czy siak nie ma co za bardzo dywagować - Karolus pewnie zaraz się pokaże ;)

Też tak myślę.   ;)
Huzar
Weteran
**

« Reply #376 on: October 18, 2011, 11:26:53 AM »

Niestety trochę brakuje aktywności po dark side i chyba ludzików;/
Ogólnie mam takie uczucie jakby pve imperialnych gildi było znacznie mniej niżeli re.
Może warto się zastanowić i DS twierdze zrobić razem z SH
Srebrna Horda http://www.swtor.com/guilds/75737/srebrna-horda/
Dark Side, server PvE

Coś mi się wydawało iż było takie coś wcześniej już w którejś z gier.
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #377 on: October 18, 2011, 12:48:33 PM »

Chciałem się tylko dowiedzieć czegoś na temat tego pomysłu. Po pierwsze primo: Jak by nazywał się ta nowo połączona gildia( np Srebna Twierdza :) )? Po drugie primo: Czy taką decyzję pod nieobecność waszego GM może podjąć Khel? I ostatnie, primo: Czy patrząc na czas jaki został do premiery 62dni nie można się jeszcze z tym wstrzymać i poczekać? Może za chwile się pojawi i będzie po kłopocie, różnie w życiu bywa przecież :)
Gefaran
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

Shapeshifter

« Reply #378 on: October 18, 2011, 01:28:56 PM »

Twierdza to nie chorągiewka. Nie ma co się martwić.
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #379 on: October 18, 2011, 07:02:03 PM »

Chciałem się tylko dowiedzieć czegoś na temat tego pomysłu. Po pierwsze primo: Jak by nazywał się ta nowo połączona gildia( np Srebna Twierdza :) )

Twierdza Srebrnej Hordy??:)
Axe
Administrator
Bohater
*

« Reply #380 on: October 18, 2011, 09:04:26 PM »

Spoko spoko - Karolus po prostu testuje cechy kandydatów ;)
Sith cierpliwy powinien być...

Generalnie - nawet JEŚLI będę miał kiedyś chara po jasnej stronie to i tak main pozostanie na DS. Po prostu inaczej być nie może ;)

W kwestii połączenia - jako już Modnok  napisał - czasu jeszcze sporo i z takimi decyzjami zdążymy jakby co.
A w kwestii ludzi - fakt, że republikanie prowadzą szeroko zakrojoną i skuteczną akcję promocyjną - ale nikt nie zabrania tego samego i drugiej stronie.
To że akurat nie ma bossa i rekrutacji na oficjalnej stronie sw nie oznacza, że nie można ściągać ludzi tutaj ;)
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #381 on: October 19, 2011, 03:18:33 PM »

Tutaj umieszczam informacje dla graczy po stronie Imperium którzy są zaniepokojeni nieobecnością lidera. Może to trochę uspokoi i rozwiąże problem

What if our guild is transferred into the game during Phase 3, but then our guild leader does not buy the game and log in at launch?

If your guild has been imported into the live game during Phase 3, then you have two weeks after the game’s launch for your guild leader to log in and activate your guild in the live game.

If your guild leader does not log in after two weeks, another member of your guild will be promoted to guild leader. The first officer to log in will be chosen first, but if no officers log in, the first member to join will be promoted.
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #382 on: October 19, 2011, 06:36:59 PM »

Dobrze, że rozwiązali problem niekupienia gry przez lidera. Na stronie poszerzyli też trochę uprawnienia oficerów. Nie wiem tylko czy oficer może akceptować podania?

Zadanie z logiki (lub tłumaczenia...):
Is it possible to create guilds with the same name in different factions or on different servers?

If your guild would like to  be placed in different factions or on different servers when the game  launches, you will need to create separate guilds for each different  server and faction.  The same guild name can be registered multiple  times, but there is a limit on the number of times it can be registered,  so make sure to secure the name for each server and faction quickly!
Co daje OR i AND? ;P Mimo, że jest to tak pokićkanie napisane, to chyba należy przez to rozumieć, że nazwa guildii jest unikalna w obrębie frakcji, a dopiero potem serwera. Czyli mogą istnieć dwie Twierdze, jak długo są po przeciwnych stronach mocy. Chociaż głowy za to tłumaczenie nie dam, bo jest durnie napisane...

Może warto się zastanowić i DS twierdze zrobić razem z SH
Srebrna Horda http://www.swtor.com/guilds/75737/srebrna-horda/
Dark Side, server PvE
Coś mi się wydawało iż było takie coś wcześniej już w którejś z gier.
Konkretnie to w Aionie. Tyle, że to było masowe przejście do SH (byliśmy w lepszej kondycji i chyba mieliśmy wyższy level legionu), a nie tworzenie nowej guildii z nową nazwą. Styl rozgrywki (casual), regulamin i dojrzałość membersów były zbieżne, więc nie było z tym żadnych problemów wtedy ani potem.
Obecnie wszystkie guildie są na levelu "under construction", więc wspólną nazwę możnaby jeszcze dogadać bez wielkich poświęceń. Twierdza Srebrnej Hordy <- świetna nazwa! ;) W każdym razie, gdyby ten pomysł dojrzał, to kontaktujcie się z Priestem. Ja obecnie nie mam tyle czasu by wkładać w to za dużo serca.

Do Grudnia jeszcze sporo czasu. Bez paniki. ^_-
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #383 on: November 04, 2011, 10:05:09 PM »

http://darthhater.com/2011/11/04/early-game-access-up-to-5-days/

Early access będzie trwał max 5 dni. Ciekawe ile lvl przez ten czas zdążymy powbijać:)
panzar
Jeździec
**

Also Known As "Forren-Midosea"

« Reply #384 on: November 05, 2011, 01:30:28 AM »

Za każdym razem kiedy czytam zdanie o tym że early access będzie przyznawany wg daty rejestracji kodu, cieszę się z tego że kupiłem pre order w kilka dni po wejściu do sprzedaży. :D
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #385 on: November 07, 2011, 10:28:42 PM »

Illum is the only Open World PvP currently

Trochę mnie to martwi, mam nadzieję że przed premierą pojawią się jeszcze strefy open pvp na planetach innych niż końcowa.

Żródło: http://www.torocast.com/index.php/news/swtor-news/item/771-swtour-james-ohlen-qa

EDIT
http://darthhater.com/2011/11/08/fan-site-summit-2-gabe-amatangelo-qa/  - trochę nowych informacji o open pvp i operacjach(raidach).
Huzar
Weteran
**

« Reply #386 on: November 09, 2011, 12:27:36 AM »

Mnie martwi, że na serwerach pve są w ogóle takie zony.
Jak się chce grać pvp to wybierasz taki serwer, a nie jakieś śmieszne mixy.
Naznaczony
Przybysz
*

« Reply #387 on: November 09, 2011, 01:28:19 AM »

Takie miksy się przydają. Jako, że z reguły gram na serwerach PvE doceniam ten pomysł. Fakt faktem, wybieramy ten ten typ aby spokojnie wbić level, nie bojąc się ganków jakiś nawiedzonych wyjadaczy pvp. Co jednak zrobić kiedy czas na grę masz z rana? Albo w nocy? Nie ma ekipy na insty, farmić nie trzeba, od tego będą crew skille ;] Człowiekowi się nudzi to pójdzie na ten zone pvp rozwalić parę imperialnych łbów. Niby zawsze można wybrać się na warzone, ale na serwerach pve to raczej będzie zdominowane przez premade pro ownerów po kilka z każdej ze stron. Jak dla mnie mnie pomysł bomba.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #388 on: November 09, 2011, 07:26:35 AM »

Mnie martwi, że na serwerach pve są w ogóle takie zony.
Jak się chce grać pvp to wybierasz taki serwer, a nie jakieś śmieszne mixy.

Gdyby nie pvp to bym nawet kijem tej gdy nie dotknął ;)
Hundreds
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #389 on: November 09, 2011, 03:24:22 PM »

Prawda. Mnie to raczej niepokoi, czy tych stref będzie wystarczająco dużo :)
Pages: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33
  Print