Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Ajkar - Hunter - PODANIE  (Read 5348 times)
Ajkar
Przybysz
*

" Nie wszystko jest tym czym się wydaje "

« on: November 11, 2010, 09:44:54 PM »

1. Imię, level postaci, klasa
- Ajkar z Mirkwood, 35 lvl i śmigam cały czas ruchem jednostajnie przyspieszonym hehe, Hunter

2. Wiek
-Jedyna rzecz jakiej nie podam, ale zaręczam że 18stka już dawno za plecami - nawet nie wiecie jak to boli ( ałł ) // Coś co mi w pamięci utkwiło to słowa: " dzieci mają naukę, a dorośli pracę" wiek niema większego znaczenie wiec bądźcie wyrozumiali dla młodzieży - mówię to czytając poprzednie posty :) //

3. Doświadczenie w MMO
-Zacząłem od Guild Wars ( o matulo ile czasu tam spędziłem ) rzecz jasna wszystkie części - Gildia CKM i C9 - naprawdę fajni ludzi i pozdrawiam jeśli ktoś z was to czyta :) // kolejny rozdział to "Age of Conan" - assassin postać wymaksowana - gra trzyma klimat i polecam ludziom którzy maja problemy z Angielskim // potem nadszedł czas na " Aiona " wspaniała gra daję jej 9/10 - grałem od początku i gram do dnia dzisiejszego // No a teraz wiecie :} co... tak nawiasem mówiąc testowałem tą grę wiele wcześniej ale coś mi tu nie odpowiadało. Bardzo wiele pomógł mi znajomy ( Pan M.  hehe - pozdrawiam ) nie tylko w grze ale i dobrą radą, a mianowicie powiedział: "Ajkar zaczynając grać w LOTRO trzeba zresetować główkę ze wszystkich pozostałych gier i przemóc się nawet bez przyjemność chociaż tydzień " i wiecie co? pomogło :} // Reasumując - nie jestem zwolennikiem robienia tysięcy postaci gram jedną głównie Hunterami - w momencie jak gdzieś wyczytałem że połowa serwerów to Łowcy bo każdy chce być ja Legolas... co mam powiedzieć... to prawda hehe :} w końcu to Władca Pierścieni

4. Coś od siebie i o sobie - czyli dlaczego Lotro, Twoje zainteresowania, co lubisz, czego nie, dlaczego Twierdza, możesz również napisać jak masz na imie, skąd jesteś 
-Jestem Ajkar, a pochodzę z Poznania jeśli ktoś chciałby poznać to miasto, a jest wysoką szczupłą brunetką o ciemniejszczej karnacji z niebieskimi oczami... a to nie to forum... hehe żarcik, tak czy inaczej dawajcie cynka. Ale pytanko o matulo czego nie lubię? hmm Brukseli z przyczyn wszystkim chyba jasnych, a z warzyw najbardziej lubię Golonkę :} // oki żarciki na bok i pełna powaga - jestem strasznym fanem Władcy Pierścieni niewiele brakuje by dostać " Bzika " dodatkowo dochodzi estetyka potrafię 2 dni oglądać armory zanim sie zdecyduje, a nienawidzę Niziołków, sory chłopaki ale jak widzicie kałużę pewnie obchodzicie ją naokoło. Nielubię długich instancji to nie dla mnie ja musze nogi rozprostować i zapalić papieroska. Kolejne pytanko jakie zadajecie to dlaczego Twierdza? Bo dobry duszek u was siedzi ( hehe wiesz okim mówię ) i nawiasem mówiąc nie słyszałem o was złego słowa, aczkolwiek nie zgadzam sie z pewnymi Punktami polityki tego klubu - są poprostu dla mnie niezrozumiałe, chciałem napisać idiotyczne ale mogę paczeć ze złego pryzmatu. Przykład, nie można wejść na dzień dobry na komunikator - wtedy poznaje sie człowieka najlepiej, wiecie? hehe 

5. Informacja, czy należało się już do jakiegoś kinshipu w Lotro i do jakiego.
-Nie miałem przyjemności, mam nadzieję ze wstąpię do Twierdzy i będziemy walczyć pod jednym sztandarem. Szukam normalnego Legionu gdzie mógłbym moje stare kości posadzić.

6. Potwierdzenie, że przeczytało sie kodeks i regulamin i ze sie je akceptuje
-Ahh tak przeczytałem, ludzie niewinem jak wy ale formalności mam dosyć w normalnym życiu a tu chciałbym odpocząć i dobrze się bawić. Akceptuję

7. Rodzaj konta - full czy trialowe.
-Posiadam "Shadows of Angmar" und  "Mines of Moria" - jestem Vipem ale bez przesady mówcie mi Ajkar :}

oki Trzymam kciuki za pozytywnym rozpatrzeniem ( kurcze napisałem jak pismo o dofinansowanie od UE ) i jakby to powiedziała Shakira Łaka Łaka i do zobaczenie wersji

Ajkar
Senethiel
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

Wiewióreczka

« Reply #1 on: November 12, 2010, 09:39:42 AM »

aczkolwiek nie zgadzam sie z pewnymi Punktami polityki tego klubu - są poprostu dla mnie niezrozumiałe, chciałem napisać idiotyczne ale mogę paczeć ze złego pryzmatu. Przykład, nie można wejść na dzień dobry na komunikator - wtedy poznaje sie człowieka najlepiej, wiecie? hehe

Jak się nie zgadzasz, to czemu aplikujesz? No chyba, że masz nadzieję, iż zasady, które nie zmieniają się już od jakiegoś czasu, zostaną pod wpływem jakiejś jednostki zmodyfikowane? A może w myśl rady kolegi, spróbujesz się "przemóc bez przyjemności chociaż tydzień", a później się zobaczy?  ;) To właśnie dlatego jest okres próbny... a jak się nie przemożesz?
Co do dostępności do Venta... w grze też jest Voice i jak chcesz dać się poznawać z tej strony, to kto Ci broni?  :D Ale zaufaj mi, poznamy Cię tak, czy siak. Po prostu administratorom nie chce się za każdym razem zmieniać hasła, gdy jakaś zagubiona dusza stwierdzi, że dalej grać nie zamierza, ale wyborną zabawą jest dla niej przeszkadzanie na rajdach... 1, 2, 3 BIJCIE MASTERCZUŁKI  ;D ;D

Zapomniałabym jeszcze o jednym. Podanie, to nie jest kolejna kupa formalności, bo chcemy ludziom uprzykrzać życie i pobawić się w urząd. To pierwszy etap poznawania Ciebie... jeśli zależy Ci na czymś - postarasz się  :)

W każdym razie życzę powodzenia i mam nadzieję, że spotkamy się w grze pod jednym sztandarem.
Harni
Lotro Officer
Bohater
*

« Reply #2 on: November 12, 2010, 10:11:26 AM »

Czytałem Twoje podanie wczoraj w nocy i fakt wątpliwości położyłem na kark późnej porze i zmęczeniu... Czytając je dziś rano nadal mam wątpliwości i nie wiem co postanowić; za samą długość podania i humorystyczne podejście jestem na tak, ale za ukrywanie wieku (grały z nami osoby które dzieliło nawet około pół stulecia  ;D ), nie akceptowanie w pełni regulaminu i Twój humor (subiektywne odczucie; wiem, czepiam się i tak, humor może się jednocześnie podobać i odrzucać) jestem na nie... czyli w sumie wstrzymuję się od głosu w Twojej sprawie (no tak, ale jeśli się wstrzymuje to po co to napisałem  ;) )
poza tym rekrutacja jest jeszcze wstrzymana z przyczyn technicznych związanych z f2p, więc możliwe jest odwlekanie rozpatrzenia i przyjęcia podania...
do zobaczenia na szlaku, oby wiatr cichł gdy wypuszczasz strzałę...
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #3 on: November 12, 2010, 10:16:50 AM »

Ło Bożeno, Senethiel Ci w jakowyś sposób ładnie wyłożyła, dlaczego przywiązujemy do podania taką wagę. A skoro masz tu znajomego, to powinien/nna? Cię uprzedzić, że do pewnych spraw podchodzimy poważnie :)

W każdym razie rekrutacja jest na razie wstrzymana i musisz się liczyć z tym, iż decyzja o przyjęciu bądź nie, zapadnie dopiero za kilka dni.

Pozdrawiam, muszę się wyspać. Chodzenie spać o 5 rano nie służy:)

Ajkar
Przybysz
*

« Reply #4 on: November 12, 2010, 04:10:39 PM »

O kurcze widzę że muszę coś skomentować, albo nie źle to brzmi... przedstawić  z mojego punktu widzenia hehe a wiec moi drodzy albo drogie - wolę to drugie :}

Senethiel - aplikuje, aplikuje bo jest więcej + niż - i po małym wywiadzie wywnioskowałem że ludzie jacy przychodzą zostaje, a oto mi włąsnie chodzi - szukam czegoś stałego. Napisałaś że i tak mnie poznacie, a co chciała byś? :} 182 cm, brunet.. a sorki resztę na whisper :} BTW dzięki za trzymane kciuki obyśmy się spotkali pod jednym... sztandarem - oczywiście :}

Harni - mówisz że wieku nie podałem i wnioskuje że to wielki błąd. Mam inny punkt widzenia postawiłem na szczerość w poście ( jeden z punktów regulaminu ) i podałem wiek 18+ // jedyna rzecz o jaką proszę by uszanować i nie wiercić tematu // bo co za problem było by napisać 20,30 albo nie niech strącę 69 - mogłem wszystko wpisać, a jednak tego nie zrobiłem. Btw dzięki w sprawie tego wiatru, ale coś sie nie sprawdza Orki chyba maja jakąś niestrawność po Niziołkach :} a i wielka prośba więcej na tak plsss potem się odpłacę :)

Huriel - Iron Lady ;-) - witam witam i kłaniam się nisko ( plss obyś nie była Niziołkiem ) wreszcie osoba która siedzi o takich godzinach to mi się strasznie podoba. Napisałaś żę trzeba poczekać kilka dni, luzik jak zależy to się poczeka. Prosiłbym o odpowiedź w ciągu 7 dni ze względu że szybko lvluję, a nie będę dawać gdzieś indziej podania jeśli tu mi się sytuacja nie wyjaśni ( podpowiem, bądź na tak  ) :}

Pozdrawiam wszystkich Ajkar - Elfi Hunter
Fenrond
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #5 on: November 12, 2010, 05:03:36 PM »

Jeżeli tylko mogę się wypowiedzieć, to chciałbym poprzeć kolegę odnośnie podawania wieku. Nie znam pobudek, czemu tak akurat chce, ale pewnie ma swoje powody. Nie wiem czemu nie moglibyśmy tego uszanować.
Jeśli natomiast chodzi o przedłużony (bądź nie) okres próbny, to sprawa też nie wygląda na szczególnie ciężką - nasz elfi hunter sporządza na tyle konstruktywne wypowiedzi, że z całą pewnością jest pełnoletni.
Quintu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

"Sam jesteś BaRlog!" :D

« Reply #6 on: November 12, 2010, 05:15:05 PM »

Senethiel, Harni - zwracam uwagę, że Ajkar nie zgadza się z "pewnymi punktami polityki tego klubu" (brrr... Sejmem mi tu zaleciało) ale regulamin akceptuje w całości i jest to wyraźnie napisane w podaniu. Jest szczery ale zdaje sobie sprawę, że funkcjonowanie w ramach klanu to sztuka kompromisu. Tak na dobrą sprawę oceniany jest wg pierwszego wrażenia mimo, że spełnia wszelkie wymogi aby zostać przyjętym. Jeżeli idzie o mnie - pierwsze wrażenie jest dziwne - może nie odpowiada mi ten typ humoru. Niepodanie wieku mi osobiście absolutnie nie przeszkadza. Dlaczego?? Bo można mieć 40+ i być absolutnym palantem (wybaczcie słowa) ale też mieć 14 lat i być super kompanem.... Wiek ma tu niewiele wspólnego z zachowaniem. Ważniejszy jest charakter.
Podsumowując - zawsze jestem za dawaniem szansy ;)

pozdrawiam

ps. kto to jest Pan M. ?? ;)
Bondur
Wojownik Twierdzy
Forum Addict
*

« Reply #7 on: November 12, 2010, 06:04:07 PM »

I w tym momencie rodzi się pewna refleksja - czy można akceptować regulamin a jednocześnie nie zastosować się do zasad rekrutacji. Czy przemilczenie czegoś narusza punkt o uczciwości (czy przemilczenie prawdy jest dalej prawdą czy już nie?). Czy naginając się w tym miejscu nie trzeba będzie czegoś nagiąć później? I zupełnie nie potrafię sobie wyobrazić powodu ukrywania wieku. Przekrój wiekowy w Twierdzy jest tak szeroki, że nikogo nie zaszokuje żaden wiek.
Ajkar
Przybysz
*

« Reply #8 on: November 12, 2010, 07:13:20 PM »

Witam ponownie i chciałbym na wstępie zaznaczyć że piszę ostatniego posta w tym temacie oby nie na Forum.  Czytając wasze wypowiedzi stwierdziłem że wielu osobą nie podoba się moje poczucie humoru i jest to według was wielki minus.  Pewna osoba doradziła mi by spasować ( dziękuje  naprawdę za radę ) i to ze wszystkich sił uczynię. Nie spodziewajcie sie cudu ale trzymanie kciuków mile widziane hehe ( sorki to był ostatni raz ) Wchodząc do gry chce sie pośmiać i odstresować, mam nadzieje że to u was znajdę. Mam naprawdę stresującą pracę ale przynajmniej wybiorę się na wcześniejsza emeryturę. Potrafię sporo grać grać grać, a nagle znikam i niema mnie przez jakis czas sprawy w realu - taki mój urok.

Bondur - Mędrzec - ciekawy podtytuł :} widzę że lubisz po wypowiedzi  tematy egzystencjonalne i filozofię. Dobrze trafiłeś bo jestem w tym piekielnie dobry. Bardzo dobrze zacytowałeś tu Elektyków z II do połowy I wieku p.n.e - okres mogłem pokręcić ale wielki + bo trafiłeś w sedno, mam nadzieję że  nie szczęściem :}
Reasumując pozdrawiam całą płeć piękną i liczę na: za, za, no jasne że za no i za. Trzymajcie się ciepło PA.

Ajkar - Elfi Hunter

EDIT: wulgaryzm
Arduneth
Administrator
Super Bohater
*

« Reply #9 on: November 12, 2010, 11:37:43 PM »

Muszę przyzać, że jestem ciekaw 2 rzeczy: kim jest tajemniczy M. i ile masz lat Ajkarze :) (swoją drogą czy nie pora na osobiste poparcie M. w tym wątku?)

Ogólnie szczypta suspensu i zagadkowości niczym w porządnym kryminale ;)

Nie jestem oficerem więc moja opinia nie jest w żadnym stopniu znacząca w tej kwestii ale osobiście byłbym za daniem sznasy Ajkarowi. Wydaje się osobą która ma poukładane pod czupryną mimo nieodpowiadającego niektórym poczucia humoru.

Co do wieku to jakoś nie przeszkadza mi ganiać z osobami kilkanaście lat starszymi (emeryckie wypady z Twierdzowymi dziadkami na SG czy jakieś HoCe np :P ) jak i kilkanaście lat młodszymi (jezu czuję się staro czytając to ostatnie :O ), myslę tak jak wiekszości w Twierdzy więc na prawdę nie widzę powodów krycia wieku.

Tak na marginesie to ciekawi mnie z jakimi jeszcze punktami regulaminu sie nie zgadzasz w pełni. Co do dostepu do venta to Sen to całkiem dobrze wytłumaczyła. I bez tego można dać się poznać na okresie próbnym, wielu z resztą już z nami chodzi (skutecznie) na insty będąc ledwie na okresie próbnym (z pewnych względów rajdy odpadają niestety).
Harni
Lotro Officer
Bohater
*

« Reply #10 on: November 13, 2010, 07:48:40 AM »

no cóż wypowiem się po raz ostatni...
czytając wszystkie posty mości Ajkara (mam nadzieję, że tak się odmienia Twoje imię) widzę szczerość zawartą często w sarkazmach - nieczęsto trafi Nam się ktoś kto lubi polemizować w swoim podaniu (nie powiem, całkiem sprawnie Ci to idzie), świadczy to o wielkiej chęci przyłączenia się do Nas i mądrości życiowej (mam nadzieję  ;D ) dlatego też oświadczam co następuję: ZA  ;D
Twardomir
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #11 on: November 15, 2010, 04:07:07 PM »

Jestem za daniem szansy szanownemu Panu.
Zawsze jest jeszcze okres próbny, podczas którego możemy rozwiać wszelkie wątpliwości czy dany kandydat nadaje się na członka Twierdzy.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #12 on: November 18, 2010, 10:38:01 AM »

O ile kolega jeszcze zainteresowany, to możemy mu dać przedłuzony okres probny.

Edit: mineły prawie 4 tygodnie bez odzewu, poparcie cofam.
Utumo
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #13 on: November 19, 2010, 11:56:22 AM »

Za.
Pages: [1]
  Print