Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13
  Print  
Autor Topic: Informacje na temat nadchodzącego stres testu  (Read 50197 times)
Germion
Radny
Super Bohater

Addicted to alts

« Reply #135 on: November 29, 2011, 10:13:46 AM »

Kompani ofensywni naprawdę mają dobre SI, ale mój droid, który w zamyśle ma healować (żadnych ofensywnych skilli) leci i nawala pięściami xD, ale ogólnie fajnie trza jeszcze pvp w sumie spróbować.

EDIT: Huttball fajny a najlepsze space combat xD

No tu masz rację, też próbowałem droida u agenta i lipa, że nie da się wyłączyć opcji ataku a zostawić healowanie, jak mu się da pasywność to sam nie leczy a przełączanie jest nieco kłopotliwe w ogniu walki...
Gruin
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #136 on: December 01, 2011, 09:02:42 PM »

Radzę sprawdzić skrzynkę i zakładkę tester na stronie swtor - jest szansa , że zagramy w ten weekend:-)
Ja już dostałem potwierdzenie - od jutra 20 naszego czasu  ;D

Sent Dec. 1: Final Beta Testing Weekend Invites

This is our final test before launch! We have invited a smaller number of testers than in our previous Beta Testing Weekend to assist us in testing a new build of the game. If you participated in the last Beta Testing Weekend, check your e-mail to see if you've been invited. All you need to do is open the launcher and begin patching – you'll be able to play at the time stated in the e-mail you received.

Who was invited: Selected testers that participated in the previous Beta Testing Weekend
    What was sent: Final Beta Testing Weekend invitations
    Server locations: US East Coast, US West Cost, and EU servers
    Invite status: We have begun sending invitations. Check your e-mail to see if you have been invited and for instructions!
Decoo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #137 on: December 01, 2011, 09:14:54 PM »

taaaak dostałem ;D no life mode on w ten weekend ;D trzeba nagrać się na zapas, 10 dni trzeba będzie pocierpieć xD
Bart
Przybysz
*

« Reply #138 on: December 01, 2011, 09:21:06 PM »

A ktoś  się załapał na pełny test? (nie tylko weekendowy)

Bart
Decoo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #139 on: December 01, 2011, 09:30:57 PM »

W moim mailu jest tylko napisane o zaproszeniu na finałową bete, i czas rozpoczęcia, nie ma nic o tym, że jest to weekendowa beta, ani kiedy się kończy ;]
muhrtag
Weteran
**

« Reply #140 on: December 01, 2011, 09:38:11 PM »

A mi wyskakuje błąd, przy logowaniu na stronę swtor, że hasło jest niepoprawne:(. Ktoś też tak ma?
Decoo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #141 on: December 01, 2011, 09:39:50 PM »

Tak, resetowali chyba wszystkie hasla, poszukaj na mailu, czy nie masz informacji na ten temat(ja mialem)
czyhanastrychu
Jeździec
**

« Reply #142 on: December 01, 2011, 10:00:31 PM »

Dostaliście maila z zaproszeniem na Final Beta Weekend?
Ja niestety nie. Ale sporo ludzi dostało. Sprawdźcie skrzynki.
Catra
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #143 on: December 01, 2011, 10:06:32 PM »

TADAAM ! :) Kolejny no life weekend :)

You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:

Friday, December 2 at 1:00 PM CST
Ellros
Przybysz
*

« Reply #144 on: December 01, 2011, 10:59:50 PM »

"Friday, December 2 at 1:00 PM CST"
Jednak spam ticketami sie zdal na cos :p.... oj zona bedzie zla - kolejny weekend w swtor nadchodzi :p
Decoo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #145 on: December 01, 2011, 11:03:05 PM »

hmmm dziwne, niby napisane, ze wysyłają małą liczbę zaproszeń, a tu proszę już ile osób dostało inva ;]
Kurcze, a miałem wreszcie się w ten weekend pojawić na uczelni... no ale chciałem, nie moja wina, że dostałem zapro ;D myślę, że dziekan zrozumie...
Tomii
Jeździec
**

« Reply #146 on: December 02, 2011, 06:32:59 AM »

spytaj dziekana na ktorym servie bedzie gral i zeby tu nie pierd...:)
emssik
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #147 on: December 02, 2011, 06:58:57 AM »

Tak, resetowali chyba wszystkie hasla, poszukaj na mailu, czy nie masz informacji na ten temat(ja mialem)

Nie dostałem żadnej informacji o resecie, ale też nie mogę się zalogować zarówno na moje konto jak i konto żony.
Decoo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #148 on: December 02, 2011, 07:01:28 AM »

W takim razie przy logowaniu naciśnij żeby Ci przypomnieli hasło, potem postępuj według tego co napisane w mailu ;]
emssik
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #149 on: December 02, 2011, 07:13:16 AM »

W takim razie przy logowaniu naciśnij żeby Ci przypomnieli hasło, potem postępuj według tego co napisane w mailu ;]

Tak zrobiłem ;) Tylko wkurza mnie coś takiego. Jest o tym post na forum z 7 listopada, ale żadnego e-maila nie dostałem. Mam raczej kiepskie odczucia, kiedy staram się zalogować na konto i dostaje informacje "Login failed"...
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13
  Print