Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: JeRzu  (Read 4861 times)
JeRzu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« on: November 08, 2009, 09:03:22 PM »

Witam wszystkich,
Na wstepie chcialem przeprosic, ze nie bede uzywac polskich znakow i mam nadzieje, ze to nie problem.

1. JERZU, 26 lvl, hunter
2. 33
3. Gralem w Lotro jakis czas temu na Laurelinie (do 24 lvl), wczesniej darmowe, oraz dawno temu sieciowe Diablo.
4. W Lotro poniewaz przeczytalem prawie wszystko JRRT  oraz wiele innych fantasy i s-f oraz jako substytut prawdziwych spotkan i grania w RPG z przyjaciolmi. Twierdza poniewaz moj kolega mnie namowil. Mam na imie Jacek ale wszyscy mowia do mnie Jerzu ;)
5. Przeczytalem i akceptuje.
6. Full

Pozdrawiam
Kadorin
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #1 on: November 08, 2009, 10:07:02 PM »

Przeciw.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #2 on: November 08, 2009, 10:21:47 PM »

Przeciw, Zdecydowanie za krotkie podanie.
JeRzu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #3 on: November 08, 2009, 11:50:48 PM »

Chyba faktycznie przesadzilem ze zwiezloscia podania, to przez pospiech w jakim je pisalem. Oczywiscie rozumiem, ze chcecie lepiej poznac czlowieka, z ktorym macie wspolnie grac.

Lotro jest naturalnym wyborem gry dla kogos kto lubi Tolkiena i nie tylko, jednak nie oszukujmy sie jest to tylko substytut grania w RPG na zywo w najlepszy system autorski "Allea - Wieczne Przeklenstwo", ktorego niedosciglym i najgenialniejszym mistrzem jest nie kto inny jak tylko Eruluhil, ktory zachecil mnie do wstapienia w Wasze szeregi, a jak wiecie, glowna zasada RPG mowi "Nie dyskutuj z mistrzem, chyba ze chcesz losowac nowa postac"  ::) W chwili obecnej jednak nie mam mozliwosci dyskutowania na zywo, wiec Lotro. Jesli chodzi o mnie to mam 33 lata, jestem szczesliwym mezem i ojcem. Oprocz Tolkiena cenie Sapkowskiego i jego Wiedzmina. Gre stworzona przez CD Projekt przeszedlem 2 razy a obecnie zabralem sie za granie z modem utrudniajacym walke i musze powiedziec jest ciezko. Czekam na TW2. Poza tym czytam wszystko co jest godne poswiecenia czasu: Herbert, Kres, Loyd, Cook i inni. Jesli ktos bedzie chcial dowiedziec sie wiecej o mnie prosze o pytania na priv :)
Mam nadzieje, ze bede mial pod imieniem postaci zobowiazujacy napis TWIERDZA

Pozdrawiam
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #4 on: November 09, 2009, 09:39:40 AM »

Pewnie będą problemy z nickiem. Bo wiele osób jest "uczulonych" u nas na tym punkcie. Jak dla mnie (po rozwinięciu podania) jest ok. Masz moje "za".

Pozdrawiam
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #5 on: November 09, 2009, 10:23:32 AM »

Nick badz co badz moze byc nieco kontrowersyjny, ale po rozwinieciu podania masz moje za.
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #6 on: November 09, 2009, 10:37:40 AM »

Zgadza sie, podejrzewam nickowy problem ;) No chyba, że gracz człowiekiem, który na głowie nosi "jeżyka", a jego ulubionym zwierzakiem, za którym Twój łowca przepada, jest jeż Jerzy ;)

Podanie już jest ok. Gratuluję pasji i doświadczenia  RPG.
JeRzu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #7 on: November 09, 2009, 11:13:13 AM »

Gram elfem hunterem co mozna uznac za pasje lowiecka, a jesli chodzi o nicka to jak juz napisalem wczesniej wiekszosc moich znajomych tak do mnie mowi, mam na nazwisko Jerzewski :) poza tym moja ulubiona postac, ktora gram/lem w RPG to Jerzyk, z ktorym mam bardzo mile wspomnienia. Mam nadzieje, ze jednak nick nie bedzie stal na drodze naszej wspolnej swietlistej przyszlosci.
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #8 on: November 09, 2009, 12:34:21 PM »

Rozumiem :) Masz już wystarczające poparcie od gremium doradczego. Potrzebna Ci "tylko" ;) akceptacja Szefowej.

Trzymam kciuki by ekhm nasze łuki spotkały się kiedyś w walce ;)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #9 on: November 09, 2009, 12:35:14 PM »

ok, niech będzie "za".
Eruluhil
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #10 on: November 10, 2009, 12:40:41 AM »

[...]  niedosciglym i najgenialniejszym mistrzem jest nie kto inny jak tylko Eruluhil[...]
Normalnie zaraz się poślizgnę i zabiję na tej wazelinie:)
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #11 on: November 10, 2009, 04:06:12 PM »

Tylko bez falszywej skromnosci ;)
JeRzu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #12 on: November 10, 2009, 04:59:36 PM »

Normalnie zaraz się poślizgnę i zabiję na tej wazelinie:)
I bedzie swiety spokoj  :-*
JeRzu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #13 on: November 29, 2009, 01:51:10 AM »

Witam,
dzis mijaja 3 tygodnie od tego nieszczesnego dnia, kiedy napisalem podanie o przyjecie, ktore po rozszerzeniu zostalo rozpatrzone pozytywnie, nieniejszym zglaszam sie wiec po awans :)
Mam nadzieje, ze nikt nie ma nic przeciwko.

PS. Co do eventu kinshipowego to daty 07.07 z postow na forum nie maja nic do rzeczy, sa to tylko te same zasady?

Pozdrawiam
Pages: [1]
  Print