|
Huriel
|
 |
« Reply #60 on: September 25, 2010, 12:16:37 AM » |
|
O Bożeno, kto by pomyśłał, że można tak skutecznie komuś zespamowac watek rekrutacyjny....
Panowie - offtopy to w dziale do tego przeznaczonym, a nie w cudzych watkach rekrutacyjnych:)
|
|
|
|
Sungam
|
 |
« Reply #61 on: September 25, 2010, 01:02:04 AM » |
|
Nie musicie mi dziekowac
|
|
|
|
Bondur
|
 |
« Reply #62 on: September 25, 2010, 08:49:48 AM » |
|
Masz oczywiście rację Huri, racz tylko zaważyć jak z biegiem czasu wątek ewoluował - od pyskówki do rzeczowych, wręcz historycznych argumentów
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #63 on: September 25, 2010, 12:28:39 PM » |
|
A ja tylko sprawdzałem czy to krasnolud czy jakaś popierdułka z toporem, zatem było to jak najbardziej rekrutacyjne
|
|
|
|
Nadroth
|
 |
« Reply #64 on: September 25, 2010, 07:40:01 PM » |
|
Mam nadzieje że wyszło na Krasnoluda  A co do spamowania to przypomniało mi się o kilku istotnych zagadnieniach o których raczyłem zapomnieć no i jeszcze trochę a wątek przejdzie do działu "Kilka porad dla RPG'owego Khazada"  No ale co prawda to prawda, czas zająć się grą a nie gadaniną
|
|
|
|
Sungam
|
 |
« Reply #65 on: September 25, 2010, 08:27:36 PM » |
|
*Wsparl sie na stylisku topora, pogladzil dlonia dluga brode w ktorej znajdowaly sie mniejsze odlamki skalne, pyl, wyschnieta glina oraz kawalki spelsnialej kielbasy*
Powiadasz?
|
|
|
|
Nadroth
|
 |
« Reply #66 on: September 26, 2010, 02:30:31 AM » |
|
*Z nieznacznym uśmiechem pogładził brodę jakby myśląc o czymś odległym, po chwili spojrzał spode łba na Sungama : Ano i owszem, powiadam że trza by kilku psu bratów łbów pozbawić! A jak! Nie inaczej jeno toporem przez łeb! Ot lekarstwo na goblinowate! : Pocieszony myślą o dobrej bijatyce, poprawił ułożenie tarczy na ramieniu i udał się w kierunku sztolni.*
|
|
|
|
Severeen
|
 |
« Reply #67 on: September 26, 2010, 12:33:06 PM » |
|
Wymyłem brodę, rozczesałem ją i przyciąłem. Rzuciłem w kąt tarczę i topór ( cholernie ciężkie było to diabelstwo). Stanąłem przed lustrem. Ręka mimowolnie pogładziła przód pięknej i kosztownej szaty. Taaak, nadchodzą nowe czasy a z nimi zmiany.Czas dołączyć do legend o wojownikach legendy o tych , co dziesięciolecia ćwiczyli nie mięśnie a umysł. Czas na krasnoludów -magów. Nie , nie śmiejcie się bracia. To ja spalę przed wami przeszkody, to ja spowolnie waszych wrogów, to ja uratuje wam życie i was podleczę. Niedługo zrozumiecie , że beze mnie się nie obejdziecie.
A że przy okazji ładnie wyglądam, no cóż, tak mam.
|
|
|
|
Nadroth
|
 |
« Reply #68 on: October 18, 2010, 02:42:16 PM » |
|
Witam, W związku z upływem czasu zwanego "okresem próbnym", mam zaszczyt poprosić o awans na pełnoprawnego członka[też nie przepadam za tym określeniem  ] Twierdzy. Mam na dzieje na dużą ilość "ZA" i brak "Przeciw"  Pozdrawiam Nadroth, zwany Dziadkiem, syn Thagrina wnuk Naina, Gwardzista z Żelaznych Wzgórz
|
|
|
|
Arduneth
|
 |
« Reply #69 on: October 18, 2010, 03:06:06 PM » |
|
tankował dzielnie CD i nawet nie miał tak często ochoty popływać sobie
|
|
|
|
Nessair/Barbatus
|
 |
« Reply #70 on: October 19, 2010, 12:17:03 AM » |
|
Wezmy go! Kto bedzie za mnie baty zbieral od orkow i innych takich
|
|
|
|
Nadroth
|
 |
« Reply #71 on: October 19, 2010, 12:20:54 AM » |
|
Mam jeszcze kilka innych zalet... Chyba...
|
|
|
|
Nessair/Barbatus
|
 |
« Reply #72 on: October 19, 2010, 08:47:05 AM » |
|
No masz chlopie i jestem Twoim najwiekszym partyzantem jak to mawial imc Zagloba. Lubisz mleko!  No a powazniej to nie wyobrazam sobie gry tutaj bez Tomka. To ze z nim i Kadricem moge eksplorowac lotro sprawia mi wielka frajde. Tym wieksza jest przyjemnosc im na glebsza wode nas rzuci  Znamy sie od... 8 lat? Na Barsawii gdy nasze postacie po raz pierwszy wpadly na siebie prawie sie nie pozabijaly, a pozniej sie tak jakos potoczylo. Godzinny pojedynek dwoch tankow zakonczony "Nie no to nie ma sensu, szkoda zbroi, chodzmy sie napic" na Barsie, wypady na leecha, telefony, w koncu spotkanie w rl, duzo piwa, wizyty w Gdyni, Na Slasku, allseron a konczac na dyspucie o tym czy orki pedzily swoj bimber czy nie. Dodam ze byla 3 w nocy, ledwo na oczy widzielismy, kieliszki sie stukaly, a na ekranie leciala rezyserska wersja "druzyna pierscienia" i glos wysiadl  Musialem tyle dodac od siebie bo by mi potem wypominal, ze sie nie staram i nie doceniam, jak to krasnolud
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #73 on: October 19, 2010, 10:34:32 AM » |
|
Po takich rekomendacjach trzeba Cię awansować:)
|
|
|
|
Nadroth
|
 |
« Reply #74 on: October 19, 2010, 11:26:00 AM » |
|
No, no! Przyznam ze przez te wspomnienia aż mi się łezka w oku zakręciła  [Dalej uważam że każdy powinien być w stanie przetłumaczyć nazwę Khazad-Dum  ] Raz jeszcze [ w sumie raz pierwszy] dziękuje pięknie za rekomendacyje
|
|
|
|