Dobrze, że rozwiązali problem niekupienia gry przez lidera. Na stronie poszerzyli też trochę uprawnienia oficerów. Nie wiem tylko czy oficer może akceptować podania?
Zadanie z logiki (lub tłumaczenia...):
Is it possible to create guilds with the same name in different factions or on different servers?
If your guild would like to be placed in different factions or on different servers when the game launches, you will need to create separate guilds for each different server and faction. The same guild name can be registered multiple times, but there is a limit on the number of times it can be registered, so make sure to secure the name for each server and faction quickly!
Co daje OR i AND? ;P Mimo, że jest to tak pokićkanie napisane, to chyba należy przez to rozumieć, że nazwa guildii jest unikalna w obrębie frakcji, a dopiero potem serwera. Czyli mogą istnieć dwie Twierdze, jak długo są po przeciwnych stronach mocy. Chociaż głowy za to tłumaczenie nie dam, bo jest durnie napisane...
Może warto się zastanowić i DS twierdze zrobić razem z SH
Srebrna Horda http://www.swtor.com/guilds/75737/srebrna-horda/
Dark Side, server PvE
Coś mi się wydawało iż było takie coś wcześniej już w którejś z gier.
Konkretnie to w Aionie. Tyle, że to było masowe przejście do SH (byliśmy w lepszej kondycji i chyba mieliśmy wyższy level legionu), a nie tworzenie nowej guildii z nową nazwą. Styl rozgrywki (casual), regulamin i dojrzałość membersów były zbieżne, więc nie było z tym żadnych problemów wtedy ani potem.
Obecnie wszystkie guildie są na levelu "under construction", więc wspólną nazwę możnaby jeszcze dogadać bez wielkich poświęceń. Twierdza Srebrnej Hordy <- świetna nazwa!

W każdym razie, gdyby ten pomysł dojrzał, to kontaktujcie się z Priestem. Ja obecnie nie mam tyle czasu by wkładać w to za dużo serca.
Do Grudnia jeszcze sporo czasu. Bez paniki. ^_-