Hehe rozbawil mnie ten watek - Torres dobrze napisane i z humorem
Oczywiscie, ze chcialbym wiecej contentu ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
Przyznam szczerze, ze Rift (nie nazywaj tego szczelinka bo brzmi jakos malo epicko

) jeszcze mi sie nie znudzil choc praktycznie co tydzien tluke Balroga i oprocz broni nie przychodzi mi do glowy zaden item, ktory chcialbym jeszcze miec.
Gilu zabilem tez Uduniona a i z Helegrodu spora czesc lacznie z pajakiem, ktorego nie moglismy zmeczyc ale rzeczywiscie zostal jeszcze Thorog. Pewnie to tylko kwestia czasu bo FON chodzi do Hele rowniez.
Koledzy zalozyli Twierdze po to zeby byla lajtowa i mieli do tego prawo. Jest to ich gildia, ktorej styl akceptowal kazdy kto tu sie zglosil. Jezeli jest oczekiwanie, ze demokratycznie zdecydujemy o innym charakterze Twierdzy to uwazam, ze takie oczekiwanie jest bezcelowe. Gildia to twor quasidemokratyczny ale za to jest ich tyle do wyboru, ze jak komus nie odpowiada charakter jednej to zmienia ja na inna. Niby Dlaczego Karolus i Max (Needa jeszcze zyje ?) mieliby nagle ugiac sie pod presja nie tyle nolife ale zwiekszenia dyscypliny. W pelni to rozumiem i akceptuje ale jednczesnie oczekujac od gry czegos wiecej niz wipe w szczelince albo zbierania ore zmienilem jedna postacia kinship i jestem zadowolony.
Flandziu, nie zabije Cie a przynajmniej nie za to

)
Staram sie po prostu uniknac sytuacji, ze z powodu przesadzenia dawkowania grania czynnosc ta po prostu mi sie znudzi. Na ogol loguje sie tylko na Rift aczkolwiek w tym tygodniu robilem juz questy w Forochel z tym, ze nie pytajcie mnie po co

No moze repa jeszcze nie wymaksowalem ale mam pozostalych kindered bez liku (lacznie ze szczelinka
Kolega z FON rozplywa sie w zachwytach nad Vanguardem mowiac, ze to jest gra co ma wszystkie inne pod soba ale przyznam szczerze, ze nie chce mi sie zaczynac wszystkiego od nowa dlatego zostane przy Lotro naewt jezeli bede sie logowal raz na 2 tygodnie a przyznam szczerze, ze mam co robic oprocz grania
Jezeli mialbym cos robic to powywalalbym ludzi, ktorzy nie graja bo wprawdzie w kinie nas mnogo ale nawet na Annuminas ciezko sklad uzbierac
Pozdrawiam
Yassith